• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar bugüne kötü bir sürprizle uyandık.Evimizin bodrumda deposu var ama ortak depo.orda arabanın kışlık lastikleri vardı çalınmıs!!!daha taksidi yeni bitmişti inanılcak gibi değil yaa .Çok üzgünüm çooookkk.Zaten boğazımıza hatta ne boğazı ne yarı belimize kadar borca batmışız ne isterler garibandan anlamamki ...
Canim bazen hersey ust uste gelr malesef
Ne demeli bilmiyorum hak yiyen ... Yesin

_sekerpare_ _sekerpare_ ,gecmisplein canim,insan cok uzuluyor seni cok iyi anliyorum ama caniniza birsey olmadi ya,en onemlisi bu.
karanfilce karanfilce ,kolay gelsin,bizde hep esimle yapariz,kolay ve cabuk oluyor.@Papatya ,Allah kabul etsin canim.
@tr-lelli ,icinden gitmek geliyorsa git canim,boyle seyler,guzel seylerdir.Esinde ne olsak eslik etsin sana,annen ayri ,siz ayri.o yapmiyor,gitmiyor diye dusunme.

Geztapom çok geçmiş olsun canım.
Allah ıslah etsin.
Ben çok merak ediyorum insanların emek emek sahip olduklarını böyle çalanların ahiretteki hallerini.

_sekerpare_ _sekerpare_ çok üzüldüm. Zaten herşey böyle üst üste gelir. Allah beterinden korusun inşallah
tr_lelli tr_lelli gidemiyorsan bile ara istersen canım. Zaten belki aramışsındır da...valla herşeyin fazlası zarar. Annem de hem beni hem kardeşimi o kadar çok sıkışyıtırki onu arayın bunu. arayın diye.
Daha geçenlerde annemin teyzesinin kızının eşi vefat etmiş. Günlerce söyledi ara diye. Ben kadını bilmiyorum bile. Aramadım bende. Ay dedim o kadar yapamıcam artık.
Annen belki de babanın tavırlarından dolayı böyle soğuk bir kadın olmuştur. Ama bence 1. Dereceden akrabalar içşn sen elinden geleni yap.

_sekerpare_ _sekerpare_ çok üzüldüm. Zaten herşey böyle üst üste gelir. Allah beterinden korusun inşallah
tr_lelli tr_lelli gidemiyorsan bile ara istersen canım. Zaten belki aramışsındır da...valla herşeyin fazlası zarar. Annem de hem beni hem kardeşimi o kadar çok sıkışyıtırki onu arayın bunu. arayın diye.
Daha geçenlerde annemin teyzesinin kızının eşi vefat etmiş. Günlerce söyledi ara diye. Ben kadını bilmiyorum bile. Aramadım bende. Ay dedim o kadar yapamıcam artık.
Annen belki de babanın tavırlarından dolayı böyle soğuk bir kadın olmuştur. Ama bence 1. Dereceden akrabalar içşn sen elinden geleni yap.
Aradim cnm gozunuz aydin dedim ama gidemiyorum
Annemede yaptiginin yanlis oldugunu soyledim
Ben tek basima hangi arabalarin bile gittigini bilmeden ona buna sorup gidemem
Bildigim hastane olsa biner giderim
Artik evine gidicem annem gitsede gitmesede
Ama bilmiyorum iste gonlum oyle istiyo
Esim bu konularda annemler gibi
Dogursun nolmus
Evine gidersin nolmus falan falan ama arabasi var gidip orda yatcak degilim yarim saat ugrayalim dedim dinlemedi bile
Bazen nasil bu adamla hala ayni evi paylasabiliyorum diyorum
Bazi tavirlari bana okadar uzak ki
Seninde basina bisi gelir kimsen olmaz yaninda hasta ziyareti sevaptir desemde dinlemez bile

İnsanlarin mutlu ve uzuntulu zamanlarinda yanlarinda olmazsak nezaman olcaz ki

Ben oyle didimin didisini bilmem pek benim icin onemli olan once kapikomsum ve cok yakin 1.dereceden yakin akrabalarim
Babamin bilmem nesi annemin bilmem.nesi onlari tanimam bile

Kucuk teyzem dun gitmis dayimla bugunde esiyle ordaymis
Napalim artik gonuller bir olsun

geztapo çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Tr lelli gitmen iyi olur bence de ben de önemserim ama belki evinde de gidersin.

Benim de 2 gündür misafirlerim vardı . Eşimle olayları kayınvalidemden öğrenen bir arkadaş çiftimiz. Şimdi gittiler. Sözde temizlik yapacaktım. O da kaldı. Nasıl yetiştireyim şimdi. Hiç elim kolum kalkmıyor aslında yaşgünü için hazırlanmam lazım. Söz vermiş olmasam yapmak istemiyorum ama.. Eşimle hiç konuşmuyorum. ona göre dost kalabilirmişiz. Medeni olacakmışız. Çok zor Allah kimseyi yaşatmasın. Artık ondan harekete geçmesini bekleyip ona göre hareket edeceğim. Ortada bu duruma gelmek için doğru dürüst bir neden de yok. Ne diyecek bakalım mahkemede. Çocukları gönderdim. görüşmesi için Sabha arıyor yine doğalgaz faturası geldimi diye.. Bütün bunlar olurken beyfendi apartman yöneticiliğini almıştı. Bir debaşıma bunu çıkardı. Giderken devret git dedim ama devretmemiş.

Bir insanın 2 çocuğunu nasıl gözü görmez anlamadım. Ona göre çocuklar hiç etkilenmeyecek bu işten. SERSERİ.

Iftar için tarhana Çorbası ve Börek yAptım.
Biraz dö Börek sardım. Buzluğa koymak için.
Nazah zaten ben hiç anlayamadım eşini. Blokaj yardımcın olsun inşallah

@nazahcim mahkeme derken? Dava mi acicaksin

Canım şimd,l,k değil.. Çatlak medeni olacakmışım. Arkadaş kalacakmışım. Benim ki farklı bir model işte canım. Artık benim ki de değilde.
Iftar için tarhana Çorbası ve Börek yAptım.
Biraz dö Börek sardım. Buzluğa koymak için.
Nazah zaten ben hiç anlayamadım eşini. Blokaj yardımcın olsun inşallah

Bende anlamamıştım ama gayet iyi anlıyorum şimdi. Rol yapıyormuş beyfendi öncesinde de. Yani ben iyiyiz zannediyormuşum. 4 ay evde gideceğim diyip beklemesi de sanırım maddi durumundan ötürü.

Valla kızlar 450 liralık lastik gitti.Ne diyim ki ben !! Artık olan oldu eşim şimdi çıkma lastik arıyor bu haftada kar geliyomuş.Bugün gündemimiz buydu eşimin yüzü hiç gülmedi tüm gün .Adam nasıl gülsün.Gidip pazarımızı yaptık biraz dolaşıp geldik ama yine de moraller bozuk ...Kızlar bana ilk sayfadan itibaren sürükleyecek kitap öneriniz var mı?Ayşe kulin canan tan kitaplarının hepsini okudum.Ahmet ümitin bir iki tane kaldı .Tavsiyelerinizi beklerim

_sekerpare_ _sekerpare_ ben güneş çavması diye bir kitap var onu çok beğenmiştim. Bir kaç yıl sonra tekrar oku ak isterim.
Mihmandarı sevdim. Eyüp Sultan'ı anlatıyor. Kepek İstanbul'da olsam. Daha bilinçli ziyaret ederdim.
Bugün de Nietzsche ağladığında Kitabı'nı bitirdim. Biraz psikolojik bir kitap. Ama süper...

Ayy ben canan tan kadar guzel yazan surukleyici kitaplar baska okumadim
Hepsi birbiriden guzeldi

Suan yok okudugum kitap
Gunes demirel-sen yokken
Sinan akyuz-sevmek zorunda degilsin beni
Bir de ask melisi

Sinan akyuz kiaplarini tavsiye ediyorum

Okuncak kitabim var ama merak ediyorum ne anlatiyo almistim (ozellikle kokusuna bayildim kokulu bi kitap)
Bi elime alamadim daha geztapom seninle gaza gelip bende baslim
IMG_20141228_204557.webp
Kitabin arka kapaginda soyle yaziyo

Sevinclerini sakin erteleme!
Her yemekten sonra sukret
Biri seni kucakladiginda ilk bırakan sen olma..

Günaydın kızlar bugüne kötü bir sürprizle uyandık.Evimizin bodrumda deposu var ama ortak depo.orda arabanın kışlık lastikleri vardı çalınmıs!!!daha taksidi yeni bitmişti inanılcak gibi değil yaa .Çok üzgünüm çooookkk.Zaten boğazımıza hatta ne boğazı ne yarı belimize kadar borca batmışız ne isterler garibandan anlamamki ...

canım çok geçmiş olsun ama üzülmeyin olacağı varmis

Merhaba Ben geldimm
İki gün ceza aldım mesajda link verdigim icin:KK43:
Sağlık olsun böyle öğrenicem site kurallarını demekki. Herkes iyidir umarim
Oy oy gecmis olsun
Hic acimiyolar yahuu cezayi basiyolar
İyiyiz cnm
Bende gecen siyasete karistim ceza alan olmus konuda ben arada kaynadim galiba yada digerlerine gore daha masum sayildim sanirim

Oy oy gecmis olsun
Hic acimiyolar yahuu cezayi basiyolar
İyiyiz cnm
Bende gecen siyasete karistim ceza alan olmus konuda ben arada kaynadim galiba yada digerlerine gore daha masum sayildim sanirim
İki gün girememek çok koydu :KK48: bundan sonra coook dikkat ederim artık
Haftasonu çok yoruldum. Dün akşam misafir vardi bu sabah gittiler. Sonrada dışarı çıktık,anadolu yakasına geçtik. Eşim amcamla görüştü. Babamlarin bi gecekondu arazisi var, parasını ödeyip tapuyu aldılar şimdide ev yapılacak. Ev işini eşine verebilirler, eğer olursa 25 kadar bi karımız olucak ve bu sene bebek düşündüğümüz için ilaç gibi gelecek

Back