- 1 Mart 2010
- 44.942
- 114.419
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.501
Canim bazen hersey ust uste gelr malesefGünaydın kızlar bugüne kötü bir sürprizle uyandık.Evimizin bodrumda deposu var ama ortak depo.orda arabanın kışlık lastikleri vardı çalınmıs!!!daha taksidi yeni bitmişti inanılcak gibi değil yaa .Çok üzgünüm çooookkk.Zaten boğazımıza hatta ne boğazı ne yarı belimize kadar borca batmışız ne isterler garibandan anlamamki ...
Aradim cnm gozunuz aydin dedim ama gidemiyorum_sekerpare_ çok üzüldüm. Zaten herşey böyle üst üste gelir. Allah beterinden korusun inşallah
tr_lelli gidemiyorsan bile ara istersen canım. Zaten belki aramışsındır da...valla herşeyin fazlası zarar. Annem de hem beni hem kardeşimi o kadar çok sıkışyıtırki onu arayın bunu. arayın diye.
Daha geçenlerde annemin teyzesinin kızının eşi vefat etmiş. Günlerce söyledi ara diye. Ben kadını bilmiyorum bile. Aramadım bende. Ay dedim o kadar yapamıcam artık.
Annen belki de babanın tavırlarından dolayı böyle soğuk bir kadın olmuştur. Ama bence 1. Dereceden akrabalar içşn sen elinden geleni yap.
@nazahcim mahkeme derken? Dava mi acicaksin
Iftar için tarhana Çorbası ve Börek yAptım.
Biraz dö Börek sardım. Buzluğa koymak için.
Nazah zaten ben hiç anlayamadım eşini. Blokaj yardımcın olsun inşallah
aaa nasıl geri geldi?_sekerpare_ geçmiş olsun yaa
Eşimin ayakkabılarını caldiklarinda içim sızlamiştı
Hoş bizimki geri geldi ama
Yazık günah
Nasıl bi vicdanlari var
Günaydın kızlar bugüne kötü bir sürprizle uyandık.Evimizin bodrumda deposu var ama ortak depo.orda arabanın kışlık lastikleri vardı çalınmıs!!!daha taksidi yeni bitmişti inanılcak gibi değil yaa .Çok üzgünüm çooookkk.Zaten boğazımıza hatta ne boğazı ne yarı belimize kadar borca batmışız ne isterler garibandan anlamamki ...
Oy oy gecmis olsunMerhaba Ben geldimm
İki gün ceza aldım mesajda link verdigim icin
Sağlık olsun böyle öğrenicem site kurallarını demekki. Herkes iyidir umarim
İki gün girememek çok koyduOy oy gecmis olsun
Hic acimiyolar yahuu cezayi basiyolar
İyiyiz cnm
Bende gecen siyasete karistim ceza alan olmus konuda ben arada kaynadim galiba yada digerlerine gore daha masum sayildim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?