• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayy ben canan tan kadar guzel yazan surukleyici kitaplar baska okumadim
Hepsi birbiriden guzeldi

Suan yok okudugum kitap
Gunes demirel-sen yokken
Sinan akyuz-sevmek zorunda degilsin beni
Bir de ask melisi

Sinan akyuz kiaplarini tavsiye ediyorum
sinan akyüzün yazdığin kitabini okumadim ama bikaç kitabını okudum çok güzeldiler.incir kuşları, piruzeve oğulları,piruze,şahika-feraye ...hepside çok güzellerdi.

İki gün girememek çok koydu :KK48: bundan sonra coook dikkat ederim artık
Haftasonu çok yoruldum. Dün akşam misafir vardi bu sabah gittiler. Sonrada dışarı çıktık,anadolu yakasına geçtik. Eşim amcamla görüştü. Babamlarin bi gecekondu arazisi var, parasını ödeyip tapuyu aldılar şimdide ev yapılacak. Ev işini eşine verebilirler, eğer olursa 25 kadar bi karımız olucak ve bu sene bebek düşündüğümüz için ilaç gibi gelecek
geçmiş olsun iki günde çıkmıssın mapıstan:) hayırlısı olsun canım.

Kızlar ben kafe kitap diye bi topiğe takılıyorum. Kitaplar hakkında konuluyoruz. Bildirim yapıyoruz.
Şu anda oğlumu uyutup yeni kitabıma başlamak için sabırsızlanıyorum.
Günde en az 50 sayfa okumak üzere söz verdim kendime.
Ben de kitaplardan çok uzak kaldım bu ara ama bu akşam serdar özkanın kayıp gül ` üne başladım .Bana çerez gerçi çok ince bitiririm uyuyamazsam bu gece..

ozka82 ozka82 inşallah hayırlı olur sizin için bahsettiğin iş.

Bazen biz de link veriyoruz. Ne bileyim bu makine iyi mi şu kıyafeti aldım diye. Neden sıkıntı oldu ki

2014 benim için de iyi bir yıldı. Ama 2015 in ortasında bir üst basamağa geçmem gerekiyor işimde. Allah nasip ederse.

Tabi çok hayalim var ve hepsi paradan geçiyor.

ozka82 ozka82 inşallah hayırlı olur sizin için bahsettiğin iş.

Bazen biz de link veriyoruz. Ne bileyim bu makine iyi mi şu kıyafeti aldım diye. Neden sıkıntı oldu ki

2014 benim için de iyi bir yıldı. Ama 2015 in ortasında bir üst basamağa geçmem gerekiyor işimde. Allah nasip ederse.

Tabi çok hayalim var ve hepsi paradan geçiyor.
Canim gestapo evimi sormuştu,ona özel mesajla bizim sitede baska bir evin linkini göndermiştim,reklama girmiş sanirim

Gunaydin

Cocuk okula yollandi
Ese kahvalti hazirlandi
Oglusun oda toplandi
Uykum var bu sabah uyucam galiba azicik haber izliyim

tr_lelli tr_lelli senin oğluş çok erken gidiyor ya.
Benimki daha kahvaltı ediyor. Onu gönderince spor yapacagım sonra da hazırlanıp işe giderim ben de

ev halkı okuluna işine gitti .Yataklar toplandı bir makine çamaşır atıldı .bugün muhtemelen alt komşum çağırır eşi izindeydi 10 gündür görüşemedik.bebişi var 2 yaşını biraz geçti baylıyorum ona stres topum benim.bahsetmiştim ya sorunları var diye ...bugün çarşıya da gitmem gerekiyo .Bakalım ne kadar ne yapabilirsem

Valla kızlar 450 liralık lastik gitti.Ne diyim ki ben !! Artık olan oldu eşim şimdi çıkma lastik arıyor bu haftada kar geliyomuş.Bugün gündemimiz buydu eşimin yüzü hiç gülmedi tüm gün .Adam nasıl gülsün.Gidip pazarımızı yaptık biraz dolaşıp geldik ama yine de moraller bozuk ...Kızlar bana ilk sayfadan itibaren sürükleyecek kitap öneriniz var mı?Ayşe kulin canan tan kitaplarının hepsini okudum.Ahmet ümitin bir iki tane kaldı .Tavsiyelerinizi beklerim

Yazarın adını unuttum LEYLA isimli bi kitap. Bosna savaşında bi genç kızın müthiş hikayesi. Gerçek yaşamından.
Soluksuz okudum. Arkadaşım vermişti, eve geldim bikaç sayfa okuyayım diye koltuğa uzandım akşamüstüydü. Kitap bittiğinde eşim kızım yemek yemişler, çay içmişler ve uyumuşlardı. Benim hiçbirinden haberim yoktu. Tamamen dünyadan kopmuştum. Günlerce ne çok şeye sahip olduğumu ne kadar huzurlu bi ortamda olduğumu, hayatta ne acılar varmış ama ben şanslı taraftanmışım demiş durmuştum. Okuyup beğenmeyeni duymadım. Şiddetle tavsiyemdir.
Ayrıca Sinan Akyüz ü de çok tavsiye ediyolar ama ben hiç okumadım. Kısmet olmadı.

En son İskender Pala Katre i Matem i okudum. Çok güzeldi.
Şimdi de Sevdalinka ya başlıycam.
Geçen kitapçıda Sinan Akyüzün bi kitabının konusunu okudum adını unuttum , kitabın konusu benim yıllar önce okuduğum Zana Muhsen in Annemi bir kez daha görsem kitabıyla çok çok benzerdi.
Hatta çok eskiden Kızım Olmadan Asla diye bi film vardı. Hepiniz hatırlarsınız.
İşte o filmin kızının dilinden yazılanı diyeyim.

Ayyy kitap deyince çoştum ben.

kitap diyince ben de çoşarım...
çok seviyorum kitap okumayı ama çok fırsat bulamıyorum. günde en az 50 sayfa diye kural koydum kendime. zaten bir gün içinde yapmam gerekenlere bakınca 48 saat olsa anca.

Tr lelli bence sen akraba ilişkileri konusunda çok doğru düşünüyosun.
Aşırı ince düşünmenin insana zarar vereceğini savunmakla birlikte insana insan gerek diyenlerdenim.
Bizde akraba ilişkileri çok önemlidir. Çok uzak yıllarca görüşmediğimiz birinin bile başına bişey gelse napar eder gideriz.
Kendinden yola çıkarak buluyo aslında insan doğruyu. kim ister doğumunda, cenazesinde, hastalığında, bi kutlamasında yalnız olmayı. Bunlar insanla güzel. Akrabalığın gereğini yapmayacaksak Allah bizi niye akraba olarak yarattı.
Kırgınlıklarımız, küslüklerimiz olmuyo mu oluyo ama napalım. Deli de bizim delimiz deyip sahip çıkmaya devam ediyoruz. Ben annem babam kadar yapamasamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Annemin teyzesinin çocuklarıyla torunlarıyla bi kucaklaşırız ki gören kardeş sanar.
Ama eşimi sorsan iki kuşak ötesini tanımıyo bile.
Ölmüşleri bile unutmamak gerek, kabir ziyareti de çok önemli.Ziyaret etmezsem onları ihmal etmiş gibi hissediyorum kendimi.
Ve en önemlisi bu saydıklarımı yapmayan, önemsemeyen insanlar sonra yalnız kalıyo, gelsin depresyon gitsin bunalım.
İnsan bunu önce kendisi için yapmalı, bu bi stres atma aracı bana göre, ayrıca sevap.
Şu ara düşünüyoruz ki bi nikah bişey olsada uzun zamandır görmediklerimizi görsek iki gülsek konuşsak.
Bizim gittiğimiz nikah biter üstüne 4 5 nikah olur ama biz orayı terketmeyiz.
Camide mevlüd olur, mevlüdde konuşamadığımızdan mutlaka çıkışta bi yerde toplanırız.
İyisiyle kötüsüyle sevmek görüşmek gerek bence.

Sen sıcak tut ilişkilerini, elinden geleni yap, doğru yoldasın.

_sekerpare_ _sekerpare_ ben güneş çavması diye bir kitap var onu çok beğenmiştim. Bir kaç yıl sonra tekrar oku ak isterim.
Mihmandarı sevdim. Eyüp Sultan'ı anlatıyor. Kepek İstanbul'da olsam. Daha bilinçli ziyaret ederdim.
Bugün de Nietzsche ağladığında Kitabı'nı bitirdim. Biraz psikolojik bir kitap. Ama süper...

Benim okuduğum en güzel kiatplardan biriydi Nietzche Ağladığında. Yıllar oldu okuyalı bir daha okusam olur aslında.

En son İskender Pala Katre i Matem i okudum. Çok güzeldi.
Şimdi de Sevdalinka ya başlıycam.
Geçen kitapçıda Sinan Akyüzün bi kitabının konusunu okudum adını unuttum , kitabın konusu benim yıllar önce okuduğum Zana Muhsen in Annemi bir kez daha görsem kitabıyla çok çok benzerdi.
Hatta çok eskiden Kızım Olmadan Asla diye bi film vardı. Hepiniz hatırlarsınız.
İşte o filmin kızının dilinden yazılanı diyeyim.

Ayyy kitap deyince çoştum ben.
teşekkür ederim civvenim bahsettiklerinin hepsini okudum canım evet etkileyici ve sürükleyici ise hele bide gerçek yaşamdansa tadından yenmiyor kitap gibi dost var mı dünyada ...

Back