- 1 Mart 2010
- 44.942
- 114.419
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.461
İyi yapmissin cnm.anneciginde gule gule kullansinKızlar bugün ne harcadık ne harcadık..
Öğleden sonra dişçiye götürdü eşim.
Dişçiden çıktık bizim mahallede market açılışı vardı.
bazı şeyler gerçekten iyi ucuzdu ama bizde vardı almadık.
mesela doğrular ev merdiveni(internette baktım 60 tl milletin ellerinde ne merdiven vardı görseniz) 19.90
çamaşır askılığı 19.90 dı.
aldıklarımız;
mandalia 0.79 krş
limon 0.89 krş
maylo tuv.kağıdı 32 li 14.95
uzunn zamandır antepfıstığı yiyemiyorduk az bişey de ondan aldık 29.90 tl ye düşmüş kilosu.
bütün tavuk 3.95
İri kestane kilosu 9.45
golda un 10 kg 13.90(ben goldayı çok beğeniyorum)
zaten bi gerçekten indirime girenlerden aldık :)
sonracığıma annem uzun zamandır yemek takımı gözetliyordu. geçenki bimdekini kaçırttı.
bu sefer A101 den almış
annemlerin ilçeye yeni a101 açılmış. güralların tanesi 1.5 a düşmüş.
ama tüm takımı düzememiş eksikler kalmış.
bizim mahalledekinden de ben tamamladım ama bizim mahallede tanesi 2 tl ydi.
a101 i saymıyorum annem koymaz onu ama ilk aldıklarımız 54 tl tuttu.
zaten dünden de 41 tl market 11 tl de pazar alışverişim vardı.
aralık ayını yoğun kapatcam sanırım.
ama bir iyi başarımız var belki de 3 aydır dışarda yemek yemiyoruzdur. kardeşim balığa götürdü ondan olunca onu saymıyorum :)
karanfilce güle güle kullansın anneciğin inşallah
tr_lelli kitap oku kuzummmm.... Boş vakit değerlendirmek için bire birdir
_sekerpare_ bu erkekler Adam'ı hasta ederler. Kendini yıpratma. Onlar o kadar ince düşünemiyor. Bugün şu kanal d de bir program var ya evleri düzenliyorlar. Evdeki eşyalar 35 yıllıkmış. Kızları sürpriz yapmak için başvurmuş. Kadın bi hevesli. 35 yıllık eşya. Evlendiklerinde almışlar. Adam diyor ki ne gerek var. Bence değişmesin diyor. Heyyyyy dedimmmm...
Var bu erkeklerde bi odunluk
Rabbşm gönlüne göre versin inşallah
Biz de akşam üstü geldik annemlere. Yarın döner miyiz bilmiyorum.
arasıra olur canım böyle durumlar inş kısa surede atlatırsın..belkide nazara gelmişssindir bol bol oku kendini ve aileni cnmBiz de bu akşam ciddi bir kriz çıktı.Gördüğünüz gibi geztapoda herzaman pozitif olamıyor.Allah affetsin .Gerçekten namaz kılcak gücüm bile yok elim kolum kalkmıyo kavga sonrası böyle olurum ben içim çekilmiş gibi...Çok kanaatkar bir insanım gerçekten hayatta tek istediğim ailem sağlıklı osun ben bundan daha kötü olmiyim ve temiz kutu gibi bir evim olsun.yatak odamda ciddi nem ve küf var salonumda da öyle farkında bile değilim dedi eşim.Gayet masumcaydı ama ben çıldırdım.halı altına süpürülenler de ortaya çıktı.gurbetteyim kimsem yok biliyosunuz burda parasız gezilecek biyer yok .Eşim çok iyi bir insan ama ince düşunemiyor.herzamanki gibi ağlama ,ağlama ,ağlama...sonra özürler ,sarılmalar...doğdum doğalı dünyanın hayrını görmedim.rabbim affetsin ahiretim bari iyi olsun.
sağol canım benim uzun sürmez Allahtan geldikleri gibi giderlerarasıra olur canım böyle durumlar inş kısa surede atlatırsın..belkide nazara gelmişssindir bol bol oku kendini ve aileni cnm
ohh ne güzel erken kalkınca böyle bisürü iş yapılıyor ne hoş...Ben böyle saatlerce pc başında kalınca müthiş vicdan azabı çekiyorum eğer işim varsa tabii ...Ama bitirp herşeyi çayımıda alıp oturunca sanki arkadaş sohbetine gelmiş gibi oluyor iyi oluyor.Aslında konumuza dönecek olursak burası birikim ve tasarruf topiği ya haniHayırlı sabahlar hanımlar.
Bugün sabah erken kalktım.
Çamaşır attım.
Mutfağı bi toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım.
Dün aldığım tavuğu böldüm.
Göğüslerinden bi paket, but ve kanatlarından bi paket yaptım attım buzluğa.
Kaburgasını da vurdum ocağa.
Arabası çorbası yapıyım bol karabiberli içireyim adama.
Geçen sigara böreğinden kalma biraz yufka var onlarla da teflon tencerede normal yoğurtla yaptığımız börek yapcam fırındakinden güzel oluyor
o ne gııHerkes uyuuur bi ben uyanık
Yarımg_ _ gibi
(yarımg.. Bizim köyün masal kahramanı)
Canım ne ince düşünmüşsün.Bişey yapmak istiyosan kış günü en güzeli koca bir düdüklü mercimek çorbası .Hem ucuz hem de dısardan gelenlere sıcak ikram .Boşver cay şeker daha pahalıya gelir.Hem sen karşı komşusun daha sıcak olur çorba...Başınız sağolsun ...Merhaba kızlar
_sekerpare_ cok tatlısın yaa
Karşı komsumuz vefat etti dün
Biz hastaneye ziyarete gittik aksam güya
Ölüm haberiyle karşılaştık
Etkilendim bayağı
Biz oturdugumuz bu evi satın almak istiyorduk
En büyük nedeni de komsularimizdi
Özellikle bu hacı amca sırtımizi yasladigimiz dagdi.
Güvenilir iyi insandi
Karısı da öyle tabi
Bugün temizlik günüm normalde
Ama saygıdan dolayı süpürgeyi acmadim
Eşim tüm halıları gırgırladi
Ben de fırçaladim
Hali kenarında kalan boşlukları da sildim
Sabah cenaze evine
Patates ve yumurta haslayip salata yaptim
Verdim kahvaltı için
Başka da ne yapsam ki
Lahmacun düşündük
Ama maliyetli olur bize
Zaten belediye lahmacun veriyormus ölü evine
Ben de çay şeker alsam
Hem dışarıdan çok yemek gelir diyorum
Cevreskigeniş
Yazik şimdi kederliler
Cok yiyilmez, ziyan olur üzülürüm
Cay şeker kuru ne de olsa
Yani hem şimdi lazım olur
Gelen giden cok
Hem de kalırsa ziyan olacak bişey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?