• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

_sekerpare_ _sekerpare_ kendini o kadar üzme kuzum ya. Değer mi????
Rabbim Çocuklarımızı korusun. Ailemize hastalık kaza bela vermesin. Gerisi boş aslında.
karanfilce karanfilce hikaye çok hoş. Ben hiç duymamıştım.
S sevimsiz_25 allah rahmet eylesin. Bence de koca nir düdüklü çorba Yada nohut falan daha makbule geçer.
tr_lelli tr_lelli bazı aylar gerçekten zor geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Bu aralar bizim De geçiyor.

Biz de annemin yeni evi için perde halı baktık. Çok güSel şeyler seçtik. Az sonra eve döneceğiz. Yarın oğlumun antremanına var.

_sekerpare_ _sekerpare_ kendini o kadar üzme kuzum ya. Değer mi????
Rabbim Çocuklarımızı korusun. Ailemize hastalık kaza bela vermesin. Gerisi boş aslında.
karanfilce karanfilce hikaye çok hoş. Ben hiç duymamıştım.
S sevimsiz_25 allah rahmet eylesin. Bence de koca nir düdüklü çorba Yada nohut falan daha makbule geçer.
tr_lelli tr_lelli bazı aylar gerçekten zor geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Bu aralar bizim De geçiyor.

Biz de annemin yeni evi için perde halı baktık. Çok güSel şeyler seçtik. Az sonra eve döneceğiz. Yarın oğlumun antremanına var.
en sevdiğim alışveriş ...ne güzel annen yakinda ben isteyince gidemiyorum zirt pirt isterdim ama...

en sevdiğim alışveriş ...ne güzel annen yakinda ben isteyince gidemiyorum zirt pirt isterdim ama...
Annemle farklı şehirlerdeyiz ama arabayla 40 dk da falan gidiliyor. Büyük Şehirleri düşününce aynı şejir sayılır.

Kızlar 2015 e gideceğiz inşallah.
Bu yeni yıl için hayal ettiğiniz şeyler var mı

Haklısınız aslında çorba konusunda
Ama işte burada pek makbule geçmez
Hele mercimek çorbası sanmam yani
Buraya özgü aşotulu ayran çorbası olabilir mesela
Genelde ne yapılır biliyor musunuz
Su böreği, etli lahana ya da etli yaprak sarma
Pirinç pilavı, tavuk falan
Oğlum elime dolaşmasaydi ben de su böreği düşünüyordum
Sanırım çay şeker alicam
20 lira bisey tutar
Zahmetli olmaz en azından

Ben anca eve geldim
Birakmadi kizlar cay, kahve ,meyve sohbet muhabbet
Ordada para biriktirmekden bahsettik
Kiz hic biriktiremiyorum falan dedi
Herkesde ayni dert

Sevimli başınız sağolsun canım.
Bizim burada olsan buzluktan bi paket kıyma çıkarırdın verirdin fırına 10 TL te nerdeyse kasayla etliekmek yaptırırdın.
Dediğin gibi sizin orda ağır oluyor ama farklı bişeyde yapılabilir.
KV bin halası vefat ettiğinde ordaydık. Herkes aynı şeyi getiriyordu pirinç pilavı etli biber dolması çorba.

Merhaba hanımlar
Ağzımı içinde 4 farkı yerde aft çıktı. Yemek yemek birşey içmek işkence gini. Resmen ağzımın içi ağrıyor.
Eve geldik az önce. Markete uğradık gelmeden 62 tl tuttu

Karanfilce bemim makinem progilo. Çeyizimden. 14 sendir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Aman tahtalara vurayım. Çok da güzel yıkıyor.

Biz bu aksam disara yemek yedik

Aksam esim aradi hazirlan in dedi
Menude ki en ucuzunu sectim ve su ictim
Esimde bana eslik etti sectigimi secti ama o sutlac yedi ben yemedim
Oglumun cekmeceside geldi
Adam para almamis ikisinede yaahu ayip olur dedim esime hak gecer dedim
İsrar ettim almadi dedi
Ama ona fazladan is vercem dedi
(Esim onlarin müdürü adam marangozmus ama ek is olarak aracini esimlerde calistiriyomus kiralik araba birnevi)
Sagolsun ne diyim
Oglumun corabini ic camasirlarini dolabin icinde kutulara koyuyodum boylece yerlestrdim guzelce
Pijamalarinida koydum dolabi ferahladi

Benim herseyim beko bilemedim ben onu
Bazen cvp vermiyorum bilgim olmadigindan cvp vermiyorum okumadigimdan degil yani canlar

Günaydın hanımlar
tr_lelli tr_lelli agiyet olsun kuzum sana.
Ara sıra lazım böyle şeyler

Ben de yeni uyandım. Benimkiler yok yine. Bugün orucum kahvaltı derdim de yok.
Çamaşır toplayıp katlayacağım. Buzluğa atmak için Börek satacağım. Sonra da büyün gün yatacağım. Kitabımı bitirmek istiyorum bugün.

Gunaydin
PAPATYAM PAPATYAM ALlah kabul etsin.

Bizde kahvaltimizi yeni yaptik
Teyzemin torunu oldu eymencik hastanedeler gitsemm mi gitmesem mi onu dusunuyorum 2araba degismem lazim
Useniyorum zaten evde gidip illa gorucez ama teyzem ben dogum yapinca hastanede geldi yanima Allah razi olsun annem cok ince usunmeyen biridir ona soylemedim ben kendi icimden dusunuyorum gitmem gerektigini
Boyle inceliklerin altinda kalmak istemiyorum ne bilim
Tuhaf hissediyorum esim goturmez ne gerek var der sulalede tek ince dusunen benim sanirim
Yani vicdanen rahat hissetmiyorum kendimi
Bakalim icim gitmek istesede gidebilirmiyim bilmiyorum

Bugun pazari buranin ama cikmayi dusunmuyorum

Ben de bütün gün temizlik yapacağım sanırım.
Dün oturma odasını hallettik eşimle.
Ne kadar iyi oluyor birinin kanepeyi çekip diğerinin altını süpürüp yine diğerinin viledalaması. Hızlı oluyor.
Boyu kadar kızı olanlara nasıl imrendim. Biz de annemle yapardık.

tr_lelli tr_lelli ben de ince düşünüyorum ama annem benden beterdir. Ayyyy taaaaa dıdının dıdısına gider. Ben o kadar gitmem. Zaten yaşadığım yerde hiç akrabam yok. Ama annem sıkıştırır onu ara bunu ara diye.
Ince düşünmek çok kötü birşey biliyorsun değil mi
Psikoloğum da öyle demişti. Biraznoşver. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.
karanfilce karanfilce kolay gelsin.

Banyoya kireç çözücü sıktım tamamına ve hemen çıktım. Ammavelakin nssın bi daha girip suyla temizliycem berbat kokuyor.

tr_lelli tr_lelli ben de ince düşünüyorum ama annem benden beterdir. Ayyyy taaaaa dıdının dıdısına gider. Ben o kadar gitmem. Zaten yaşadığım yerde hiç akrabam yok. Ama annem sıkıştırır onu ara bunu ara diye.
Ince düşünmek çok kötü birşey biliyorsun değil mi
Psikoloğum da öyle demişti. Biraznoşver. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.
karanfilce karanfilce kolay gelsin.
Bizde de tam tersi annem cok soguk biri
Ne cenaze,ne hasta bakmasi,ne dogum gitmiyo
Ben zorlarsam bazen
Ama benim vicdanim rahat degil
Aradim az once ben gidemem hastanee falan dedi
Esimde bu sefer annen gitmiyo senin ne isin var diyo
Ama icim raht etmiyo sanki onlarin iyiliginin altinda eziliyorum ben
Annem bayamlarda bile gitmez annesine ablasina herkese karsi oyle
Yani bize iyi kotu biri degil ama ince dusunmez,soguktur,ammann bosver modunda hep
Esimde annem boyle olunca annen kendi annesini aramiyo sormuyo gitmiyo sana noluyo diyo
Annem oyle diye bendemi oyle olim

Tek gidemem hic bilmedigim bi yerde cesaret edemem hangi arabalarla gidildigini bile bilmiyorum
Halamin torunu oldu cocuk yasina girdi ona bile gitmediler
Babam zten yaptiklari ortada sevilmeyen biri annemde banane baban gitsin banami derdi diyo

İste ben bunlar yuzunden kendimi bazen kotu hisssediyorum
Esimde o konularda ince biri degil
Cevrenden belli kimseniz yok diyorum
Ama o da hakli olarak ailene bak sen once der gibi davraniyo

Onlar oyle diye bizdemi oyle olalim yani
Biz baslatalim bizden sonrakiler bizim gibi olsun
Benimde psikolojik destek almam lazim acil trafindan kultur merkezinde psikolojik danismanlik falan varmis acaba bi denesem.mi nasildir diye dusunuyorum

Günaydın kızlar bugüne kötü bir sürprizle uyandık.Evimizin bodrumda deposu var ama ortak depo.orda arabanın kışlık lastikleri vardı çalınmıs!!!daha taksidi yeni bitmişti inanılcak gibi değil yaa .Çok üzgünüm çooookkk.Zaten boğazımıza hatta ne boğazı ne yarı belimize kadar borca batmışız ne isterler garibandan anlamamki ...

Back