- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.281
Canim benim,Allah nice sağlıklı gunler göstersin Insallah,ama ben sizin ev alabileceginize inanıyorum,cunku gecen yazdığın gibi ,guzel aile bağlarımız,aile desteğimiz var.Bence gozu karartıp ev almaya değer,Allah yardımcıniz olsun.Tabiiki hayalsiz insan olur mu ?Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmıs hesabı ben bile hayal kuruyorum yaza ev alıcaz diye ....Hatta ufaktan fazlalıkları atmaya başladım toplanmam kolay olsun diye.Sadece 28 binlik bir arabamız var onunda daha borcu var düşünün.Üstelik benim önümüzdeki yıllarda böbreğim gözüm bacağım gidebilir elimden.Rabbim var ona sığınıyorum geleceğin kötü olabilme ihtimali olduğu gibi iyi olabilme ihtimalide var niye bugünümu mahvediyim .Mevlanın rahmetinden asla ümit kesilmez
Biz suan ,ıki oda bir salona 720kusur ödüyoruz artı elektirigi,suyu,telefonu 850yi biliyordur.mortgage burda yok sanırım,hic duymadiimPeki almak istediğiniz bölgede kiralar nasıl?Türkiyedeki mortgage sistemi orda da varmı?
Evet,pahali bayagi,minigim uyumaya calisyor da,cok mizmiz disleri yüzünden.Amin Allah herkesin gonlune göre versin,ıyi geceler sana da :)Voovv kiranız baya tutuyomuş. Canım Allah hepimize gönlümüze göre evler versin inşallah.senin minik uyudu galiba.ben de kaçıyorum artık iyi geceler herkeslere
Canım ya Allah yardımcın olsun.Kızlar benim artık dayanacak takatim kalmadı
Bu ağrı geçmeden cekmezler mi bu dişi acaba
8 tane ağrı kesici aldım bu süreçte ki
Son 5 yılda toplasan bu kadar icmemisimdir
Ağrılarım diniyor mu
Pek değil
Cok huzursuzum
Bitkinim
Yoruldum yıprandim
canım eğer dişinde iltihap varsa önce antibiyotik kullanman lazım onun özel antibiyotiği var içmeyince geçmez.Ağrı kesici işe yaramaz .gittinmi dişçiye ben mi kaçırdım .BİR DE ŞU AĞZIMIZ KOKMASIN DİYE KARANFİL ATARIZ YA HAH işte onu ağrıyan dişin üstüne koy ısır orada kalsın 2 satte bir değiştir geçici olarak iyi gelir .Ama tedavisine bakman lazım kuşum geçmiş olsun .Kızlar benim artık dayanacak takatim kalmadı
Bu ağrı geçmeden cekmezler mi bu dişi acaba
8 tane ağrı kesici aldım bu süreçte ki
Son 5 yılda toplasan bu kadar icmemisimdir
Ağrılarım diniyor mu
Pek değil
Cok huzursuzum
Bitkinim
Yoruldum yıprandim
çok kötü olmuş ya bende bilmiyordum böyle olduğunu,neyse zararın neresinden dönerseniz kardırcnm ne yaptın
hiç sorma cnm ya
bunlar senden habersiz yatırdığın parayı fonda oynuyormuş
biz 600 e yakın yatırdık,359 tl görünüyor,neymiş fon zarar etmiş,bizim haberimiz yok,1173 tl aidat parası,her ay fon yönetimi aidat parası,vergi kesintisi derken ana para erimiş gitmiş
evet cnmçok kötü olmuş ya bende bilmiyordum böyle olduğunu,neyse zararın neresinden dönerseniz kardır