- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.261
Bisi dicen arcelik/beko ayni kista, ütü deneyimlerini merakla bekliyorum. dener denemez bizle paylaş izlenimini.
ben de bugün kocacığıma safyün içlik aldım 25 tl ye
kardeşimle gezdik tozduk biraz.
bizim gelin kız giller arçeliği hiç beğenmiyormuş bekoyu beğeniyorlarmış.
ben de kardeşime iyi kendileri bilir. alaa didim.
8 kg yorgan yıkama dahil beko çam.mak 1250 tl dedi.
buzdolaplarında istediğimiz büyüklükte yoktu.
bakalım belki başka yerlerde vardır.
olmazsa arçelik benimkinden alır.
1 tane de bilezik aldı 84 den. sarraf tanıdıktı.
Kuzumm icimi ferahlattin ben senle konusunca bi kararli oluyorum bi guven veriyo tatmin ediyo cevaplar saolasin Allah razi olsuncanım o yakın okula muhakkak müdür atanır bu biirr..En iyi okul en yakın okuldur hele istanbul gibi yerde bu ikiii. Üçüncüsü o kuzum ilelebet böyle tek çocuk olmayacak belki bebişin olcak okuldan çağıracaklar sen zaten rahat durmassın hergün gitmek istersin cehennemin dibindeki okul ordinaryus prof.yetiştirmiyor bu da üüüçççcanım en iyisi yakında olsun çocuğun gözünün önünde olsun.önemli olan öğretmenlerin iyi olması ve senin ipin ucunu bırakmaman ilgilenmen .
Bisi dicen arcelik/beko ayni ki
Mallari ,uretimi,tamir onarimi ayni
cnm ne yaptıncnm bende 4 ay oldu ama inan yazdıklarını okuyunca bugun iş çıkısı iptal ettirmeye gitcem ederlermi acaba işin içinde iannın faiz olduğunu bilmiyodum şimdi Ankara il muftulugu fetvayada sordum
hiç sorma cnm yaneden canım? ablam hem kendine hem bebelerine yaptırdı.bende çok heveslendim ama ev alırsak diye vazgeçmiştim.siz neden pişman oldunuz?
Aynen canim iyi oldu galiba bak dershanemizin bugunku haliTrlelli canım Allah hepimizden razı olsun üzülme ve düşünme Allah bir yoluna koyar elbet.Bu dersane işi iyi oldu sana yeni insanlar tanıdın kafan dağilıyo.
canım sorması ayıptır hangı bes bu, cok sasırdım dogrusu, benım esım 3 yıldır oduyor ama hır boyle bır zarar etmedı,evet fon vs ıle paranı degerlendırmeye calısıyolar ama oyle rısklı bısey yapamazlar, sızın yatırdıgınız paranızın yarısı gıtmıs neredeyse.cnm ne yaptın
hiç sorma cnm ya
bunlar senden habersiz yatırdığın parayı fonda oynuyormuş
biz 600 e yakın yatırdık,359 tl görünüyor,neymiş fon zarar etmiş,bizim haberimiz yok,1173 tl aidat parası,her ay fon yönetimi aidat parası,vergi kesintisi derken ana para erimiş gitmiş
cok sasırdım bunu duyunca. ıznınız olmadan nasıl boyle bırsey yapabılırler. besım eskımın vakıf emeklılık, ıcerde 4bın kusur olmus ama ay ay baktıgımızda ıc zarar etmemıs.evet cnm ya
avivasa
bi de müşteri temsilcisi evet zarar edebilirsiniz dedi
en kısa zamanda ayrılcaz inşallah
Benım ılk evlendıgımde esyalarımın hepsı arıston hotpoınttı, omuru tukettıler resmen. Bu sene hepsını ınternetten sattım ve hepsını bosh aldım. Sımdılık cok memnunum ama ben takı arıstonla kıyaslıyorum. Buzdolabı arada ses cıkarıyo cat dıye bır ses ama onu arkadasıma sordum ondada aynı ses varmıs. Arastırmıs o sanırım bu ses normalımıs cok ıyı dondurdugu ıcın vs dedı ama onun dısında gurultulu calısıyorsa baska tabi. Ozelıkle bulasık makınesı ve camasır makınesınden cok memnunumkaranfilce benimde eski buzdolabim bosh idi lanet olsun
Sanki icinde kazi yapiyolardi tannguurrrrr tunnnguuurrrrr sesler geliyodu ama ufak ses degil bildigin kazma kurek daliyolardi sanki dolaba
Regal aldim bakalim nasil olcak henuz yasina yeni girdi bebe
Diger herseyim beko 10.senelerini doldurdular
Ev almayi dusunen arkadasbin tl kira vermektense ev almak mantikli ama kisitlama yapman tabiki gerekecek
Allah yardimcin olsun
Yok hayır beko daha ucuz.Beko dagezdim baali sanirim. Benimde bu ara evlenen tum arkadaşlarim 'daha pahali demekki daha iyi' mantigiyla bekoya yoneldi..