- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.301
karanfilce nasıl yaa?? neden caiz değil ki? bizim bütün araçlar kaskolu,şimdi ütüyü bile kaskolattımSağolun kızlar önerilerinin için.
Bu arada bes konusu açılmış hiç araştırmadım düşünmediğim için. Bi bilgim yok.
Ama size bomba bi bilgi veriyim. Şaşırcaksınız biz de bilmiyorduk son anda öğrendik araba almadan önce.
Kasko caiz değilmiş.
Kızlar p.tesi doktora gittim
Antibiyotik de verdi
Kullanıyorum üç gündür
Ama yok
Ağrısı hiç mi gecmez
Öldüm, yanagima da vuruyor agri
Kulağım başım göçtü ağrıdan.
Şu an doktora geldim yine
Biliyorum dişimi cekmez bu iltihap bitmeden
Ama beni rahatlatıcı bir iki söz duymak istiyorum ondan
Umut versin geçicek diye
Keyfim sevincim huzurum her bişeyim söndü
Ruh gibi gezip kivraniyorum sadece
özellıkle ıstanbul ates pahası. Ufacık balkonsuz evler bıle 250den asagı degıl. Normal maaslı bır karı kocanın alması cok zor. cocgun varsa kendınden kısarsın ama cocugundna kısamazsın. Bu kadar evı kım nasıl alyo dıyorum ama demekkı ekonomık krız bı tek bızım gıbılere var.Bugun ev ilanlarina gozum ilisti,soyle bi baktimda ne cok pahali evler.Dusundumde istemek kolayda o miktarlar nasil odenir,nasil cikilir altindan,bunun tek maasla olmayacagini bilsemde,ikinci calisaninda cok iyi para kazanmasi lazim ki hem yasayip hem odeyebilesin.Az biraz biriktireyim desen,gene yetisemiyorsun.ilk defa bugun hayallerden cikip gerceklerin icinde buldum kendimi,Allahim sonumuzu hayr etsi.
canım seker hastasımısın. Neyın var bılmıyorum ama acil sıfalar dılerımTabiiki hayalsiz insan olur mu ?Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmıs hesabı ben bile hayal kuruyorum yaza ev alıcaz diye ....Hatta ufaktan fazlalıkları atmaya başladım toplanmam kolay olsun diye.Sadece 28 binlik bir arabamız var onunda daha borcu var düşünün.Üstelik benim önümüzdeki yıllarda böbreğim gözüm bacağım gidebilir elimden.Rabbim var ona sığınıyorum geleceğin kötü olabilme ihtimali olduğu gibi iyi olabilme ihtimalide var niye bugünümu mahvediyim .Mevlanın rahmetinden asla ümit kesilmez
İslamiyet her alanda insanı koruyor aslında canım.karanfilce nasıl yaa?? neden caiz değil ki? bizim bütün araçlar kaskolu,şimdi ütüyü bile kaskolattım
Amin cümlemize inşallah.vay arkadaş yaa,hiç böyle düşünmemiştim açıkcası..
Allah hepimize helal kazanmayı,helal harcamayı nasip etsin.
kimbilir bilmediğimiz daha neler yapıyoruz
canım evden çok genç yaslardan beri şeker hastasıyim otoimmünel bir hastalık tip bir dediğimiz türden yaşlılarda gördüğümüz bilip duyduğumuz türden değil.Bağışıklık sistemimin kendi sağlıklı hücrelerime saldırmasıyla oluşan bir hastalık .Halihazırda pankreası taklit eden 24 saat cilt altına insülin gönderen bir cihaza bağlı yaşıyorum .hamdolsun .Kimseye muhtaç değilim ve organ kaybım yok çok çok şükür.canım seker hastasımısın. Neyın var bılmıyorum ama acil sıfalar dılerım
Bızım ev almamız ımkansızdır. Kısaca bahsedeyım fıkır olsun dıye
Karı koca muhendısız ama esım memur 3200 maası var. Ilk evlendıgımızde maası 1700du 2009da. Esım ıstanbula atanınca ben ankaradakı ısımden ayrılıp ıstanbulda hemen ıs bulurum sandım ama olmadı. 1 sene ıs bulamadım o sırada kpssye hazırlandım ama bızden cok az aldıkları ıcın puanım yetmedı. Tabı bu arada bız dugunu kendımız yaptık, esımın aılesının yol msafları dahıl bız karsıladıgımız ıcın yuklu bır borcla karsı karsıya kaldık. Oyle olunca ben 1 sene sonra ıs buldugumda gece 12lere kadar calısmaya aldırıs etmeden(mesaı ucretıde vardı) orda 1.5 sene calıstım. Ama ıyıkı calısmısım dugun kredımızı onden onden odeyıp kapattık. Bu arada dugun borcumuz bıtınce esım bana kpssyı bır daha dnee, ozel sektor cok zor olacak hem taseronda calısıyosun hem de cok yogun dıyınce kpssyı tekrar denedım ama yıne olmadı. Bu arada ev konusu bızım ıcın hayelken bırgun aklıma estı ve annemle konustum. Hıc pesınatımız yoktu, annem ıkna oldu ve bıraz kredı cektı bırazda bırımısındne verdı, bızde bıraz borc aldık ve 40 bın pesınatla gırdık ev ısıne. Bu arada esımın aılesıne 5 yıldır hem yardım ettık, malesef kardeslerı calısmasına ragmen hep gonderdık. Yanı bu durumda ev aldık. Evım balkonsuz 2+1.
nedenmiş bakalim eşlerimiz çalışıyor şükür et yiyceğimize ot yeriz öderiz faturamizi buruk olcak ne var gelirsem oraya döverim bak seni.donup hasta olsak daha mı iyi bosveerr ....Hem kuzular dışarda üşüyüp geliyolar mecbur yakıyoruz ne yapalım.Sana bisey sorcam bayan lahana uzmani Şimdi benim buzlukta haşlanmış lahana var ondan kapuska olurmu?buzlu buzlumu doğriyim nasıl yapiyim bilemedim Kestane kebap acele cevap@sevimsiz gecmis olsun
Dogalgaz faturam geldi 231tl
Bogrumee oturdu kaldi
Yarin ki misafir icin cocuklara hamburger bizede kek,tatli,patates salatasi yapicam
Yemegim yok yani var yok esimin yemice seyler var ona bisiler yapmam icap ediyo
Utopyaya katilip inek sagasim sobanin uzerinde kmek kizartip yiyesim var
İlk defa dogalgaz faturam bukadar cok geldi
35tlsi kdv yuhh be.
Hala atlatamadim acisini icimde yasiyorum
Ben onu 1aylik mutfak masrafi yapardim
Oglum var diye heryeri yakiyorum sabah aksam yoksa yakmam
Gune buruk basladim
Haydi bakalim
Haklisin kuzu en azindan sukur doktora hic gitmedik bu kis dahanedenmiş bakalim eşlerimiz çalışıyor şükür et yiyceğimize ot yeriz öderiz faturamizi buruk olcak ne var gelirsem oraya döverim bak seni.donup hasta olsak daha mı iyi bosveerr ....Hem kuzular dışarda üşüyüp geliyolar mecbur yakıyoruz ne yapalım.Sana bisey sorcam bayan lahana uzmani Şimdi benim buzlukta haşlanmış lahana var ondan kapuska olurmu?buzlu buzlumu doğriyim nasıl yapiyim bilemedim Kestane kebap acele cevap
Hahahahha atima arpasini suyunu verGerçekmi hemen geliyom....
Canim yaaaa cok tesekkur ederim herseyi kurusu kurusuna hesapladik iste biraz zorlu günler bekliyor ama artik kira vermekten biktik bin lira heray çõpe gidiyor peki ozel olmazsa sorabilirmiyim 1500tl ile nasil bi denge kurdunuzPoe zararın neresinden dönsen kardir bes tamamen faizmiş bir komşum o işi yapıyomuş bekarken tövbe ettim çıktım o işten demişti. @gökçe hoşgeldin arkadaşım.Şimdi ödemelerde zorlanıp zorlanmayacagınız sizin gelirinize ve yaşam tarzınıza baglı birazda sıkışınca yardımcı olacak birileri var mi ..Mesela biz tek maaşın yarısını krediye yatırıp 1550 lirayla geçiniyoruz.Aç değiliz şükür.Ama orası yazlik yerlere yakın Tatil dersen gezme dersen dışarda yemek dersen giyim dersen zorlanırsın .İyi düşün.Ama bin lira kira çok yazık günah.Çoluk çocuk olmadan gençlikte ödenir gider.Allah ev alanla yuva kurana yardım eder tabii keşke faize bulaşmasak ama çare yok.@karanfilce canım beko arçelik aynı kalite .Benimkilerin hepsi arçelik.Sadece çamaşır makinem profilo cok memnunum .
Sagolasin arkadasimkaranfilce benimde eski buzdolabim bosh idi lanet olsun
Sanki icinde kazi yapiyolardi tannguurrrrr tunnnguuurrrrr sesler geliyodu ama ufak ses degil bildigin kazma kurek daliyolardi sanki dolaba
Regal aldim bakalim nasil olcak henuz yasina yeni girdi bebe
Diger herseyim beko 10.senelerini doldurdular
Ev almayi dusunen arkadasbin tl kira vermektense ev almak mantikli ama kisitlama yapman tabiki gerekecek
Allah yardimcin olsun
Allah yardım eder sadece dişini sıkacaksin balıklama atlamayacaksın iyi fizibilite yapmalı öyle karar vermelisin.Canim yaaaa cok tesekkur ederim herseyi kurusu kurusuna hesapladik iste biraz zorlu günler bekliyor ama artik kira vermekten biktik bin lira heray çõpe gidiyor peki ozel olmazsa sorabilirmiyim 1500tl ile nasil bi denge kurdunuz
Canım cok gecmıs olsun. Benım esımın annesı ve teyzelerı genc yaslardan berı tıp1 hastaları. Senınkı farklıymıs fakat onlarda da hem ıgne hem hap kullanıyorlar. Sana soyle soylıyeyım eger yedıklerıne dıkkat edersen ve stres uzuntu yasamamaya calısırsan cok saglıklı yasarsın. Esımın teyzelerı ve annesı dıkkat etmedıklerı ıcın onları ornek vermıycem sanacanım evden çok genç yaslardan beri şeker hastasıyim otoimmünel bir hastalık tip bir dediğimiz türden yaşlılarda gördüğümüz bilip duyduğumuz türden değil.Bağışıklık sistemimin kendi sağlıklı hücrelerime saldırmasıyla oluşan bir hastalık .Halihazırda pankreası taklit eden 24 saat cilt altına insülin gönderen bir cihaza bağlı yaşıyorum .hamdolsun .Kimseye muhtaç değilim ve organ kaybım yok çok çok şükür.
Canım merak ettim iki oda ev zorlukları varmi birde balkonsuz diyosun herhalde kurutma makinen vardır di mi.Bahsedermisin biraz sanırim bizimde gücümüz bu tarz bir eve ancak yetecek güneş alan bir kot yada en fazla giriş olacak gibi görünuyor da..