- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.923
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.241
Benim kp güney cephede oturur. Eskiden merkezi kömürle ısınıyorlardı. Çok sıcak oldu mu kalorifeelerin bazılarını kapatırmış. Bunu duyan üst komşusu ben pencereyi acarım yine de kapatmam demiş. Ve zaten evlerindeki petekleri de izinsiz büyütmüşler.sorma birkere üst dublekslerin birini halı yıkarken gördüm..
sonra evinde elektrikli soba yakanlar varmış diye duydum.. kim bilir başka neler yapıyorlar
ayrılsa da kurtulsak artık,3 senelik evliyim 40tl nin üstünde elektrik yada su ödemedim şimdiye kadar.ama şimdi çatır çatır ödüyoruz bu ay 65 gelmiş elektrik
heriflere nazar değdi haBenim herifim de hasta ben de yün içlik ve badi alcam.
Şimdiye kadar özel hastanelerde çalıştı. Sıcacıktı. Şimdi devlette donuyor çok yakılmıyor tabi.
iyi yapmışsın canım neden yanlış olsun dayanıklı çıkarsa uzun süre kullanırsın tırı vırı bişeye harcamamışsınki ütü bu yani...güle güle kullankızlar ben dün bi yaramazlık yaptım
epeydir ütü arıyorum biliyorsunuz,philips azurla tefal kazanlı arasında gidip geliyordum.
dün şirketin bana verdiği teknosa kartı vardı-2400 liralık-gittik teknosaya ütülere baktık.ben ordaki görevliye fikirlerimi söyledim
normalde azur 400,istediğim tefal de 700.satıcı kız philips ten çok şikayet geldiğini kesinlikle tefal düşünmem gerektiğini söyledi,ki eşim de tefal bak diyordu.tamam dedik..
tefalin kazansız ütülerinin en iyisini gösterdi 299 tl,ikinci seçenekte benim 700 lük..eşim ucuz olanı alalım dedi benim gönlüm diğerinden yanaydı,hem diğerinin 30 gün iade hakkı da vardı onu alalım dedim. o da iyi sen bilirsin dedi.bende tamam bunu alıyoruz dedim..
çok pahalı biliyorum ama gerçekten işime yarayacağını düşünüyorum,bir de o kartla alacak başka ihtiyacım yoktu,en azından işe yarasın dedim..yanlış mı yaptım sizce
Bilmiyorum artık ütünün çıtası çok yükselmiş. Kendi ütü yapması lazımkızlar ben dün bi yaramazlık yaptım
epeydir ütü arıyorum biliyorsunuz,philips azurla tefal kazanlı arasında gidip geliyordum.
dün şirketin bana verdiği teknosa kartı vardı-2400 liralık-gittik teknosaya ütülere baktık.ben ordaki görevliye fikirlerimi söyledim
normalde azur 400,istediğim tefal de 700.satıcı kız philips ten çok şikayet geldiğini kesinlikle tefal düşünmem gerektiğini söyledi,ki eşim de tefal bak diyordu.tamam dedik..
tefalin kazansız ütülerinin en iyisini gösterdi 299 tl,ikinci seçenekte benim 700 lük..eşim ucuz olanı alalım dedi benim gönlüm diğerinden yanaydı,hem diğerinin 30 gün iade hakkı da vardı onu alalım dedim. o da iyi sen bilirsin dedi.bende tamam bunu alıyoruz dedim..
çok pahalı biliyorum ama gerçekten işime yarayacağını düşünüyorum,bir de o kartla alacak başka ihtiyacım yoktu,en azından işe yarasın dedim..yanlış mı yaptım sizce
iyi yapmışsın canım neden yanlış olsun dayanıklı çıkarsa uzun süre kullanırsın tırı vırı bişeye harcamamışsınki ütü bu yani...güle güle kullan
Bilmiyorum artık ütünün çıtası çok yükselmiş. Kendi ütü yapması lazım
Canım abine söyle PC kapatırken hazırda beklet diye kapatsın filmlerine bişey olmaz.hayır ısınma dahil değil.
sıcak su için elektrikli şohben mi deniliyor ne ondan var,
ayda 1 taş çatlasın 2 fırın çalıştırılır..
ama bilgisayarı kapatmayan bi abim var, adam biyere gitcekse bile filmin nerde kaldığı belli olsun diye kapatmıyor.
derin dondurucumuz var ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama..
çamaşır makinası çok çalışıyor bizde, haftada 5 kez çalışıyordur kesin..
İnşallah güzel günlerde ve yıllarca kullanırsın canım.sağolun kızlar ben de eşime öyle dedim..bundan sonra ütüyü bu yapcak ona göre dedim
180 tl fark ödeyerek garantisini 4 yıla uzattık,ilk 1 senesi de kasko olacak.benim içime çok sindi aslında ama diğeri de işimi görür müydü acaba diye düşünüp duruyorum,işin sonunda eşime mahcup olmak var..
neyse Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
sağol canım teşekkür ediyorum,ne bileyim uzun seneler kullanayım diye heves ettim bir de ilk sene kasko yapılması cazip geldi.düşse kırılsa bile değiştirecekler..İnşallah güzel günlerde ve yıllarca kullanırsın canım.
Stacım benim kaynımın biri uzun yıllar dediğin firmalarda satışta çalıştı.
bundan sonraki alışverişlerde aklında bulunsun. Aslında garanti uzatma para tuzağından başka bişey değil.
bize asla önermezdi.
gerçekten de benim eşyalarımın hepsi arçelik, şu an 5 yıl oldu garanti durumu sadece bulaşık makinesinde ilk yıllarımda oldu. onu da kullanmasını bilemedim.
aynı şekilde tefal ütümde oldu onu da ilk yıl götürdüm şimdi ben ona o da bana alıştı.
İşin ilginci benim 7 yıllık samsung cep telefonum var şu an kullanmıyorum ama kardeşim kullanıyor.
onun da 2 tane önemli problemi oldu o da 2 yıl içinde oldu ve garanti kapsamına girdi tamir oldu geldi diğer 4 yıl beni hiç üzmedi.
aklınızda bulunsun..
tr_lellicim zor bi karar ama unutma ki en önemli şey öğrencinin durumu okul filan hikaye.
küçük kaynımın gittiği okulda bi çocuk vardı kaynımdan bir yıl geriden gelmesine rağmen deneme sınavlarında kaynımı geçen bi çocuktu.
okul ise buranın en kötü merkez ilçesinde sıradan bi okul.
kaynım tıpta o çocuk da kendi senesinde tr birincisi oldu.
ben herhalde çocuğum olsa hem yakınımda hem de iyisi olsun bi okula gitsin isterdim.
bazı iyi okullar da çok kalabalık oluyormuş sınıflar. başarı yine düşüyormuş canım haberin olsun.
Cnm fikrine ihtiyacim varİnşallah güzel günlerde ve yıllarca kullanırsın canım.
Stacım benim kaynımın biri uzun yıllar dediğin firmalarda satışta çalıştı.
bundan sonraki alışverişlerde aklında bulunsun. Aslında garanti uzatma para tuzağından başka bişey değil.
bize asla önermezdi.
gerçekten de benim eşyalarımın hepsi arçelik, şu an 5 yıl oldu garanti durumu sadece bulaşık makinesinde ilk yıllarımda oldu. onu da kullanmasını bilemedim.
aynı şekilde tefal ütümde oldu onu da ilk yıl götürdüm şimdi ben ona o da bana alıştı.
İşin ilginci benim 7 yıllık samsung cep telefonum var şu an kullanmıyorum ama kardeşim kullanıyor.
onun da 2 tane önemli problemi oldu o da 2 yıl içinde oldu ve garanti kapsamına girdi tamir oldu geldi diğer 4 yıl beni hiç üzmedi.
aklınızda bulunsun..
tr_lellicim zor bi karar ama unutma ki en önemli şey öğrencinin durumu okul filan hikaye.
küçük kaynımın gittiği okulda bi çocuk vardı kaynımdan bir yıl geriden gelmesine rağmen deneme sınavlarında kaynımı geçen bi çocuktu.
okul ise buranın en kötü merkez ilçesinde sıradan bi okul.
kaynım tıpta o çocuk da kendi senesinde tr birincisi oldu.
ben herhalde çocuğum olsa hem yakınımda hem de iyisi olsun bi okula gitsin isterdim.
bazı iyi okullar da çok kalabalık oluyormuş sınıflar. başarı yine düşüyormuş canım haberin olsun.
En lerimiz
ozka82 aramiza en renk katani
@suefsan en icteni
sta en bunalimdan cikamayan (gel buraya komsu momsu dinlemicem tutcam kolundan)
@civven en bi varmişi bir yokmusu
karanfilce en olmazsa olmazi
_sekerpare_ bu kadin enin de eni azmini yedigim
@nazah en sabirlisi
M maviduvar1 en kosturani
@royem en narini(uzmesinler seni)
@sevimsiz senide karalisteye yazicim en disi agriyani
@ben en her teldeni
gecmıs olsun canım aman dıkkat edın ılerlemesınKızlar günaydın herkeslere yeni geldim eve bizimki zatürre olmus valla iki gün daha evde ağır değil ama başlangıcıymıs öyle dedi dr.daha heryerim duruyor.yataklar mutfak kalk gidelim diyor işe girişmeden size bir selam veriyim dedim.
canım o yakın okula muhakkak müdür atanır bu biirr..En iyi okul en yakın okuldur hele istanbul gibi yerde bu ikiii. Üçüncüsü o kuzum ilelebet böyle tek çocuk olmayacak belki bebişin olcak okuldan çağıracaklar sen zaten rahat durmassın hergün gitmek istersin cehennemin dibindeki okul ordinaryus prof.yetiştirmiyor bu da üüüçççCnm fikrine ihtiyacim var
Ogluma guveniyorum dershane destegide olcak zaten rehber ogretmenimiz sinif onemli dedi
Dersi kaynatacak yada tembel birine uycaksa sinifta oda etkilet dedi
İcim yakin okuldan yana kagam karisik
Birde herkes o iyi okulu duymus ya ona yoneliyolar ee orasida kalablik olur.
Herkes adres degistirme derdinde
Ogretmenler kotu degildir inanmiyorum belki mudur yok diye biraz disiplinsizlik olabilir
4sene okuca icin onemli bi karar
Esim iyi okul neresiyse oraya gitcek diyo(arkadasi var ogretmen onla konusup arastircak)
Ama sanki yakinimkide okulda rahatsiz olursam gider sinif degistiririm bisiler yaparim gibime geliyo
Yada ne bilim kendim birakip alcamdan her ogretmeniyle bi sekilde konusup durumu eksikleri hakkinda bilgi alirim gibime geliyo
Diger okula usenirim uzak neticede zirt pirt gidemem
Suanki okuluda yuruyerek 25dk
Servisle gidip geliyo toplantilar harici toplasan senede 4 defa ogretmeniyle konusmak icin ozellikle gitmisimdir useniyorum
Bakalim nolcak
sen de öylesin arkadaşım hep gel bekleriz .benim topiğe de gel ..Fazla eşyalardan kurtulma topiğiÇok tatlısınız yaa