- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.981
Bizim bireysel olsa eşim kesin yaktırırdı. En büyük takıntısı ve korkusu üşümek zaten.bizim de doğalgaz yakılsa yakılırdı ara ara,çünkü ev öyle fırın gibi değil ama eşim biraz takıntılı..ekim ayında birara çok soğuk oldu,kasım başlasın öyle yakalım dedi.kasım başından beri hava iyi gitti pek ihtiyaç duymadık,dün biraz serindi şimdi de ayın 20 sini bekleyelim dedi..Bekliyoruz bakalım,gerçi üşüsem açtırırım ben onu ama pek ihtiyaç duyulmuyor..
Ben 39 yaşındayım 13 yaşında bir aslanım var .Ben aslen konyalıyım Ankara da yaşıyorum .Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum . :)
Hemen bakiyorumayy evet sen diyince aklıma geldi,çarşı nın çıkışında sağ tarafta..ben ebrosur diye bir site var oradan indirimleri takip etmeye çalışıyorum.normalda cc krem 54 tlymiş,bu kampanyayla 28 tl oluyor.kaçırmak istemiyorum.linki göndereyim sana da bir incele istersen
http://www.ebrosur.com/Istanbul/Watsons-30-Ekim-3-Aralik-2014-Kampanya-Katalogu/BHIZuI#page=12
bir de kızlar ben biraz unutkanım da şu bilgilerimizi bir tazeleyebilir miyiz?
tr_lelli nin 1 tane oğluşu var
@nazah ın 2 tane yavrusu var (biri kız galiba emin değilim)
@royem ve @sevimsiz_25 in bebişi var
M maviduvar1 nın 1 tane var
ciceklientari seni bilmiyorum
karanfilce ve benim de henüz yok
bir de hitap edebilme açısından yaşlarınızı söyleyebilir misiniz?
evetttHemen bakiyorum
karanfilce nerede oldugunu soylemiyo belki gideriz diye otobus tutup kizlari alip cat kapi gelicizz kacarin yok
canım senin suçun yok.54.400 olmusum52lerdeydimm vahh benii vahh benii ve yine kek yaptik pisiyo
Bu cocuk benim suc ortagim
Evlat yap gelsin seni yoldan cikarsin iyimi
Anne kek yapsak ya?
Daha yeni yaptik ya hani cogunu ben yedim ya bitti ya?
Ama olsa ben yerdim
Dedi film koptu hemen malzemeler dokuldu mutfaga kek yapildi ve pisiyo
Kursa gitmeden bi dilim yeme umuduyla bekliyo pasam
Anneyi hic dusunen yok
Rejime baslamam lazim
Bu gidise bir dur! Demem lazim
Kendi kilo aliyo sipa benide sucuna ortak ediyo
Uzumlu,cevizli,potakal kabugu aromali kek de yenmez mi simdi
Hayirda hep suclu benim
Cocuk kilo aliyo basliyolar cok da yedirme diye
Esim kilo aliyo basliyo hep senin yuzunden cok yapiyosun dayanamiyorum yiyorum diye
Ee ben napim bende kendime küsim bari
cahideciğim onu da yapmış.bamya çorbası yapması biliyo musun,biliyosan hafta sonu sendeyim
geçen sene konya'ya gittiğimde büyüüük bir önyargıyla içmiştim ama tadı damağımda kaldı,o gün bugündür de içemedim zati
ehem ehem..cahideciğim onu da yapmış.
sayfasında o da var canım.
ama tabi düğünlerdeki bi başka olur.
canım sen yaşını söylemedin??
gözümden kaçmadı diil
evet topiğimizin en çıtırı ilan ediyorumanaaaa
çıtırımış
şerefle kabul ediyorum bu ünvanıevet topiğimizin en çıtırı ilan ediyorum
ben de göremiyorum yeni sistem böyle galibakim var kim yok göremiyorum bi el edin bana
evet kesinlikle katılıyorum.Hepimizi ilgilendiren çok önemli bir konu. Duyarlılığından dolayı konu sahibini ve değerli katkılarıyla konuyu zenginleştiren arkadaşlarımı kutlarım.
İsraftan kaçınmaya çalışmak temel ilkelerimden biridir.
Çocuklarımda ve çevremde gözlemlediğim rahatsız edici israflardan biri de;
Amaaan 1 lira, 5 lira, 10 lira nedir ki, küçük meblağların hesabını mı yapacağız düşüncesidir.
Oysa yaşam içinde bu meblağları öyle sıklıkla hiç sayarlar ki bütçelerinin önemli kısmını israf etmiş olurlar.
Gerekli zamanlarda can yeleği olan birikimlerimin küçümsedikleri bu miktarlarla oluştuğuna inanmazlar.
5 krş. çok önemlidir. 5 kuruşumuz eksik olduğunda ekmeğimizi alamayız.