- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.001
Dimi papatyamtencerekapakmisali 25 yaş da neymiş. Öyle yaş mı olurmuş dermişimmmmm
Şaka şaka. O yaşlarımda kariyer Peşinde koştuğumdan pek anlayamadım malesef
Inşallah Allah nasip eder sana da bir bebiş.
Ben k yaşlarda kariyer Peşinde helak ediyordum kendimi. 27 yaşında anne oldum. Ben 30 lü Yaşları özellikle de doçent olduktan sonraki yaşlqrı daha çok sevdim. Daha olgunum kendimden eminim. Kafaya birşey takmıyorum. Bu yaşlarımda daha mutluyum yani.Dimi papatyam
En guzel yas araligi 22-28 arasi bi hoss bi cekici bi cool
3lere zor geciliyomus yeni gecsemde sevmedim ben
Ben daha cocuksuyum yani oyle seviyorun buyuk yaslar olgunluk demek bakalim nolcak
Sen yurt disindamisin cnmselam kizlar,nasilsiniz bakalim.ayy ben cok yorgunum,ogleden oncevdisardaydik kizimla,eve gelmeden bakkala ugrayip taze sogan ve dereotu aldim.1euro 60 cent harcayip eve geldim:)
evi topladim ,cayin yanina kisir yaptim,arkadaslar geldi oturduk.Bugundr boyle gecti.dus alip ortaligi toplayip uyumak istiyorum.
Birikim gene yok ama cok sukur aciktada degiliz.Bugunumuze sukur.:)
Ay biz de yazın biriktiremiyoz hiç. Gelirler düşüyo dimi S sevimsiz_25 .Sen yurt disindamisin cnm
Cozucem sizi kim nereli nerde yasiyo
3 bilinmeyenli denklemler sizi
Birikim bizde de yok
Ben kısın cok biriktiremiyorum zaten her ay bi ceyrek de alsam kâr bana
Kuzu kestaneyi cizTrlelli çok acil kız şu kestaneyi bi tarif et arkadaş çıbıh ol
Duduklude de pismiyosa vööhhh yaniKızlar ben kendimi çok deşifre ettim valla bir özelim olsa paylasamıcam burda.Bugün kestane aldım kilosu 12 lira ya şaka gibi.çok canım çekti yarım kilo alıverdim.kızlar size bişey danışiciim .Şimdi bizim bu seneki sevgili kurbanlığimiz sığırımızın eti çok sert.Düdüklüde pisırdim ne yaptıysam olmadı.Buzluktaki etleri ne yapcam ben hiç yiyemiyoruz ciddi sert çıkartıp kıymada çektiremem çünkü çok yağsız
Bilir kuzu geztapo bana seslenince korkuyorum nasil yazcami sasiriyorum elim dolaniyoBen trlelliyle karanfilcenin adını sanını biliyomki
Ayy ben senin heycanlanmanı yerim canım benim korkma kız benim oğlan acele ettirdi hadi anne hadi anne diye.Hakkını helal et tatlımBilir kuzu geztapo bana seslenince korkuyorum nasil yazcami sasiriyorum elim dolaniyo
Aglarim bak