Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

karanfilce karanfilce yerli araba fiat olabilir renault da olabilir yeni meganlar çok hoş mesela hem de sağlam.canım ankaradan araba zaten sahibinden .com dan filan bakarsınız telefonla görüşünce mantıklı gelirse ankaraya gelince araba test merkezlerine ya da alacağınız arabanın yetkili servisine gösterirsiniz.Canım ne kadarlık bir bütçeniz var ?

2 ay oldu canım bayramda yaktık biz.
bizim de bir ayı kesin geçti de tam ne zaman başladığımızı hatırlamıyorum.
hatta buraya da yazmıştım yakmışlar diye ama ne zaman bilmiyom.

tr_lelli tr_lelli cim bak başka yere yazmıyom bura yazıyom.
eşim sabah 300 tl verdi. eşimde de 500 civarı var saırım. tamı tamına diğer ayın 15 ine kadar bunla idare etmem lazım.
50 tl ye direk elkart yükliycem zaten.
market ıvır zıvır da olur. okulda kantin parası. pazar..
eşimse günde 15 tl sırf yol parası veriyor.
bakalım hodri meydan evin eksikleri acil çıkanlar vs derken yetecek mi.

gönlümde bordo bot/çizme ve çanta var. alırsam kesin yetmez. ama almazsam da yetebilir.

karanfilce karanfilce yerli araba fiat olabilir renault da olabilir yeni meganlar çok hoş mesela hem de sağlam.canım ankaradan araba zaten sahibinden .com dan filan bakarsınız telefonla görüşünce mantıklı gelirse ankaraya gelince araba test merkezlerine ya da alacağınız arabanın yetkili servisine gösterirsiniz.Canım ne kadarlık bir bütçeniz var ?
canım sıfırlarda belki 20 bin civarı peşinat ayarlayabiliriz. bizim borçlu olcak illa ki, ya annemlere ya firmalara.

araba fiyatları öyle bi arttı ki ne bilim bizim 20 bine yakın paramız olsa süper bi araba alırmışız gibi hissediyordum. hatta 17 bine tertemiz bi araba denk gelmişti garaj arabası. ama almamıştık.
bundan 3 yıl önce şahinimiz vardı bizim. tam o zamanlar sattık yenisini alacaktık.
o zamanlar filan ne kadar uygundu 3 yıl önce.

uff ya şu alttaki kimler var kısmını kapatmışlar ne gıcık nur.JPG

kendimi boş bi odada yalnız hissediyorum

tr_lelli tr_lelli sen biliyorsundur canım.M1'de watson's var mı? M1 in sitesine bakıyorum gözükmüyor,ama watson's sitesine baktığımda var gözüküyor..

kendime garnier bb krem almıştım,1 ay kadar kullandım ama kıvamı yoğun geldi o ara görümcem de ondan almak istediğini söyleyince ona hediye ettim.şimdi watson's ın cc kremi varmış,methini pek duydum,hem kampanyadaymış ondan almak istiyorum

bizim de doğalgaz yakılsa yakılırdı ara ara,çünkü ev öyle fırın gibi değil ama eşim biraz takıntılı..ekim ayında birara çok soğuk oldu,kasım başlasın öyle yakalım dedi.kasım başından beri hava iyi gitti pek ihtiyaç duymadık,dün biraz serindi şimdi de ayın 20 sini bekleyelim dedi..Bekliyoruz bakalım,gerçi üşüsem açtırırım ben onu ama pek ihtiyaç duyulmuyor..

bir de kızlar ben biraz unutkanım da şu bilgilerimizi bir tazeleyebilir miyiz?:oops:

tr_lelli tr_lelli nin 1 tane oğluşu var
Krew Krew ın 2 tane yavrusu var (biri kız galiba emin değilim)
royem royem ve S sevimsiz_25 in bebişi var
@Papatya nın 1 tane var
ciceklientari ciceklientari seni bilmiyorum o_O
karanfilce karanfilce ve benim de henüz yok :KK43:

bir de hitap edebilme açısından yaşlarınızı söyleyebilir misiniz?

S stas cnm bizde yakiyoruz 1aydir evim kuzey cephe baya soguk oluyo 3petek yaniyo sabah aksam bakalim ne gelicek metrekupu olcmem lazim bakinca anliyorum kac gelebilecegini heycan olsun diye bakmiyorum moralim bozulmasin

Cnm realde m1var carsi magzasinda bir kozmetik var ama ismine bakmadim watsons mu
Varsa indirim bende ugrim reale
Buraya gratis acildi carsiya buyuk indirim vardi sampuan falan aldim bb kremimide anneler gunu indiriminden garnier almistim
Ruj istiyorum bende gidince dikakatli bakim cnm hangi magzaymis
Carsiya bagli bi magzaydi

bir de kızlar ben biraz unutkanım da şu bilgilerimizi bir tazeleyebilir miyiz?:oops:

tr_lelli tr_lelli nin 1 tane oğluşu var
Krew Krew ın 2 tane yavrusu var (biri kız galiba emin değilim)
royem royem ve S sevimsiz_25 in bebişi var
@Papatya nın 1 tane var
ciceklientari ciceklientari seni bilmiyorum o_O
karanfilce karanfilce ve benim de henüz yok :KK43:

bir de hitap edebilme açısından yaşlarınızı söyleyebilir misiniz?
30yasindayim cnm ben
Bildin valla civveninde var diye biliyorum ben
Bende nerelerde yasadiklarini bilmiyorum kizlarin bi ara sorguya cekicim
Karanfilce sevimsizin memleketindemi oturuyodu
Geztapo angarali galipa
Senle biz yakiniz

Zeki murende bizi gorecek mi :KK53:
Eror!

@karanfilcem evet yaa altta yakalayamiyorum daha kimseyi boyle olmadi
Azicik uyudum topige can gelmis bi baktim ene 3sayfa yazmis bizim kizlar

Oglus gelcek kursa gidicek
Ben hala hic bisi yapmadim

@karanfilcem ins paran bereketli olur
Bende bu sabah bi tersimden kalktim
Benim esimden gizli kenarda param olurdu illa bisiler hic bise kalmadi oglusa giysi bot derken fazla acildik
Bi de ayin 20sinde alcak para ancak borclari kapatirmis(kart, oglusun kurs,servis parasivs) ayy bi sinir geldi
Ben parasiz napcam yeaa!

Bir daha ki ay rahat ederiz bir dahaki ay rahat ederiz derken bunalima gircem
Omrum gitti aylar bitmedi

S stas cnm bizde yakiyoruz 1aydir evim kuzey cephe baya soguk oluyo 3petek yaniyo sabah aksam bakalim ne gelicek metrekupu olcmem lazim bakinca anliyorum kac gelebilecegini heycan olsun diye bakmiyorum moralim bozulmasin

Cnm realde m1var carsi magzasinda bir kozmetik var ama ismine bakmadim watsons mu
Varsa indirim bende ugrim reale
Buraya gratis acilsi carsiya buyuk indirim vardi sampuan falan aldim bb kremimide anneler gunu indiriminden garnier almistim
Ruj istiyorum bende gidince dikakatli bakim cnm hangi magzaymis
Carsiya bagli bi magzaydi

ayy evet sen diyince aklıma geldi,çarşı nın çıkışında sağ tarafta..ben ebrosur diye bir site var oradan indirimleri takip etmeye çalışıyorum.normalda cc krem 54 tlymiş,bu kampanyayla 28 tl oluyor.kaçırmak istemiyorum.linki göndereyim sana da bir incele istersen

http://www.ebrosur.com/Istanbul/Watsons-30-Ekim-3-Aralik-2014-Kampanya-Katalogu/BHIZuI#page=12

X