Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Hicbisi yokken durup dururken mi boyle bisi cikardi ortaya

Ufak bir tartışma sonrası ben ayrılacağım dedi. geldiğimiz nokta. Dolmuş beyefendi. Öyle dedi. ben de doldum ama görmezden geliyordum.
Oooo
Oyle tartismayla ayriliniyomuymus pisman olur merak etme
Biz her hafta rutin bi tartisiriz ufakli buyuklu
Hatta tartismayinca sasiriyorum
Bunyem alisti
Ama cocuk olmadiginda (annemde falansa)
Benim oglum eger duyarsa tartismamizi babasina cephe aliyo sicak davranmiyo uzuldugum icin ona yansimasin diye yutuyorum bazen

Zor bi durum ama bi kac gun bekle bakalim
Kafasindaki ne ogrenmis olursun amacini

Yok canım gayet ciddi. Annem ve ablama da aynı şeyi söylemiş.

Geztapo bu stresle ortaya çıkan bir konu mu? Ben iyi düşünmek isterim haftaya bakacağım.
Canım eğer ınsülin üreten beta hücrelerı sebebi bilinmeyen bir sekilde vücuda saldırıya geçerse gençlik çocukluk çağı sekeri dediğimiz tıptaki adıyla tip 1 diyabet ortaya çıkıyor.Ortaya çıkması evet strese büyük bir travmaya bağlı olarak olabiliyor fakat oluşumu önceden başlamıştır.Stres ortaya çıkışını hızlandırmıştır sadece.Canım eğer tanı konursa sakın korkma yıkılma inşallah yoktur ama varsa da diyabetle hayat devam ediyor bunu unutma .Her türlü yardımcı olurum.Sen istanbuldaydın di mi ? Bu konuda en iyi yer çapa tıpta detam .Orada temel yılmaz hoca bu işin duayeni mutlaka götür canim.Eşinle de inşallah hakkinizda hayirlisi olsun.

Gitsin bakalım ben de bakacağım. O da gitsin durumu net kafyal görür ozaman . Şaka gibi davranıyor. Çocuklraın her olayının içinde olacağını zanndeiyor. Evin içinde olmazsan neyi bileceksin. herhalde ben ona rapor verecğim zannediyor. Şimdi olduğu gibi.

Allah korusun. İçimi ferah tutacağım . Biizm ailede yok. İstanbul'da değilim.

Benim son gönderdigim mesaj sanki kızında vardır demek istemişim gibi olmuş.Öyle değil sadece hastalıgın oluşumunu genel olarak açıklamak istedim.Yani böyle oluşumu.Ben de mesela 17 ağustos marmara depreminde öğrendim o zaman ortaya çıktı 23 yaşındaydım ama 15 yaşımdan beri varmış ki benim annecim hemşire düsümn yani .Ben olmaması için butün kalbimle dua edicem canım inşallah hepimizin yavruları sağlıkli sıhhatli büyurler.Eşinle zaman tanıyın birbirinize.Belki özlem girince araya kendiliğinden çözülür bazı şeyler.

Gunaydin

Ben bugun asure yapiyorum ve ilk defa yapicam insallah guzel olur tereddutlerim var guzel olurmu diye

Oglum matematikten de 98almis
Dun gidip kurs ogretmenine tesekkur etti
(Adam baya ilgilenmisti)

Yemegim yok yemek yapicam
Kahvaltiligim az kaldi alisveris yapicam karta kavustum sarildik hasret giderdik hehehhe

ben bugün eltime gitcem sanırım akşamda orda kalırız yemekten yırttim.gerçi dünden nohutum var ya neyse.inanırmısın gece uyanınca bile aklıma nazah geldi.sanırim biraz endişelendirdim onu.Niyetim bu olmasa da..Rabbim mübarek cumasınin hurmetine bütün huzursuz yuvaları selamete çikarsın şafi ismi hürmetine bütün hastalara şifa versin inşallah amin ...

Amin canim
Huzurdan ve saglikdan otesi yok
Mubarek gun hemde asûre ayı bol bol dua edelim
Nekadar zor seyler yasiyoruz
Kimimiz ailesinden bahtsiz
Kimimiz kocasindan
Bazilari cocugundan dem vurur bazilari akrabasindan
Sonra bi gun ölücez ve kimsemiz olmıcak derdimizde...

Aslında biz bu dünyada rahat etmeye gelmedik imtihan edilmek için geldik.Bunu unutuyoruz birgün gulmedik dıyoruz .insallah layık kul oluruz da ahrette güleriz. Çünkü bazen dünya dertleriyle soğutuyor kendinden

Nazah çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
inan ne diycemi bilmiyorum
böyle ani kararla yuva yıkanlar hep pişman olmuştur çevremde.
Allah eşine doğru yolu göstersin

Bu arada alisveriside hallettim 150tl yakin bi mebla tuttu 2 ayri marketten yaptim yetmis kusurlu ikiside
Cok aciliyorum bu aralar niye giderler bukadar fazla oldu bi masaya yatirmam lazim

1kilo kiyma aldim 37tl (bu ne yaa)
1koli yumurta
Un,yag,makarna,salam,saralle,peynir,zeytin,kasar,domates,salatalik,mandalina,asurelik malzemeler, kurufasulye,wc kagidi,cif,mutfak icin aspirin aldim

Sukadrcik sey 150tl tutarmi yaa el insaf.
Pisircek dogru duzgun bise bile yok icinde
Daha oglumun beslenmesi icin meyve suyu ayran vs almadim bile

Alirken cok uzuluyorum ama almasamda olmuyo hepsi temel ihtiyac

Kozmetikciye girmeyeli baya oldu
Kuafor dersen aydan aya kas icin gidiyorum
Sinemaya en son gecen kis gittim
Kendime en son 2yil once kazak ve mont aldim
Nekadar kisarsam kisim yinede istedigim kadar biriktiremiyorum

Tek maasla kira verip cocuk okutanlar nasil geciniyolar sasiriyorum

Merhaba kızlar.
Nazahcım, Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sonununuz selametle çıkar inşallah. Dualarımdasın. Cuma ezanları da okunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…