- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.701
oo çok güzel gözüküyor..bu sene bende ilk defa deneyeceğim,aşurenin evde pişmesi ayrı bereketmiş..Asûreye benzemis dimi tadını pek sevdim ilk denememe gore fena degil azıcık yaptım ama
Denedigim icin cesaret edemedim
Teşekkürler. Kafam karışık, duygularım karışık.Yemek yiyemiyorum, uyku uyuyamıyorum. içime kapandım. Sosyal bir insanım ama 2 çift söz etmeye içim elvermiyor. İçim daralıyor..
Helva yapardim kandillerde falan onun kokusunada melekler gelirmis ama asûreye cesaret edemiyodum sevdim tadinioo çok güzel gözüküyor..bu sene bende ilk defa deneyeceğim,aşurenin evde pişmesi ayrı bereketmiş..
Helva yapardim kandillerde falan onun kokusunada melekler gelirmis ama asûreye cesaret edemiyodum sevdim tadini
Sadece oyaliyo
Hepsini islat hasla malzemeler falan evde yoksa azicik masraf oluyo
Nohut,fasulye,bugday,fistik,kuru uzum,kus uzumu,findik,kayisi koydum ben cok karisik sevmiyorum
Malzemeleri aşure günü aldım da işte bir cesaret etmesi kaldı..ama yapacağım Allah izin verirse..
ya kızlar size sorayım akşama eşimin teyzesinin oğluyla eşi gelecek,balayından dönüyorlar gece bizde kalacaklar yarın iş çıkışı evlerine götüreceğiz onları..
ben erken gelirler diye düşünüyordum,çamlıcaya yemek yemeye gider,evde de çay içeriz diye plan yapmıştım ama gece 11 gibi geleceklermiş, ne yapsak ki ?
bir de yarın eşimle ikimizde çalışıyoruz,ben istesem izin alırım ama eşim gerek yok diyor.ben de aynı fikirdeyim istedikleri saatte kalksınlar,rahat davransınlar istiyorum..zaten 1 gibi işten çıkıyorum ben.öyle yapsak ayıp olmaz herhalde di mi?
Sizin calistiginizi biliyolar neticede hos gorurler tabikiMalzemeleri aşure günü aldım da işte bir cesaret etmesi kaldı..ama yapacağım Allah izin verirse..
ya kızlar size sorayım akşama eşimin teyzesinin oğluyla eşi gelecek,balayından dönüyorlar gece bizde kalacaklar yarın iş çıkışı evlerine götüreceğiz onları..
ben erken gelirler diye düşünüyordum,çamlıcaya yemek yemeye gider,evde de çay içeriz diye plan yapmıştım ama gece 11 gibi geleceklermiş, ne yapsak ki ?
bir de yarın eşimle ikimizde çalışıyoruz,ben istesem izin alırım ama eşim gerek yok diyor.ben de aynı fikirdeyim istedikleri saatte kalksınlar,rahat davransınlar istiyorum..zaten 1 gibi işten çıkıyorum ben.öyle yapsak ayıp olmaz herhalde di mi?
Krew canım ne durumdasın. Var mı bir gelişme.
Cok katiliyorumBoşanma lafını sık sık gündeme getirmek evliliği yıpratıyo bence.Her iki taraf içinde tehdit unsuru olmuş oluyor.Benim abimle yengem böyle durmadan her yaz boşanıyoruz derler.Yuva yıkmak kolay değil ama boşanmak haram değil.O halde iyice düşünüp tartıp öyle karar vermek lazım.Benim annem hep babaniza sizin için katlandım der.Ama keşke katlanmasaydı.Böyle psikolojisi zayıf bireyler olmazdık abimle ben.Yani demem o ki kesin karar verene kadar dillendirmemeli ama karar verincede dönmemeli .