- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.721
Dır dır bende de varEvet kızlar katılıyorum. Söylediklerinize bu tür şeyle kolay olmuyor. Ben evine düşkün bir kadınım Allah'a şükür, tutumluyum, temizim, becerikliyim, çocuklarımla da çok ilgiliyim.. Allah nazardan sakınsın herkesin parmakla gösterdiği pırlanta gibi yavrularımız var. Sadece tek kusurum dırdırcıyım, eşimin sorumsuzluklarına karşı. Zaten dün karar verdim. Gidene yol açık. Sadece tek düşüncem çocuklar. Ama çok ileriyi ded düşünmeyecği. Düşün düşün çıldırırım yoksa. Günmü iyi geçirmek şu an için tek isteğim. Gerisini Allah'a bırakıyorum.Allah en iyisini bilir. Bu arada dün akşam eve geldi ,biz dışarıda yemiştik, nereye gittiniz falan diyor. Ne yediniz? Sonra gitti mutafkta bir şeyler yedi. bizimle oturdu sonra yattı.
Dır dır bende de var
Esim az oz konusur ve bana gore daha sakindir ben fevriyim ani cikislarim vardir
Dilsiz hatun alsinlar
aksama kadar onlari bekle gelincede 2laf konusma ne âlâ memleket..
Aynen oyle suan ileriyi dusunme
Bugunu dusun
Sonra zaman gectikce gidisata gore bakarsin
Adam ev tuttum diyo geliyo yiyo iciyo yatiyo garip geldi bana
Yani siz ayrilmis olsanz bu adam boyle istediginde gelcek yicek iccek mi merak ettim
Giden oysa baksin basinin caresine
Sevmem oyle seyleri ya tuaf.
Tamam suan bosanmadiniz ins. Bosanmazsiniz ama boyle yapidaysa rahatina fazla duskun
Amin canım.. İşlh. değerlerinde çok güzel çıkar.kızlar hayırlı sabahlar,
geçen gün bahsettiğim tahlil sonuçlarını aldım tsh,lh ve prolaktin normal değerlerde çıkmış çok şükür ama e2 biraz yüksek..en yüksek 166 olması gerekirken 186 çıkmış bu da rahimde kistin habercisi olabilirmiş.ben zaten doktora giderken bu korkuyla gitmiştim,pazartesi de smear testi sonuçlarımı alacağım.inşallah ciddi birşey çıkmaz,dualarınızı bekliyorum
bu sabah misafirlerimi bıraktım da geldim işe,yabancı değiller zaten ama kendilerini kötü hissederler mi acaba diye düşündüm ama gece öyle birşey sezinlemedim..ikisi de hasta olmuş Antalya'da,işte gençlik naparsın akılları birkarış hava da ama o kadar tatlılar ki anlatamam,Allah'ım bir ömür mutlu huzurlu etsin inşallah onları da bizi de
Bise cikmaz ins.kızlar hayırlı sabahlar,
geçen gün bahsettiğim tahlil sonuçlarını aldım tsh,lh ve prolaktin normal değerlerde çıkmış çok şükür ama e2 biraz yüksek..en yüksek 166 olması gerekirken 186 çıkmış bu da rahimde kistin habercisi olabilirmiş.ben zaten doktora giderken bu korkuyla gitmiştim,pazartesi de smear testi sonuçlarımı alacağım.inşallah ciddi birşey çıkmaz,dualarınızı bekliyorum
bu sabah misafirlerimi bıraktım da geldim işe,yabancı değiller zaten ama kendilerini kötü hissederler mi acaba diye düşündüm ama gece öyle birşey sezinlemedim..ikisi de hasta olmuş Antalya'da,işte gençlik naparsın akılları birkarış hava da ama o kadar tatlılar ki anlatamam,Allah'ım bir ömür mutlu huzurlu etsin inşallah onları da bizi de
Sen simdi zor ama sessiz kal ve izle ev tuttumlar fln belki blöf yapıyodur.Evet ben de tuhaf buluyorum. Sbah bizimle kahvaltı yaptı.. Bilmiyorum kızlar oböyle yapınca ben de de gelgitler..Şimdi çocuklarla ilgileniyor.. Yıkadığım çamaşırları giyiyor.
Bise cikmaz ins.
Cnm hormon testi bende yaptirmak istiyorum
Su adetliyken yapilandan normal hormon testi yapmislardi bana temizdi adetliyken yapilanla onun farki ne?
Birde gebelikle ilgili sorun olmasada yaptirabiliyomuyum
Ben sac dokulmelerim icin yaptirmak istiyorum acaba bise varda ben mi bilmiyoum
Hangi bolume gidim ve ne diyim direk sacim dokuluyomu diyim
Kan,b12,demir,tshler normal benim
Cok yogun dokuluyo genel bir seyrelme var benimki100den fazlaay tam bilmiyorum ki,belkikaranfilce daha iyi biliyordur..tahminim adetliyken olan da gebelikle ilgili problem var mı yok mu diye bakılıyor ama normal olan da genel kontrol amaçlı olabilir.Ama tamamen tahminen söylüyorum
saç dökülmesi için de cildiye ye gidiliyor diye biliyorum gider söylersin,ona göre tekrar tahlil ister..
saçların çok mu dökülüyor canım?benimkiler de dökülüyor ama günde 100 tel normal diyorlar,tahminim benimki daha fazla değildir.bir de evde herhangi bir şey denedin mi dökülmemesi için?
o da genel olarak bakar aslında cildiye fayda etmediyse bir de ona git..Cok yogun dokuluyo genel bir seyrelme var benimki100den fazla
Ohooo kac doktora gittim
Cildiyeci,dahiliye vs
Testler istediler
Guatr olabilir dediler ultrason cektirdim
Tsh leri yaptirdim
Hepsi temiz
Strese bagli ozaman diyip yolladilar
Medikal ve ecz. Sampuanlari kullandim
Bakimlar yaptim yaglar bitkiler ama yok durmuyo durduramiyorum
Tek aklima gelen kist falanmi var o da sac dokulmesi yapiyomus
Ama adetletlerimde sorun yok
Napcami sasirdim durmuyo dokulmem kel falan kalmam umarim
Belime yakin sackarim vardi dokulmelerle iyice cilizlasinca kestirmek zorunda kaldim
Canimi cok sıkıyo bu durum
Endokrinolojiyemi gitemsem ki
Benim sıkıntılarım yeni degilKrew sen çalışıyor muydun canım? ona muhtaçlık duru
o da genel olarak bakar aslında cildiye fayda etmediyse bir de ona git..
ama şu kısa süre içinde benim gözlemlediğim senin çok stresli bir hayatın var ve genel olarak evhamlı biri gibisin..onun da çok etkisi vardır emin ol
Benim sıkıntılarım yeni degil
Kaynanamla birlikte otururken daha kötüydum
Ama birikim sonucuda olabilir yani o dönem dökulmedi ama sımdi yansiyoda olabilir
Bende boyle baba ve boyle bir es ailesi varken stres bitmez
Kurtulmayi umit ediyorum bir an evvel
Suan baska hastaligim yok sukur ama baska nolsun ruh sagligimi kaybettimAllah hepsine hidayet versin inşallah..
işte bazı şeyler hep birikim benim annem yeni evlendiğinde dedemlerden çok çekmiş,yokluk da görmüş. bütün hastalıkları kardeşim doğduktan sonra biranda çıktı,yani 10 senelik evliyken.Hala daha hiçbirinden kurtulamıyor..noldu olan kendine oldu
Dünya işte...
Imtihan..
Bütün erkekler aynı gibi
Burada okuduklarıma göre yani
Trlellinin dedigi gibi
Her şey sana bakar
Erkek bişi yapmazz
onun yaptıklarını da ben yapıyorum dışarıda zaten
Evi boş vercem bi iki hafta
Bakalım eşim fark edicek mi
Ütü, çamaşır, ev temizliği vs.
Cok doluyum cok
Sızın adınıza uzuldum, ınanın ev ustune ev kurulmuyor ,bende k.valıde ıle altlı ustlu oturuyorum nekadar ıyıde olsak muhakkak arada bır puruz yasanıyor ,umarım en kısa surede toparlanırsınız.Suan baska hastaligim yok sukur ama baska nolsun ruh sagligimi kaybettim
Sinir sistemim bozuldu
Yapi olarak sakinimdir kimseyle simdiye kadar kavga etmedim agiz munakasasina bile giremem aglarim hemen
Ben o donem nasil sinirlenmissem sinir bosalmasi kapinin camini elimle kirdim tuz buz oldu tum cam elime hic bisi olmadi
Kiii esim dondu kaldi benden hic bekledigini sanmiyorum o an naptigimi bende hatirlamiyorum serum falan yedim sakinlestirici vs
Doktor bana naptin sen kendine bu yasta dedi.
El oglu adama herseyi yaptiriyo
Benim esim cok buyuk suclu annesinin huyunu bile bile bizi ayni ortamda tutmicakti idare ederim diye dusundu belki ama olmadi
Ki annesini bi iki defa uyardi yanimda karismicaksin suscaksin diye ama oyle oglumun yuvasi mutlulugu cocuklati var dusuncek bi kadin degil lafi totosuyla bile dinlemeZ alismis ondan bundan laf yiye yiye arsiz olmus kendi bildigini okuyo
Kizlar vicdanen kaynanaya kayinpedere bakilir ama suna inanmiyorum sen bak ki evladinda sana baksin
Yok oyle bi dunya okadar cok tanidigim var ki kaynanasina bakipta geliniyle kus olan
Evladimin yuvasini bozmaya calisirsam,huzursuz edersem,gelinmi nede olsa el kizi diye yerden yere vurursam kaynanam gibi banada bakmasinlar
Az edep yahuuu az edep.
Tesekkur ederim suan gorusmuyorum hicbiriyle ama yasananlarin etkileri ve gecmis de gitmiyo onlarla malesefSızın adınıza uzuldum, ınanın ev ustune ev kurulmuyor ,bende k.valıde ıle altlı ustlu oturuyorum nekadar ıyıde olsak muhakkak arada bır puruz yasanıyor ,umarım en kısa surede toparlanırsınız.
Haklisin tabiki sen calisan bi bayansin zordur elbet ama keske tek derdim ev temizligi olsaydida bukadar sey yasamasaydim