Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

ben yapı olarak biraz rahat biriyim,çok takmamaya çalışırım hatta eğer takıyorsam unutmaya da çalışırım ama bazen bakıyorum çok alakasız kişilerin davranışları içimde yer etmiş.sanırım yaşım ilerledikçe problem olacak benim için

meselageçen hastaneye gittiğimde eşimin halasının gelinini gördüm,kız bizim yaşlarda 3 senelik evliyim daha birkez bile muhattap olamadık.ilk evlendik evimize davet ettik gelmediler,sonra birkere daha biri gelecekti çağırdık gelmediler..sonra düğün gibi bir toplulukta karşılaştık merhabayla geçiştirdik,bir kere de kv ve eşimin babaannesii yanımdayken karşılaştık.babaanneyle görüştü ne benle ne kayınvalidemle görüşmedi. doğumu çok yakınmış akşamlı-sabahlı diye duymuştum hastanede karşılaşınca gidip görüşecektim,kızla gözgöze geldik kafasını çevirdi..hal böyle olunca bende gidemedim..eğer yarın birgün karşılaşırsak lafı sokacam ama bebeği soracaktım ama tanımamazlığa geldin bende o kadar yüzsüzlük yapamadım kusura bakma diyecem.:KK62:

20141106_114741.jpg
İşte aşurem

Kızlar bu aralar çok zor günler geçiriyorum. Eşimle anlaşmazlıklarımız var evleri ayıracağız. Kızım bugün hastalandı doktor açık kan şekeri biraz falzca demiş. Akşama kadar kusma, ishal falan serum yedi, idrar yolları intihaplanmış.. Yani kabus gibi. Etrafımdaki kimse bize inanmıyor. yani eşimle bana

Boğazım düğümleniyor. 15 yıllık evllik .. sorunlarımız vardı ama böyle olacağını aklıma gelse inanmazdım ailemde inanamıyor. Ama 2 çocuk. düşünmekten kahroldum. Etraf bilmiyor. ev tutup ayrılacak. Dua ediyorum. Allah bana ve çocuklarıma sabır ve güç versin diye

Boğazım düğümleniyor. 15 yıllık evllik .. sorunlarımız vardı ama böyle olacağını aklıma gelse inanmazdım ailemde inanamıyor. Ama 2 çocuk. düşünmekten kahroldum. Etraf bilmiyor. ev tutup ayrılacak. Dua ediyorum. Allah bana ve çocuklarıma sabır ve güç versin diye
Canım çok üzüldüm yaa.ne diycem bilmiyorumki...Hiç kurtarma şansınız yok mu ? Evlilik danışmanına filan gitseniz .Çocuklar var yaa ...Anlatmak istersen dinleriz burda hepimiz .Allah yardımcın olsun

Nazah ayrıca çocuklarda şeker hastalığı tam da dediğin gibi başlıyor.Ben bu konuda 15 yıldır eğitim alıyorum.Lütfen bu sıkıntıların arasında bunu atlama.Diyabeti çocuk dr.ları bilmiyor çok fazla.Çocuk endokrinoloji ye götürmen lazim .Moralini bozmak istemem ama tedbirli olmakta yarar var.

Krew Krew çok üzüldüm canım. Problem nedir. İnşallah bir çözüm bulursunuz.
Gerçi biz de problemliyiz eşimle. Biraz daha zaman verdim. Toparlamazsa ayrılacağımı söyledim ben de

Nazah ayrıca çocuklarda şeker hastalığı tam da dediğin gibi başlıyor.Ben bu konuda 15 yıldır eğitim alıyorum.Lütfen bu sıkıntıların arasında bunu atlama.Diyabeti çocuk dr.ları bilmiyor çok fazla.Çocuk endokrinoloji ye götürmen lazim .Moralini bozmak istemem ama tedbirli olmakta yarar var.

Biliyorum canım işte beni kahreden bu oldu. Strese bağlı bir şey gelişirse ne eşimi ne de kendimi affederim. Haftaya proflardan birine götüreceğiz. İhmale gelmez.

Krew Krew cnm cocugunla ilgilen dusunme simdi esini falan
Bende bosanmanin esiginden dondum evvel zaman once
Cok zor oluyo cocuk olunca birde bnm maddi bir gelirim ve arkamda duran bi babam yok

Bana evlenmeseydin, bakmam cocuguna diyen bir babanin evladiyim lanet olsun ki

Sakin ol
Kafani dinle RAbbim dogru yolu gosterir.

Kizina sifa diliyorum

Krew Krew cnm cocugunla ilgilen dusunme simdi esini falan
Bende bosanmanin esiginden dondum evvel zaman once
Cok zor oluyo cocuk olunca birde bnm maddi bir gelirim ve arkamda duran bi babam yok

Bana evlenmeseydin, bakmam cocuguna diyen bir babanin evladiyim lanet olsun ki

Sakin ol
Kafani dinle RAbbim dogru yolu gosterir.

Kizina sifa diliyorum

Amin. Ben de Allah'tan en iyisini diliyorum. Haftaya işh. götüreceğim. Açlık kan şekerini duyunxa zaten psikolojim iyi değil, aklımda binbir türlü düşünce, Hıçkırarak ağladım.

Amin. Ben de Allah'tan en iyisini diliyorum. Haftaya işh. götüreceğim. Açlık kan şekerini duyunxa zaten psikolojim iyi değil, aklımda binbir türlü düşünce, Hıçkırarak ağladım.
Keske yakin olsak destek olabilsem neler yasadigini tahmin ediyorum 2haftada 3kilo vermistim ben ruhh gibiydim
Aklindan gecen en kotuleri bi cikar sen herseyden once bir annesin bi kac gun sacma dusunceler oluyo uyuyabiliyosan uyu
Sekerin stresle alakasi var ayrica bende bu donem babam yuzunden stresliyim sekerim azicik yuksek cikti ve saclarim feci dokuluyo hicbiside eksik degil hersey stresten

Hersy Allahdan olumde, kaderde,evlilikte napalim herkesin yasadigi kendine zor agla ama cocuklarini uzme cok etkileniyolar

Keske yakin olsak destek olabilsem neler yasadigini tahmin ediyorum 2haftada 3kilo vermistim ben ruhh gibiydim
Aklindan gecen en kotuleri bi cikar sen herseyden once bir annesin bi kac gun sacma dusunceler oluyo uyuyabiliyosan uyu
Sekerin stresle alakasi var ayrica bende bu donem babam yuzunden stresliyim sekerim azicik yuksek cikti ve saclarim feci dokuluyo hicbiside eksik degil hersey stresten

Hersy Allahdan olumde, kaderde,evlilikte napalim herkesin yasadigi kendine zor agla ama cocuklarini uzme cok etkileniyolar

Kesinlikle şimdi eltim aradı, güçlü olmaya çalışmak da zor. Herşeyin başı sağlık.. Eşim istiyor ayrılmayı. Bana bu daha çok koyuyor. Yılların birikimi olmuş, eskiden şöyle oldu, böyle oldu, Sanki benim tarafımdan her şey güllük gülistanlık. Ama niye çocuklar için .. Aynı özveriyi kendi gösteremiyor. Eskisi gibi olacakmış. herşey çocuklarla görüşmeye devam edecekmiş. Hayatın gerçeklerini unutuyor. Yarın evlense aynı mı olacak?

Öyle her gün kavga eden bir çift de değiliz. Allah'tan maddi sıkıntım yok. Ev de var. Çok şükür çocuklarıma bakarım Allah'ın izniyle.. Ama yine de niye böyle olsun ki?

Krew Krew böyle durumlarda ne denir hic bilmiyorum ama Allah yardimcinz olsin, hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.yavrun için de çok geçmiş olsun bu karışıklik da ihmal etme onu da. ..

bir de gecen gun duydum akrabalar, eşler arasinda ki soğukluğu gidermek icin 21 mülk suresi yada 70 defa saff suresi okunuyormus.okumak istersen yardimci oluruz biz de.

Bazen ipler kopabiliyo anlayamiyosun bile
Evlilik ciddi zor zanaat

Ben kaynanamla gorusmeye devam etseydim bosanirdim
Simdide gorusturmek icin zorlarsa yol orda derim mesela

Cunku ben suan aglayamiyorum bile ilaclar yuzunden duygusuz oldum kendimi uyusturdum hep

Henuz bise olmus degil bi yalniz kalsin belki pisman olur sen sadece sakinligini koru kizginlikla yapacagin bisi dicen soz iyice durumu kotulestirebilir
Cunku yasadim biliyorum az cok

Krew Krew böyle durumlarda ne denir hic bilmiyorum ama Allah yardimcinz olsin, hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.yavrun için de çok geçmiş olsun bu karışıklik da ihmal etme onu da. ..

bir de gecen gun duydum akrabalar, eşler arasinda ki soğukluğu gidermek icin 21 mülk suresi yada 70 defa saff suresi okunuyormus.okumak istersen yardimci oluruz biz de.

Sağol Bakayım bir ben de okurum.. Anlamsız yere bizi düşürdüğü duruma kızıyorum. Eve geliyor, yemek yiyor, yıkadığım çamaşırları giyiyor sonra bu hafta gitmiş ev tutmuş.. 2 aydır söylüyordu. Ciddiye almadım. Gidecek olan adam böyle söyleyi durmaz gider diyordum. Son bir haftadır ciddiymiş anladım.

Öyle her gün kavga eden bir çift de değiliz. Allah'tan maddi sıkıntım yok. Ev de var. Çok şükür çocuklarıma bakarım Allah'ın izniyle.. Ama yine de niye böyle olsun ki?
Bide maddi durumun kotu olsa
Ben 1.5ay annemlerle kaldim kabuss gibiydi ALlah benim ölumu cikasinda onlarin hanesine tekrar geri dondurmesin
O 1.5 ay boyunca bn senin ogluna bakmam evlenmeseydin bok mu vardi dedi
Her gun kavga cikardi
Her gun agladim dua ettim ataklarim daha sık geliyodu(panik atak var bende) 48kiloya dusmustum
Allah babamin eline dusurmesin beni

Sen iyiyken herkes iyi basin dara dusunce benim gibi babasi olanlar oyle bi sirt donuyolarki

Belki ozaman bana kizim arkandayim ezdirme kendini deseydi bende farkli konumda olurdum

Bugunume sukur diyip geciyorum

İnan bana herkesin hayati zor disardan bakip aldanma
Bizi goren imreniyo ama yasadiklarim cok yipratti beni

Yalniz degilsin

Bazen ipler kopabiliyo anlayamiyosun bile
Evlilik ciddi zor zanaat

Ben kaynanamla gorusmeye devam etseydim bosanirdim
Simdide gorusturmek icin zorlarsa yol orda derim mesela

Cunku ben suan aglayamiyorum bile ilaclar yuzunden duygusuz oldum kendimi uyusturdum hep

Henuz bise olmus degil bi yalniz kalsin belki pisman olur sen sadece sakinligini koru kizginlikla yapacagin bisi dicen soz iyice durumu kotulestirebilir
Cunku yasadim biliyorum az cok

Ben de öyle yapacağım. Evi tutmuş. Geçtiğimiz pazar. Şimdi de evin içine boya yaptırıyormuş. ciddi. Şİmd ide arıyor kızımıza yarın kim bakacak diye. Ben de sen artık bunları düşünmeyeceksin ben düşüneceğim diyince ben onları bırakacakmıyım diyor.. Ya bu adam bu işi şaka zannediyor herhalde.

X