Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bugün pazara gittim
Pek bir sey almiycam diyorum ama...
Yine aldim :)
Genelde meyve alıyorum
Evde pek durmadigimiz için ve de eşim pek sebze yemedigi için sebze almıyorum
Mandalina 2 kg 2 lira
Elma kilosu 1.5 idi. 2 liralık aldim
Havuc 1 kg 1.5lira
Hurma 1 kg 2.5lira
Karnabahar aldım kendime 5 lira
Ben meyve delisiyim ama bu haftayi oruclu geçiriyorum
Meyve yemeye vakit kalmıyor pek
Ama oğluşa güveniyorum
O bitirir :)

Niyeyse bende matematikden nefret ediyorum
İnsanlarin hayatlarinin hangi doneminde
Kumeler
Kosinus sinus
Ucgenin ic acilarinin toplami lazim olabilirki

Birde kuzenim matematik muhendisligi okuyo milletteki kafa da bendeki ne acaba merak ediyorum

Ayrica esimde ben sayisalciyim sorun bana diyo geometride bile tirt
Bildigi tek sey cok sayili hesaplar o da bi ara esnafti ordan kalma

İnşallah canım iyi geçer çalıştık biraz. Şimdi hadi kalk kitap okuyalım diyorum istemiyor. Uyumasına da yatım saat kaldı. Okumasın diyorum kendi kendime.
İnşallah senin oğluşun matematik sınavı da güzel geçer

@civven evet çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum malesef. Sanırım okumuşsun. Rabbim hayırlısını versin.

İyi akşamlar kızlar.Anneciğimi bindirdik uçağa .Uzun kalınca ayrılmak çok zor oluyor.Şu an psikolojim pek iyi değil .Hak vaki olduğunda nasıl dayanılır hiç bilmiyorum hiç düşünemiyorum
Allah kavuştursun inşallah. Çok mu uzaksınız birbirnşE. Allah geçinden versin inşallah

Allah kavuştursun inşallah. Çok mu uzaksınız birbirnşE. Allah geçinden versin inşallah
Yoo çok uzak değiliz 5 saatlik yol karayoluyla ama artık yola dayanamıyor mecbur uçakla gidip geliyor.4 aydır görmüyodum.70 e merdiven dayadı.Birde omuriliğinde bir olusum var ilaçlı mr çektirdik on gün sonra çikcak .O da beni üzdu.Allah korktuğumuza uğratmasın.Eğer anneleriniz yakınsa kıymetini bilin kızlar.Çünkü uzaklik çok zor

Oğluşda birgün devamsızlıktan sonra bugün okula gitti.biraz daha iyi bugün.kızlar pozitif düşünmeyi basarabiliyomusunuz.mesela aklınïza kötü şeyler getirmemeyi iyi tarafından bakmayı... Ben duayla bunu yapmaya çalışıyorum ama yinede çok başaramıyorum .Antidepresan kullanmak da istemiyorum.herşeyi kafaya takıncada fiziksel sağlığım bozuluyor.Allah sınavı kazananlardasn eylesin bizi.

Eskiden daha takintiliydim ben simdi daha duygusuzum antisepresan yapti ama beni boyle
2yıl kullandım
Ki cok takintiliydim
O niye oyle dedi
Niye oyle bakti
Ne demek istedi diye takardim artik ic dunyama kapandim disriyla ilgilenmiyorum yeni tanidigim insanlarlada artik hemen samimi olmuyorum

Sanki az insan olunca daha mutluyum ben
Zaten evi,yalnizligi seviyorum

Pozitif dusunmeyi basaramasamda zaman zaman en dibe vurmuyorum artik

Günaydın kızlar
Geztapo Allah kavuştursun
Çocuktan sonra ana babanın kıymetini daha bi anladım
Her daim sukrediyorum

Bugün aşure pisiricem
Boş günüm ya, degerlendireyim
Haftasonu iş güçten vakit bulamam diye bugün yapayım dedim
Ben zaten şöyle yapıyorum
Bi gün fasulyeyi bi gün nohutu haşlayıp buzluga atıyorum
Buğdayım her daim olur zaten buzlukta
Yani aşure pişirmek böylece kolay oluyor benim için

Merhaba kızlar bugün baya doluyum.
Ful ders artı arkadaşıma gitcem.
Dün güzel geçti ilk defa en az yorulduğum yemek oldu.
Hatta sigara böreği bile sardım.
Ne diyim komşunun ellerine sağlık.
Akşama da annemler gelcek.

geçmiş olsun canım. inşallah hayırlı haberlerini alırsın.

ay ben de öyle neden öyle dedi, neden öyle baktı. dünyayı kendime dar ediyordum. bilşmem kim ne zamandır aramadı. acaba bir şey mi yaptım. sonra psikoloğa gittim ve kurtuldum. şimdi hiç takmıyorum. yeni insanlarla tanışırsam temkinli oluyorum. bana zarar verenleri çıkardım hayatımdan. kalanlarla da çok nsamimi olmuyorum.
yalnızım mutluyum...

Daha dun lcw girdim
Oglusun anasinifindan tanidigim bir veliyi gordum okul bahcesinde yada denk geldigimizde merhabalasiyoduk nasilsin vs ama samimi degildim ortak arkadasim falanda yok
Kadin beni gordu gormemeZlige geldi
Asansore bindik arkasini dondu bi kiz cocugu vardi minnak sanirim 2.cocugu olmus
Bende gormemezlige geldim o oyle yapinca
Bunu bana 1_2 kisi daha yapti
Eskiden taniyip sonra denk gelince gormemezlige gelmek moda olmus sanirim

Evet ben de çok duyuyorum etrafımdan

Dün akşam eşimle bunun muhabbetini yaptık..ben önceden eşimin ailesinin olduğu ilde oturuyordum,oraya gelin gittim 2-3 hafta da ancak kendi ailemi ziyaret edebiliyordum ve eşimin ailesine de en geç haftada bir gidiyorduk hatta kalıyorduk.o dönemde ben çok aile hasreti çektim,kıymetlerini çok anladım..
Şimdi takdiri İlahi benim ailemin olduğu ile geldik.ben eski günlerin acısını çıkarıyorum çok sık uğruyorum ama bazen eşimle gitmek istiyorum haftada birakşam gidelim orda yemek yiyelim dualarını alalım istiyorum.Eşimi zar zor buna alıştırdım.
bu hafta p.tesi aşure günü diye gittik ziyaret ettik,dün de kardeşim ameliyat oldu o yüzden gittik..eşim saat 10 gibi bana kaş göz yaptı kalkalım diye,bende görmemezliğe geldim işlerimi hallettim 10.30 gibi kalktık.yol da bana surat yaptı eve gidince konuştuk.neymiş ben o hadi dediği zaman kalkacakmışım,sık gittikçe değerimiz azalıyormuş,bu sefer özel sebepten dolayı hafta da 2.gidişiymiş ama bir daha gitmezmiş konuştu konuştu..sende çok sık gitme değerin olsun,özlet biraz kendini dedi bende patladım..
ben evlenince ne kadar aile hasreti çektim biliyor musun sen dedim,o günlerin acısını çıkartmak istiyorum dedim.bir de ben işe arabayla gidip geliyorum ve hergün annemin evinin önünden geçiyorum..ben kadının evinin önünden geçerken uğramasam eve gelsem de Allah korusun o akşam kötü bir haber alsam dünyam başıma yıkılır dedim,o durumda çekeceğim vicdan azabını düşünebiliyor musun dedim başladım ağlamaya..
Allah'ım senin de anneciğine şifa versin,hepimizinkilere hayırlı ömür versin inşallah..

uzun anlattım kusura bakmayın kızlar,biraz doluymuşum boşaldım iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…