- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.641
Niyeyse bende matematikden nefret ediyorumtürkçeden sınav oldu sadece ondan 78 almış
yarın matematik var kendimde sevmediğimdenmidir çok başarılı olamadığımdanmı bilmiyorum matematik beni de ürkütüyo. gerçi 4 . sınıf çocuğu ne kadar zor sorabilir diyorum ama bazı ödevleri beni bile zorluyo çocuk napsın
matematik diye bi ders olmasa çok mutlu olurdum heralde
ben okul hayatım boyunca öğretmenlerimin sınıfta bırakırım tehditlerine rağmen çarpım tablosunu ezberlememekte inat etmiş bi öğrenciyim
ama baba matematikçi keşke babaya çekseydi
İnşallah canım iyi geçer çalıştık biraz. Şimdi hadi kalk kitap okuyalım diyorum istemiyor. Uyumasına da yatım saat kaldı. Okumasın diyorum kendi kendime.Cnm sosyal 96
Fen 96
Turkce guzel gecti 5 alirim diyo ama sonuc soylenmedi
Cnm fiilleri sormamis(cokda calismisti)
Es anlam
Zit anlam
Sestes
Basit,birlesik,turemis kelime ve paragraf sormus
Yarin matematik en korktugum ve artik calisalim diyince aglamakli oluyo basim agriyo diyo
Bugun okulla ve kurs toplam 11saat ders gordu hakli cocuk ne diyim
İns sizinkide guzel gecer canim
Allah kavuştursun inşallah. Çok mu uzaksınız birbirnşE. Allah geçinden versin inşallahİyi akşamlar kızlar.Anneciğimi bindirdik uçağa .Uzun kalınca ayrılmak çok zor oluyor.Şu an psikolojim pek iyi değil .Hak vaki olduğunda nasıl dayanılır hiç bilmiyorum hiç düşünemiyorum
Allah hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.İyi akşamlar kızlar.Anneciğimi bindirdik uçağa .Uzun kalınca ayrılmak çok zor oluyor.Şu an psikolojim pek iyi değil .Hak vaki olduğunda nasıl dayanılır hiç bilmiyorum hiç düşünemiyorum
Yoo çok uzak değiliz 5 saatlik yol karayoluyla ama artık yola dayanamıyor mecbur uçakla gidip geliyor.4 aydır görmüyodum.70 e merdiven dayadı.Birde omuriliğinde bir olusum var ilaçlı mr çektirdik on gün sonra çikcak .O da beni üzdu.Allah korktuğumuza uğratmasın.Eğer anneleriniz yakınsa kıymetini bilin kızlar.Çünkü uzaklik çok zorAllah kavuştursun inşallah. Çok mu uzaksınız birbirnşE. Allah geçinden versin inşallah
Eskiden daha takintiliydim ben simdi daha duygusuzum antisepresan yapti ama beni boyleOğluşda birgün devamsızlıktan sonra bugün okula gitti.biraz daha iyi bugün.kızlar pozitif düşünmeyi basarabiliyomusunuz.mesela aklınïza kötü şeyler getirmemeyi iyi tarafından bakmayı... Ben duayla bunu yapmaya çalışıyorum ama yinede çok başaramıyorum .Antidepresan kullanmak da istemiyorum.herşeyi kafaya takıncada fiziksel sağlığım bozuluyor.Allah sınavı kazananlardasn eylesin bizi.
Benimde gozlerim doldu canim@trlelli zaten duygusalim bugün bu video ağlattı beni.Ne kadar güzelmiş.Kaldımı acaba böyle insanlar
geçmiş olsun canım. inşallah hayırlı haberlerini alırsın.Yoo çok uzak değiliz 5 saatlik yol karayoluyla ama artık yola dayanamıyor mecbur uçakla gidip geliyor.4 aydır görmüyodum.70 e merdiven dayadı.Birde omuriliğinde bir olusum var ilaçlı mr çektirdik on gün sonra çikcak .O da beni üzdu.Allah korktuğumuza uğratmasın.Eğer anneleriniz yakınsa kıymetini bilin kızlar.Çünkü uzaklik çok zor
ay ben de öyle neden öyle dedi, neden öyle baktı. dünyayı kendime dar ediyordum. bilşmem kim ne zamandır aramadı. acaba bir şey mi yaptım. sonra psikoloğa gittim ve kurtuldum. şimdi hiç takmıyorum. yeni insanlarla tanışırsam temkinli oluyorum. bana zarar verenleri çıkardım hayatımdan. kalanlarla da çok nsamimi olmuyorum.Eskiden daha takintiliydim ben simdi daha duygusuzum antisepresan yapti ama beni boyle
2yıl kullandım
Ki cok takintiliydim
O niye oyle dedi
Niye oyle bakti
Ne demek istedi diye takardim artik ic dunyama kapandim disriyla ilgilenmiyorum yeni tanidigim insanlarlada artik hemen samimi olmuyorum
Sanki az insan olunca daha mutluyum ben
Zaten evi,yalnizligi seviyorum
Pozitif dusunmeyi basaramasamda zaman zaman en dibe vurmuyorum artik
Daha dun lcw girdimgeçmiş olsun canım. inşallah hayırlı haberlerini alırsın.
ay ben de öyle neden öyle dedi, neden öyle baktı. dünyayı kendime dar ediyordum. bilşmem kim ne zamandır aramadı. acaba bir şey mi yaptım. sonra psikoloğa gittim ve kurtuldum. şimdi hiç takmıyorum. yeni insanlarla tanışırsam temkinli oluyorum. bana zarar verenleri çıkardım hayatımdan. kalanlarla da çok nsamimi olmuyorum.
yalnızım mutluyum...
Evet ben de çok duyuyorum etrafımdanDaha dun lcw girdim
Oglusun anasinifindan tanidigim bir veliyi gordum okul bahcesinde yada denk geldigimizde merhabalasiyoduk nasilsin vs ama samimi degildim ortak arkadasim falanda yok
Kadin beni gordu gormemeZlige geldi
Asansore bindik arkasini dondu bi kiz cocugu vardi minnak sanirim 2.cocugu olmus
Bende gormemezlige geldim o oyle yapinca
Bunu bana 1_2 kisi daha yapti
Eskiden taniyip sonra denk gelince gormemezlige gelmek moda olmus sanirim
Neden boyleki bazen sormak istiyorumEvet ben de çok duyuyorum etrafımdan
Yoo çok uzak değiliz 5 saatlik yol karayoluyla ama artık yola dayanamıyor mecbur uçakla gidip geliyor.4 aydır görmüyodum.70 e merdiven dayadı.Birde omuriliğinde bir olusum var ilaçlı mr çektirdik on gün sonra çikcak .O da beni üzdu.Allah korktuğumuza uğratmasın.Eğer anneleriniz yakınsa kıymetini bilin kızlar.Çünkü uzaklik çok zor