- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.661
Canım çok üzüldüm yaa.ne diycem bilmiyorumki...Hiç kurtarma şansınız yok mu ? Evlilik danışmanına filan gitseniz .Çocuklar var yaa ...Anlatmak istersen dinleriz burda hepimiz .Allah yardımcın olsunBoğazım düğümleniyor. 15 yıllık evllik .. sorunlarımız vardı ama böyle olacağını aklıma gelse inanmazdım ailemde inanamıyor. Ama 2 çocuk. düşünmekten kahroldum. Etraf bilmiyor. ev tutup ayrılacak. Dua ediyorum. Allah bana ve çocuklarıma sabır ve güç versin diye
Nazah ayrıca çocuklarda şeker hastalığı tam da dediğin gibi başlıyor.Ben bu konuda 15 yıldır eğitim alıyorum.Lütfen bu sıkıntıların arasında bunu atlama.Diyabeti çocuk dr.ları bilmiyor çok fazla.Çocuk endokrinoloji ye götürmen lazim .Moralini bozmak istemem ama tedbirli olmakta yarar var.
Krew çok üzüldüm canım. Problem nedir. İnşallah bir çözüm bulursunuz.
Gerçi biz de problemliyiz eşimle. Biraz daha zaman verdim. Toparlamazsa ayrılacağımı söyledim ben de
Krew cnm cocugunla ilgilen dusunme simdi esini falan
Bende bosanmanin esiginden dondum evvel zaman once
Cok zor oluyo cocuk olunca birde bnm maddi bir gelirim ve arkamda duran bi babam yok
Bana evlenmeseydin, bakmam cocuguna diyen bir babanin evladiyim lanet olsun ki
Sakin ol
Kafani dinle RAbbim dogru yolu gosterir.
Kizina sifa diliyorum
Keske yakin olsak destek olabilsem neler yasadigini tahmin ediyorum 2haftada 3kilo vermistim ben ruhh gibiydimAmin. Ben de Allah'tan en iyisini diliyorum. Haftaya işh. götüreceğim. Açlık kan şekerini duyunxa zaten psikolojim iyi değil, aklımda binbir türlü düşünce, Hıçkırarak ağladım.
Keske yakin olsak destek olabilsem neler yasadigini tahmin ediyorum 2haftada 3kilo vermistim ben ruhh gibiydim
Aklindan gecen en kotuleri bi cikar sen herseyden once bir annesin bi kac gun sacma dusunceler oluyo uyuyabiliyosan uyu
Sekerin stresle alakasi var ayrica bende bu donem babam yuzunden stresliyim sekerim azicik yuksek cikti ve saclarim feci dokuluyo hicbiside eksik degil hersey stresten
Hersy Allahdan olumde, kaderde,evlilikte napalim herkesin yasadigi kendine zor agla ama cocuklarini uzme cok etkileniyolar
Krew böyle durumlarda ne denir hic bilmiyorum ama Allah yardimcinz olsin, hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.yavrun için de çok geçmiş olsun bu karışıklik da ihmal etme onu da. ..
bir de gecen gun duydum akrabalar, eşler arasinda ki soğukluğu gidermek icin 21 mülk suresi yada 70 defa saff suresi okunuyormus.okumak istersen yardimci oluruz biz de.
Bide maddi durumun kotu olsaÖyle her gün kavga eden bir çift de değiliz. Allah'tan maddi sıkıntım yok. Ev de var. Çok şükür çocuklarıma bakarım Allah'ın izniyle.. Ama yine de niye böyle olsun ki?
Bazen ipler kopabiliyo anlayamiyosun bile
Evlilik ciddi zor zanaat
Ben kaynanamla gorusmeye devam etseydim bosanirdim
Simdide gorusturmek icin zorlarsa yol orda derim mesela
Cunku ben suan aglayamiyorum bile ilaclar yuzunden duygusuz oldum kendimi uyusturdum hep
Henuz bise olmus degil bi yalniz kalsin belki pisman olur sen sadece sakinligini koru kizginlikla yapacagin bisi dicen soz iyice durumu kotulestirebilir
Cunku yasadim biliyorum az cok