Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@tr_telli maşallah..allah daim etsin başarılarını...
ben de bu sene oğluma ders çalıştırmnak için işten erken çıkıyorum. kaçıncı sınıfa gidiyor oğlun. benimki 4. sınıf...
Benimkide 4. Sinif cnm
Dershaneye verdim ben ama pazartesi ve haftasonu yok
Sabahci. Oglen okuldan gelip yemk yiyo tv izliyo dershaneye gidiyo aksam odev ve tekrar
Bugun dershaneye gitmeyince sıktım evde biraz
Yarin dershane hocasina soylicem turkce ve matematikden tekrar yaptirsinlar sinav icin.

Ben de yemeklerini yaptım kocamı bekliyorum.
Pirinç pilavını ilk defa kuş üzümlü ve fıstıklı yaptım.(normal fıstık). Ne kadar güzel oluyormuş böyle
Ayyyy benim esimde yese keske
Bezelyeli garniturlu bademli domatesli pek severim ama iste esim yemiyoo
Yerimede ye kuzum

Olsun canım kendine yap sende.
Yap bigün beğenmezse sen yap da yiyelim o zaman de
Cins ya yemez ki
Mesela karnabahar pisirdim oglumla ben yicem
_agac mi yiyosun sen yeaaa! Diyo

Hayir yani yemiyo sen onun sevmedigini yiyosun diye sanada salca oluyo

_Otlaniyomusun sen yine

_(Uzum yapragi sariyosam sevmiyo) pirincleri ziyan ediyosun

_(kokarec,midye,iskembe yiyosamm) öggkk o hayvanin neresi biliyosun dimi hani bilmiyosannn?!?!?!?!

Devamini soyliceksen az sonra soyleyecek bir dilin olmicak ahbap! Ziiraaa kesiciimmmm.. Diyorum

Karasimsekk yiyoo ehii ehiii

Kizlar koca katili boyle mi olunuyo acep

Benim oğlum da 4. Sınıfa gidiyor. Dershaneye vermedik biz. Daha doğrusu hiç gündeme gelmedi.
Ben de elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Ama benimki ders çalışmayı hiç sevmiyor.

Benim oğlum da 4. Sınıfa gidiyor. Dershaneye vermedik biz. Daha doğrusu hiç gündeme gelmedi.
Ben de elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Ama benimki ders çalışmayı hiç sevmiyor.
Benim esim daha erken dedi ama ben gitmesini istedim ders yapma konusunda sıkıntımız yok ben tekrar olsun ve biraz cevresi degissin diye istedim
Severek gidiyo isteyerek
Bayada faydasini goruyorum daha cok test cozuyo
Ogretmenlerini cok seviyo

Ben dersaneye yollasam daha da soğur. Hiç sıkıntıya gelemiyor. Artık bu yıl ben işi bıraktım neredeyse. Hergün 15:30 da çıkıyorum işten. Eve geliyorum hemen. Öğleleri yemeğe çıkmadan kendi işlerimi hallediyorum. Elimden geleni yapıyorum.
Benim oğlum hiperaktif. O nedenle çok zor oluyır bizim için

Dersleri nasil peki
Sinavlari gerci yeni basladi sinavlar ama tekrar yaptir bol bol
Sor cevaplasin

Dersleri nasil peki
Sinavlari gerci yeni basladi sinavlar ama tekrar yaptir bol bol
Sor cevaplasin
Şimdilik sosyal bilgiler 96
Fen 79
Matematik 100.
Ama gerçekten çok zor. Çok yavaş yapıyor. Çok oyalanıyor. Dikkatini toplamakta zorluk çekiyor.

Şimdilik sosyal bilgiler 96
Fen 79
Matematik 100.
Ama gerçekten çok zor. Çok yavaş yapıyor. Çok oyalanıyor. Dikkatini toplamakta zorluk çekiyor.
Bence gayet iyi ya bazi cocuk yavas bazisi hareketli
Benim cocuk sinavlarda hizli bi kac defa tekrar et hemen verme kagidini diyorum ama nafile

Hem calisiyosun hem de destek almiyosun sinavlari gayet iyi cnm aferin senin oglusa

Papatyam ya matematikden ne sormus ogretmen kopya alim senden neticede kitaplar ayni

@tr_telli o kadar zor oluyor ki benim için. Dersaneye göndersem de zaten tam gün okula gidiyor. Hafta sonu da oraya giderse deli olur. İngilizce de çok zorlanıyor. Ödev yapmayı ve kştap okumayı sevmediği için / kat daha zor oluyor.
Sordum matematik sınavını. Bazıları test bazıları boşluk doldurma imiş. Herşeyden sordu dedi.

günaydın kızlar hayırlı bir gün olsun.trlelli canım bu kadar çok birlikte ders çalısmak doğru değil.İlerde ortaokula geçince çok zorlanırsın.çocuğa bağımsız ders çalışma alışkanlığı kazandirmak lazım.@nazah ben tefriciyeyi çektikce sana sayı bildiririm.@karanfilce hayırli olsun görümceligın .çok fazla fedakarlık yapma ,adaletli ol ama mesafeyi koru derim .Nacizane nasihat degil öneri canım.Biz çok sıkınti çekiyoruz gelinden.Annemin ömrünü yedi.Ayrıca abime yaptıgı eziyet de boyunu aştı.neyse girmeyim simdi.görüşürüz

Uff ya inşallah kıymet bilenden olur.
Şimdiye kadar hiç üstüne düşmememin sebebi de önceden tanışıp sıkıntı çıkmasın diyeydi.
Tamam mesafeli olayım.
benim kardeşim dedim ya free dir zaten bize hiç bişeyini açmaz. ben de öğrenmeye çalışmıycam, aralarında ne geçerlerse hep ikisi çözmeye çalışsınlar. eğer ki yardım isterlerse sadece istedikleri kadar yardımcı olayım işlerine hiç karışmayım diyorum.
bilmiyorum zaman ne gösterir.
benim hevesimin nedeni hep ilgi değer görmemek. ilk bayramımızda nişanlılığımızda(ki hepsi toplam 5 ay sürdü zaten) kv ler denize gitti. bizim tarafta kız tarafı sürekli aranır sorulur yoklanır hele bayramda ziyarete gelinir, 1 buçuk saat yer zaten... bizimki sağolsun aramak şöyle dursun bari eziyet etmeyeydi.
Hepsini Allaha havale ediyorum.
Kötülük yapanın, huyu kötü olanın, insanlara eliyle ve diliyle zulmedenin yaptığı yanına kalmaz. yeter ki benden bulmasın ve ben de zulmedenler sınıfına dahil olmayayım.

Benimde bi erkek kardesim var gozumu korkuttunuz yahuuu
Bugun bana parfum alicak maasini alcakmis
Evlendirmicem onu ben

@geztapomm elimde degil iste illaa gozum uzerinde olucak ben yaninda olmasamda o pesime geliyo elinde calisma kagidiyla

Simdi su saatte sinavda yavrucum
Gozum saate takiliyo
Ev supuruyorum arada nete bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…