- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.546
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.581
Benimde arkadas gelicek oglusun kurstan onlari alana kadar kahve iceriz dedikBenim de okuldan geldim uykum var azcık yatcam. Öğleden sonra da komsu gelcek lahana sarcaz birlikte.
Tam benim adamlık bişey o sankiPatlıcan biber patates karışık kızartıcaktım .Üşendim patlıcanları yuvarlak dilimleyip sürdüm fırına çıkınca üstüne kıymalı sos yapıp dökcem.
Yap canım sende kolay yemek işte .birde sana mantar kebabının tarifini veriyim.kurban kavurması gibi kavhuurma yapıyosun o söguycak.ertesi günde olabilir mantarlari iri iri küpler yapıyosun kendi suyunu salana kadar ocakta tutuyosun.O kara suyu döküyosun yani bir nevi ön pişirme yapmış oluyosun.bir baş sarımmsak soyuyosun domates biber biraz salçali su hepsini etle beraber harmanlayıp veriyosun fırina çok güzel oluyo.Tam benim adamlık bişey o sanki
mantar besin değeri açısından etle eş değer olduğu için ben pek etle pişirmeyi tercih etmiyorum ama eminim çok güzel oluyordurYap canım sende kolay yemek işte .birde sana mantar kebabının tarifini veriyim.kurban kavurması gibi kavhuurma yapıyosun o söguycak.ertesi günde olabilir mantarlari iri iri küpler yapıyosun kendi suyunu salana kadar ocakta tutuyosun.O kara suyu döküyosun yani bir nevi ön pişirme yapmış oluyosun.bir baş sarımmsak soyuyosun domates biber biraz salçali su hepsini etle beraber harmanlayıp veriyosun fırina çok güzel oluyo.
Yap canım sende kolay yemek işte .birde sana mantar kebabının tarifini veriyim.kurban kavurması gibi kavhuurma yapıyosun o söguycak.ertesi günde olabilir mantarlari iri iri küpler yapıyosun kendi suyunu salana kadar ocakta tutuyosun.O kara suyu döküyosun yani bir nevi ön pişirme yapmış oluyosun.bir baş sarımmsak soyuyosun domates biber biraz salçali su hepsini etle beraber harmanlayıp veriyosun fırina çok güzel oluyo.
Kızlar gözümde iddirse filan derler ya halk arasında ondan çıktı. Gözlerim yaşarıyo.
Elhamdülillah sarımsak diye bi şifası var.
Lahanamızı bitirdik kızlar bi sürü oldu. Artan ile de yaprak sardık.
Bugün yaprağı yesek yarına KV yi mi çagirsam acaba uzun zamandır gelimiyolar. hazır yemek de varken.
Kızlar gözümde iddirse filan derler ya halk arasında ondan çıktı. Gözlerim yaşarıyo.
Elhamdülillah sarımsak diye bi şifası var.
Lahanamızı bitirdik kızlar bi sürü oldu. Artan ile de yaprak sardık.
Bugün yaprağı yesek yarına KV yi mi çagirsam acaba uzun zamandır gelimiyolar. hazır yemek de varken.
Buyur gel canım :)sevimsiz_25 .!.:Hemen geliyorum
GGeçmiş olsun bu arada
Hem gözünde çıkan şey için
Hem de memleketimden gelin aldığınız için
Yanlış anlamamisim dimi
Eger doğruysa Allah kolaylık versin
Maddi manevi her anlamda
Ee geliyorsunuz o zaman buralara
Evet.sarımsağı sürüyor musun oraya canım?
geçenlerde benim çıkacaktı kayınvalidemlerdeydik tahta kaşığın sapını kızdırıp dayanabilecek sıcaklıktayken oraya bastır dedi,birlikte yaptık geçti.onu da tavsiye ederim
Öff aynen tabletten yazarken öyle oluyo gıcıkŞu klavyede yazarken imlecin taa tepeye çıkıp alıntıyı bozmasına sinir oluyorum. Sizin de öyle mi?.
Cep telefonunda.
S sevimsiz_25 afiyet olsun iyi oturmaları canım.