- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.544
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.541
OoooooBenim de hiç hesapta yokken kız isteme olayım çıkıverdi. Hemen dolabı devirdim
Kardeşime. Bu hafta gidelim demiş eşime heyecan bastı.
Ben daha kıza bi hediye almayı planlıyyordumne ara alıcam.
Sen telf konusmalarimizi dinlesen ölursun esimm isyann ediyoAyyy inanmıyorummm ne çıkar ki mi diyorsunuzzzzzz
Ayy bacım benim şu yüksek lisansı sen yapıversen çay kahve yemek baya yükünü çekerim senin
Ceee eeeee
Gule gule kullan canim
Bende simdi sinavlardan dem vurdum hergun 1sinav olurmu yahuuu cocuk eror veriyo
Yok canım daha takı değil. Tanışma olcak biraz. Belki kız isteme de..Oooooo
Kizda istemeye gidermis karanfilcem
Ne çikolate alicaksin tatlim
Taki gibimi esya gibimi
Benim de hiç hesapta yokken kız isteme olayım çıkıverdi. Hemen dolabı devirdim
Kardeşime. Bu hafta gidelim demiş eşime heyecan bastı.
Hayırlı olsun karanfilce görümcemi olcan sen şimdi
iyi görümce olur sende şanslı kızmış
az çok tarzını biliyorsan kıyafet alabilirsin bence..yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama hediye alınabilecek birşeyi varsa o da olur..mesela sakarya'nın kabağıyla ıslama köftesi meşhur onlar gitmez yeni gelineYok canım daha takı değil. Tanışma olcak biraz. Belki kız isteme de..
Bilmiyorum ki kardeşim free takılmayı pek sever o ne diycekse o olur.
Sıcaklık olsun diye Bi hediye alayın dedim ama ne olcağına kara veremedim. Kardeşim çiçek çikolata alır. Ben de yaşadığım şehre özgü bişey mi alsam bi kıyafet mi aksam bilemedim.
o sizin samimiyetinize bağlı daha önce hiç tanıştınız mı? kız hakkında genel izlenimin ne? kıymet bilmeme durumu olacaksa dediğin gibi ilk sefer de almasan da olur..ama alırsan incelik yapmış olursun benceYa da şimdiden bişey almak uygun olmaz mı onu da bilmiyorum
Yok canım daha takı değil. Tanışma olcak biraz. Belki kız isteme de..
Sıcaklık olsun diye Bi hediye alayın dedim ama ne olcağına kara veremedim. Kardeşim çiçek çikolata alır. Ben de yaşadığım şehre özgü bişey mi alsam bi kıyafet mi aksam bilemedim.
Sağoalasın canım
ilk sınavımız bizimde dün çalıştık
bu hafta 1 tane daha var
ben hiç annemin babamın bana ders çalıştırdığını hatırlamıyorum sınavdan bile haberleri olmazdı
off valla bu yıl anladım çocuğun okula gittiğini
ki ben okul başarısını çok takmam sosyal yönden güçlü çocuk yetiştirmeyi önemserim
hayırlısı olsun
100 alıp sus pus çocuktansa 60 alan neşeli konuşkan meraklı çocuk olsun isterim
Gorumcesin sen agir ol bakalimmm dermisim saka bi yana bilmem ki istemeye gidildiginde hediye alinmasini gormedimYok canım daha takı değil. Tanışma olcak biraz. Belki kız isteme de..
BKapalı olsa ilk düşüncem oydu aslında.kız tesettürlüyse bi eşarp alabilirsin güzel bi kutuya koydurursun
ilk tanışma için yeterli bence
bence o zaman hediyeye gerek yok,tanıştıktan sonra istediğini alırsın..Ispartada yaşayasım geldi bi an
Bizim buranın yiyecek bireyleri meşhur aslında.
Kızla hiç tanışmadık.
Çünkü başka şehirde kardesimle okurken tanıştılar.
İlk defa tanışcaz.kardeşim gönül işlerinden çok bahsetmez, ben de resmi bişey olmadan didiklemedim hic.
Sadece fotoğrafını gördüm.