Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Tam benim adamlık bişey o sanki:cool:
Yap canım sende kolay yemek işte .birde sana mantar kebabının tarifini veriyim.kurban kavurması gibi kavhuurma yapıyosun o söguycak.ertesi günde olabilir mantarlari iri iri küpler yapıyosun kendi suyunu salana kadar ocakta tutuyosun.O kara suyu döküyosun yani bir nevi ön pişirme yapmış oluyosun.bir baş sarımmsak soyuyosun domates biber biraz salçali su hepsini etle beraber harmanlayıp veriyosun fırina çok güzel oluyo.

Yap canım sende kolay yemek işte .birde sana mantar kebabının tarifini veriyim.kurban kavurması gibi kavhuurma yapıyosun o söguycak.ertesi günde olabilir mantarlari iri iri küpler yapıyosun kendi suyunu salana kadar ocakta tutuyosun.O kara suyu döküyosun yani bir nevi ön pişirme yapmış oluyosun.bir baş sarımmsak soyuyosun domates biber biraz salçali su hepsini etle beraber harmanlayıp veriyosun fırina çok güzel oluyo.
mantar besin değeri açısından etle eş değer olduğu için ben pek etle pişirmeyi tercih etmiyorum ama eminim çok güzel oluyordur :KK51:

Kızlar gözümde iddirse filan derler ya halk arasında ondan çıktı. Gözlerim yaşarıyo.
Elhamdülillah sarımsak diye bi şifası var.

Lahanamızı bitirdik kızlar bi sürü oldu. Artan ile de yaprak sardık.
Bugün yaprağı yesek yarına KV yi mi çagirsam acaba uzun zamandır gelimiyolar. hazır yemek de varken.

Fırını daha çok pasta böreklerden kullanıyorum ya fırın yemekleri hiç aklıma gelmiyor.
Ay davul fırınım olsa ne güzel pişer hele tavuk filan.

Kızlar gözümde iddirse filan derler ya halk arasında ondan çıktı. Gözlerim yaşarıyo.

Bugün yaprağı yesek yarına KV yi mi çagirsam acaba uzun zamandır gelimiyolar. hazır yemek de varken.

sarımsağı sürüyor musun oraya canım?
geçenlerde benim çıkacaktı kayınvalidemlerdeydik tahta kaşığın sapını kızdırıp dayanabilecek sıcaklıktayken oraya bastır dedi,birlikte yaptık geçti.onu da tavsiye ederim :KK51:

Hemen geliyorum :kk77::KK53:
GGeçmiş olsun bu arada
Hem gözünde çıkan şey için
Hem de memleketimden gelin aldığınız için :KK53:
Yanlış anlamamisim dimi
Eger doğruysa Allah kolaylık versin:KK59:
Maddi manevi her anlamda :p

Ee geliyorsunuz o zaman buralara:KK25:

sevimsiz_25 .!.:
Hemen geliyorum :kk77::KK53:
GGeçmiş olsun bu arada
Hem gözünde çıkan şey için
Hem de memleketimden gelin aldığınız için :KK53:
Yanlış anlamamisim dimi
Eger doğruysa Allah kolaylık versin:KK59:
Maddi manevi her anlamda :p

Ee geliyorsunuz o zaman buralara:KK25:
Buyur gel canım :)
sizin oralılar ama sizin orda oturmuyorlar. Batıda bi yerdeler. Ama bize de bi 7-8 saat var yine de.
Sadece tanışma olcakmış kardeşim öyle söyledi.

Goze sarimsagin iyi geldigi dogru yillar once denemisligim var
Antibiyotikli krem ve damlada sonduruyo hemen

Ben pilavin yanina naapsam diye dusunuyorum

Oglani almaya gidicem

Gelcek yemek yicek test cozcek oyun oynucam diye tutturur sonra esim gelir yemek cay fasli
Sonra ben hepsinden once koltukta uyuya kalirimm
oglum basima gelirr süüüüt diye sızlanır esim meyyyveee diye uykumu iyice acar sonra hepsi uyur ben dolanir dururum

Aksam erkenden uyku basiyo sabah uyuyamadigimdan sanrim

Her aksam boyle durum bu aralar
Siralama hic sekmiyoo ömrümü yidilerrr ömrümü

@geztapom tarifine oldum bittim ama benim esim mantarda yemiyoo uyuz iste

@kaanfilce senin su iyi niyetine hastayim (kv davet etme falan) valla tebrik ettim.

Ee ne demişler canım.
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.(teşbihte hata olmaz)
Aramız kötü olsa eşime çok eziyet ediyor.
İyi davranıp ikramda bulununca hem mutlu oluyor hem eşime eziyeti azaltıyor.

Son düzenleme:
Kızlar eşimgelmek üzere.Bugün g.s maçı var.Valla yandık annecimle ben yatak odasına tıkilırız artık.Nefret ediyorum şu mactan .yaprak sardık anacimla bugün zeytinyağli.patlıcan oturtma ve mercimek çorbası yaptim bide.yeter bu kadar.hepimize afiyet olsun mamalarimiz

[QUOTe"geztapo, post: 37620267, memberı198879"]Kızlar eşimgelmek üzere.Bugün g.s maçı var.Valla yandık annecimle ben yatak odasına tıkilırız artık.Nefret ediyorum şu mactan .yaprak sardık anacimla bugün zeytinyağli.patlıcan oturtma ve mercimek çorbası yaptim bide.yeter bu kadar.hepimize afiyet olsun mamalarimiz[/QUOTE]
Ben de sarmayı z yağlı seviyorum.
Etli ı ıhh.
Eti ayri yiyeceksin :)
Allah yardımcınız olsun
Esim de ben de takım tutmayız. Siz iki herifle yandınız :-)

X