Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Benim de hiç hesapta yokken kız isteme olayım çıkıverdi. Hemen dolabı devirdim :-)
Kardeşime. Bu hafta gidelim demiş eşime heyecan bastı.
Ben daha kıza bi hediye almayı planlıyyordumne ara alıcam.
Oooooo
Kizda istemeye gidermis karanfilcem
Ne gibi bise alicaksin tatlim
Taki gibimi esya gibimi

hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı,Cuma kına bayanlar arasındaydı vur patlasın çal oynasın yaptık..çok iyi geldi,epey stres attım..
Cumartesi düğün vardı o da çalgılıydı,onda oynamadım tabii ki ama eşim beni dansa davet etti 3 sene de ilk defa dans ettik desem :oops: her ne kadar doğru bulmasam da çook güzeldi :KK68:

Hediye olarak 100 tl taktık gençlere..
Bu düğün benim için çok özeldi aslına bakarsanız benim yeni gelin gittiğim eve bu gençler gidecek.biz evi boşalttık onlar da düğüne daha çok olmasına rağmen evi beğendikleri için tuttular..evine çeyiz görmeye gittim kına akşamı, kendi evime misafir gibiydim çok duygulandım :cry:

Pazar günü de benim kuzenimi ziyarete gittik,kendisi öğretmen menekşe tarzı bir çiçek aldım öğretmenler günü yaklaştı diye(5 tl),bir de bayramda denk gelmiştik torkunun çikolata kaplamalı lokumuna çook lezzetliydi ondan aldık o da 12 tl falan.

kuzenimin eltisi hamileydi ben biliyordum,epey rahatsız oluyormuş kendisi onu da bir göreyim gelmişken dedim.ona geçtik yemekten sonra 2 aylık hamileymiş kız hemi de ikizmiş o kadarrr mutlu oldum ki anlatamam,ilk defa ikizlere gebe biriyle görüştüm..ben de ikiz olmasını çok istediğimden midir bilmem çok etkilendim gözlerim dolu dolu oldu,akşamdan beri onları düşünüyorum..
Bu sebeplerden dolayı duygu dolu bir hafta sonu geçirdim,Allah tüm evlenenlere hayırlı geçim, isteyen herkese de hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah :KK68:

Ayyy inanmıyorummm ne çıkar ki mi diyorsunuzzzzzz

Ayy bacım benim şu yüksek lisansı sen yapıversen çay kahve yemek baya yükünü çekerim senin
Sen telf konusmalarimizi dinlesen ölursun esimm isyann ediyo

Ne cikar
Nerden cikar
Sunu sorarmi
Sen neye calistirdin

Her sinavda boyleyiz bu sinav bi kacini tutturdum dediklerim cikti
Yapim cnm zaten niye univ. Okumamisim kafama vuruyorum
Direk yuksek lisans yapim kurtulim
Trablusgarp, sakarya meydan muharebesi az kaldi yani alicam tekrar diploma
Once ben ezberliyorum

Ceee eeeee :KK54:
Gule gule kullan canim
Bende simdi sinavlardan dem vurdum hergun 1sinav olurmu yahuuu cocuk eror veriyo

Sağoalasın canım

ilk sınavımız bizimde dün çalıştık
bu hafta 1 tane daha var
ben hiç annemin babamın bana ders çalıştırdığını hatırlamıyorum sınavdan bile haberleri olmazdı
off valla bu yıl anladım çocuğun okula gittiğini
ki ben okul başarısını çok takmam sosyal yönden güçlü çocuk yetiştirmeyi önemserim
hayırlısı olsun
100 alıp sus pus çocuktansa 60 alan neşeli konuşkan meraklı çocuk olsun isterim

Oooooo
Kizda istemeye gidermis karanfilcem
Ne çikolate alicaksin tatlim
Taki gibimi esya gibimi
Yok canım daha takı değil. Tanışma olcak biraz. Belki kız isteme de..
Bilmiyorum ki kardeşim free takılmayı pek sever o ne diycekse o olur.
Sıcaklık olsun diye Bi hediye alayın dedim ama ne olcağına kara veremedim. Kardeşim çiçek çikolata alır. Ben de yaşadığım şehre özgü bişey mi alsam bi kıyafet mi aksam bilemedim.

Sıcaklık olsun diye Bi hediye alayın dedim ama ne olcağına kara veremedim. Kardeşim çiçek çikolata alır. Ben de yaşadığım şehre özgü bişey mi alsam bi kıyafet mi aksam bilemedim.
az çok tarzını biliyorsan kıyafet alabilirsin bence..yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama hediye alınabilecek birşeyi varsa o da olur..mesela sakarya'nın kabağıyla ıslama köftesi meşhur onlar gitmez yeni geline :KK53:
ısparta'ysa güllü bakım ürünlerinden falan alabilirsin :KK51:

kız tesettürlüyse bi eşarp alabilirsin güzel bi kutuya koydurursun
ilk tanışma için yeterli bence

Sağoalasın canım

ilk sınavımız bizimde dün çalıştık
bu hafta 1 tane daha var
ben hiç annemin babamın bana ders çalıştırdığını hatırlamıyorum sınavdan bile haberleri olmazdı
off valla bu yıl anladım çocuğun okula gittiğini
ki ben okul başarısını çok takmam sosyal yönden güçlü çocuk yetiştirmeyi önemserim
hayırlısı olsun
100 alıp sus pus çocuktansa 60 alan neşeli konuşkan meraklı çocuk olsun isterim

Benimde annem hic calistirmazdi kendi kendime cabalardim oglumda ipler elimde olsun takip edim istiyorum
Sistemli calisinca daha iyi anliyo
Benle calismayida seviyo
Odanda tekrar yap diyorum kagit elinde pesime gelyo bana tekrarlicakmis
Birde soru cevap taktigi guzel
Lisede ben yapardim butun sinif elden ele gezdirirdi
Gorumcesin sen agir ol bakalimmm dermisim saka bi yana bilmem ki istemeye gidildiginde hediye alinmasini gormedim
Ama yasadigin yerin yoresine ozgu bisey varsa neden olmasin jest olur

Ispartada yaşayasım geldi bi an :-)
Bizim buranın yiyecek bireyleri meşhur aslında.
Kızla hiç tanışmadık.
Çünkü başka şehirde kardesimle okurken tanıştılar.
İlk defa tanışcaz.kardeşim gönül işlerinden çok bahsetmez, ben de resmi bişey olmadan didiklemedim hic.
Sadece fotoğrafını gördüm.

Ispartada yaşayasım geldi bi an :-)
Bizim buranın yiyecek bireyleri meşhur aslında.
Kızla hiç tanışmadık.
Çünkü başka şehirde kardesimle okurken tanıştılar.
İlk defa tanışcaz.kardeşim gönül işlerinden çok bahsetmez, ben de resmi bişey olmadan didiklemedim hic.
Sadece fotoğrafını gördüm.
bence o zaman hediyeye gerek yok,tanıştıktan sonra istediğini alırsın..
Dediğin gibi kapalı değilse eşarp alman bir görümce olarak yanlış anlaşılır :KK51:

Gitsin kardeşim en güzelinden yaptırsın çiçeğini dimi.
Ben de eli boş gidemem yine de.
Buranin meşhur tatlılarından bişey götüreyim.

@tr_telli maşallah..allah daim etsin başarılarını...
ben de bu sene oğluma ders çalıştırmnak için işten erken çıkıyorum. kaçıncı sınıfa gidiyor oğlun. benimki 4. sınıf...

X