hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı,Cuma kına bayanlar arasındaydı vur patlasın çal oynasın yaptık..çok iyi geldi,epey stres attım..
Cumartesi düğün vardı o da çalgılıydı,onda oynamadım tabii ki ama eşim beni dansa davet etti 3 sene de ilk defa dans ettik desem
her ne kadar doğru bulmasam da çook güzeldi
Hediye olarak 100 tl taktık gençlere..
Bu düğün benim için çok özeldi aslına bakarsanız benim yeni gelin gittiğim eve bu gençler gidecek.biz evi boşalttık onlar da düğüne daha çok olmasına rağmen evi beğendikleri için tuttular..evine çeyiz görmeye gittim kına akşamı, kendi evime misafir gibiydim çok duygulandım
Pazar günü de benim kuzenimi ziyarete gittik,kendisi öğretmen menekşe tarzı bir çiçek aldım öğretmenler günü yaklaştı diye(5 tl),bir de bayramda denk gelmiştik torkunun çikolata kaplamalı lokumuna çook lezzetliydi ondan aldık o da 12 tl falan.
kuzenimin eltisi hamileydi ben biliyordum,epey rahatsız oluyormuş kendisi onu da bir göreyim gelmişken dedim.ona geçtik yemekten sonra 2 aylık hamileymiş kız hemi de ikizmiş o kadarrr mutlu oldum ki anlatamam,ilk defa ikizlere gebe biriyle görüştüm..ben de ikiz olmasını çok istediğimden midir bilmem çok etkilendim gözlerim dolu dolu oldu,akşamdan beri onları düşünüyorum..
Bu sebeplerden dolayı duygu dolu bir hafta sonu geçirdim,Allah tüm evlenenlere hayırlı geçim, isteyen herkese de hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah