- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
-
- Konu Sahibi karanfilce
Bundan sonra yemekleri az pişiriyoruz ki kalanı çöpe gitmesin.
Ayy kendimi hiç böyle düşünmemiştim.
Hiç umursamıyordum,ama alırkende yemeği yaparkende düşünmek gerekiyormuş.
merhaba kızlar
ayyy sormayınnnn içim nasıl yanıyor.
haftasonu annemdeydim
evde bi tabak kalan aşurem, buzdolabına koymayı unuttuğum poşette 6 adet mandalin veee en çok da içimi yakan geçen hafta aşureden kalan bi tabak piyazlık ayırdığım fasülye bozulmuş.((
fasülyeyi tamamen unutmuşum
tabi bozulmaktan kurtardıklarım da var. cuma günü arkadaşlarla yemeğim vardı ortalığı tam toplayamadım o yüzden. ama alelacele bazı şeyleri buzluğa atmakla, geçen hafta erittiğim kıymanın kalanını kavurup dolaba koymakla onları kurtarmış oldum.
şimdi de o kıymayla ve önceki haftadan kalan patlıcanla karnıyarık yaptım.
Canım sorma az önce 1 koca tencere kuru patlıcan dolması yaptım eşim çok istedi diye,sumak ekşisi konuyor ekşi olsun diye biraz az gelmiş ekşisi..Lezzetsiz olmuş dolma..Tencerede en az 30 tane dolma var atıcak değilim ama zorla yenecek gibi değil..ne yapsam fikri olan var mı?
o dediğin sumak sosundan yapıp üzerinde gezdirsen ya da zeytinyağlı salçalı bi sos yapıp gezdirsen?
Tutumlu hanımlar günaydııııııııııııııın
Sabahın 07:30'unda kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,3 kuru kayısı yedim,1 saat yürüyüşe gittim,gelip duş aldım,1 yasin suresi okudum,mutfağımı toparladım,kahvaltımı yaptım,işte karşınızdayıııııııııııımmm
Karanfilcim teşekkür ederim önerin için sumaklı sos yaptım en azından biraz daha yenilebilir bir hale geldi
Sizler neredesiniz birikimler,yastık altındakiler,kesedekiler,cüzdanın kenarındaki köşesindekiler ne alemde
Günaydın..
Bende geldimm..
evimi topladım,annemle dışarda işimiz vardı onu hallettik az bi oturdum şimdi
Oğlum gelir birazdan günler nasıl geçiyo anlamıyorum hep bi koşturmaca
Sabah kalk kahvaltı hazırla oluşun servisi gelsin onu yolla eşi yolla ev topla, sonra tekar oğluş gelsin onu yedir ödev yaptır
yemek yap akşam olsun tekrar sofra kur çok rutin çok çok..
procum keseler boş valla evin ihtiyaçları bitmiyo al al al ortada bişe yok 3 kişiyiz ama eşim yemek seçiyo çok sıkıntılıyım.
Günaydın..
Bende geldimm..
evimi topladım,annemle dışarda işimiz vardı onu hallettik az bi oturdum şimdi
Oğlum gelir birazdan günler nasıl geçiyo anlamıyorum hep bi koşturmaca
Sabah kalk kahvaltı hazırla oluşun servisi gelsin onu yolla eşi yolla ev topla, sonra tekar oğluş gelsin onu yedir ödev yaptır
yemek yap akşam olsun tekrar sofra kur çok rutin çok çok..
procum keseler boş valla evin ihtiyaçları bitmiyo al al al ortada bişe yok 3 kişiyiz ama eşim yemek seçiyo çok sıkıntılıyım.
ben de aynı rutinlikten şikayetçiyim çocuğum olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum ki.. sen de aynı şeyden şikayet etmişin..
oh ohh ohh
afiyet bal şeker olsun.
ben de bugün mükellef bi kahvaltı yaptım sabahın 7 buçuğunda
haşlanmış yumurta, kendi yaptığım yeşil zeytin ve kahvaltılık sosumla :))
oh vaktin varmış benim de okuncak bi cüzüm var hem de bugün
bizim birikimin nerdeyse tamamı kooperatifte. 24 blokluk kooperatifin 18 tanesi bitti kaldı 6 tane. bizim hisse de onlarda işte.
benim hiç yanımda para biriktirme huyum yoktur. kumbaram da olmadı hiç.
hep bankada birikti.altın hesabım vardı kooperatif alırken hepsi gitti. kooperatifi 65 bine almıştık. 1 buçuk yıldır da ayda 1000 tl aidat ödüyoruz. şimdi de araba almak için bakıyoruz. 1-2 yıldır tl biriktiriyoruz. çocuğum yok ama bu devirde çocuğu olmayan olandan fazla harcıyor tabi
ben de aynı rutinlikten şikayetçiyim çocuğum olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum ki.. sen de aynı şeyden şikayet etmişin..
Allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhKaranfilcim ben de bir bebişim olsa hayatım daha farklı olurdu diye düşünüyorum ve Allah ne zaman nasip edecek merak ediyorum..:26::26: