- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
afiyet olsun canım..Bir de bugün evde bayat ekmeklerim vardı bi sürü.
Onları küp küp doğradım bir güzel actifry'a attım,birazcık tereyağ ve bol baharat attım..
10 dakikada kıtır kıtır çorba ekmeklerim oldu..
Eşim de ben de çok severiz..
Daha önce aynısını fırında yapardım..Ekmekler ziyan olmasın diye..
Aklınızda bulunsun..
benim de bugün gözden kaçan iki dilim ekmeğimden küf kokusu aldım açtım ağzını kuruyunca teyzemin köpeklere götürüyorum.
mutfağım çok sıcak dışarda bişey beklemeye gelmiyor.
çok iyi olmuş güle güle oku kitaolarınıHanımlar merhaba
Az önce eşimle gezmelere gittik,kitap aldım yine maalesef en büyük zaafım..60 tl verdik..
Biraz sebze meyve alışverişi yaptık,yemek falan derken gitti paralar..
Bir de kızlar bugün eşimle ata lira alacaktık..avm'ye gitmişken alalım dedik.Kuyumcuya sorduk 600 tl dedi
Çok şaşırdık çünkü sabah netten baktım 554 tl idi paramızı ona göre hazır etmiştik..
Vazgeçtik almadık..Sonra avm dışında bir kyumcudan sorduk 554
Aman Allah'ım bu kadar fark oluyor mu,bunca yıldır birikim yaparım ilk defa bu kadar farka denk geldim..:44::44:
Boşuna gidecekti 50 tl..Kitaplarımı aldım o paraya..
Merhabalar birikimci hanımlar
Bizim de eşimin kredi borcu vardı, öğrenci kredisi icralık olmuştu.
Nasıl mödeyelim diye düşünürken güne katıldım, bu ay bendeydi. Eşimin kredi borcunu ödedik, üstüne para kaldı onu da yarın altına çevirip saklayacağım.
Günler güzel oluyor, küçük meblağlar gibi görünse de işimizi görüyor. Gerçi ben iki günüme toplam ayda 800 tlcik veriyorum ama
Kredi kartımız felaket durumda, kullanıma kapattık şükür, bi borcunu kapatmak kaldı. Allah sağlık versin öderiz inşallah ama çok sıkıştık. İkimizin de kışlık kıyafet ihtiyacı var, artık önümüzdeki aya inşallah.
Allah ödeme kolaylığı versin
canım eşin de mi aynı meslektendi?