- 23 Ekim 2013
- 500
- 10
- 34
- Konu Sahibi karanfilce
Bereketli ve doğru birikimin yolunun her zaman israfı terk etmekten geçtiğini düşünürüm.
bu sayfada helal kazançla yaptığımız birikimleri elde etmek için uyguladığımız küçük büyük yöntemleri paylaşmayı öneriyorum.
Birbirimizin bilgilerinden faydalanıp bizler de israftan kaçmaya çalışalım.
Bir ülkenin temel taşı ailedir. Kadın ise ailede herşeydir o varsa herşey var, o yoksa herşey dağılır.
Sorumluluğumuz çok fazla, belki bir ülkenin geleceği..
Giderek tüketim toplumu olmaya başladığımız şu devirde bilinçsizce yaptığımız harcamalar, pervasızca katlettiğimiz zenginliklerimiz içimi çok fazla yakmakta.
Herşey çoğalmakta ama bir o kadar da kalitesizleşmekte doğallıktan uzaklaşmakta..
Damlaya damlaya göl olur arkadaşlar haydin ev ekonomimiz için yaptıklarımız ve yapacaklarımızdan bahsedelim.
Ne kadar guzel bir mevzuya deginmissiniz
Daha bu sabah sevgili anneme artik öyle bir kaygi tasimiyorum, tasimiycam diyordum
17 yillik evliyim ve esimle zaman zaman planlar yapariz ama malesef hic birini tutturamadik :))) cok sukur karnimiz tok,,sirtimiz pak
Buna sükredip oturuyoruz
Malesef bir yatirim yok
Yiyoruz , tatil yapiyoruz, cocuklarimizda mutlu,
Aslinda cok geniste bir mevzu..yatirimy yapicam diye cocuklarimin ve kendi hayatlarimizdan gencligimizden calmak istemiyoruz..ama bunu yaparkende müsrif olmuyoruz ,,zaten müsrif olsak sanirim. Bunlarida yapamayiz
Encok dikat ettigim nimet israfi..hicbir nimeti atmamaya curutmemeye bozmamaya calisrim..elektirige dikkat ederim,,dengeli alisveris yaparim,,tum bunlara dikkat ediyorum ama ailecek cok merakliyiz,,gezeriz herkesin bir hobisi var ve bunlara zaman ve para harcariz ..yani israf etmiyoruz ama tutamiyoruzda...hep öyle dua ederim allah dünya ve ahiret güzelligi versin diye..