- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
Hayırlı sabahlar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kızlar
Günaydınlar canım nasılsınız bakalım
iyiylik , sağlık, afiyet canım sen nasılsın?
Karanfilcim erkencisin bu sabah
ben her sabah erkenciyim canım çalışıyorum
İyilik,sağlık canım benden de şükürler olsun..Aynı rutin hayat..
Yine sabah kalk,aynı işleri yap,aynı güzergahta yürüyüş yap,eve dön,aynı şeyleri yap..
Tek bir arkadaş yok,tek bir tanıdık yok..Sohbet edebileceğin tek bir insan yok..
Gezeceğin bir kasaba merkezinde bile değilsin..:26:
Küçültmen gereken bir popon var..
Allah sağlık sıhhat versin çooook iyiyim..
Rabbim bu günümüzü aratmasın..
Keşke bende yürüyebilsem..
Yürüme parkuru vs yok yakınımda
çıkıp caddede yürüyüncede bön bön bakıyolar.
Gecen yıl 2-3 sabah uzaımdaki bir parka gittim ordada teyzeler yürüyodu bana evladım sen nerene yürüyosun dediler? utandım bir daha gitmedim..
yani onlara göre zayıf fit olmam benim yürümeme engelmidir?
Gülüyolar falan ama ben yürümeyi çok seviyorum ayrıca daha sıkı bir vücudum oluyo
Bu muhitten nefret ediyorum hiçbişi yok sevmedim sevemedim
Keşke bende yürüyebilsem..
Yürüme parkuru vs yok yakınımda
çıkıp caddede yürüyüncede bön bön bakıyolar.
Gecen yıl 2-3 sabah uzaımdaki bir parka gittim ordada teyzeler yürüyodu bana evladım sen nerene yürüyosun dediler? utandım bir daha gitmedim..
yani onlara göre zayıf fit olmam benim yürümeme engelmidir?
Gülüyolar falan ama ben yürümeyi çok seviyorum ayrıca daha sıkı bir vücudum oluyo
Bu muhitten nefret ediyorum hiçbişi yok sevmedim sevemedim
Allah çalışmaktan ayrı bırakmasın,işlerinde kolaylık versin canım..
Çalışmaya alışınca evde oturmak çok çokkk zor..
Sanki evde canım çekiliyor..Bir gün evde sıkıntıdan patlayıp ölücem sanırım..
Günaydın arkadaşlar...Sağlıklı ,güzel günler...
Kesinlikle kilolu olmamak çok önemli bir şey..Evde yürüyebilirsiniz arkadaşlar nete leslie yazın kaç mil istiyorsanız o kadar yürüyün...Kiloda müsriflik kadar önemli birşey...
Sinir bozucularAaaaaaah canım Türkiye'de kaç yerde yürüme parkuru var ki?
Giyiceksin üstüne kabanını,asıcaksın çapraz çantanı,uzaktaki markete gider gibi yürüyüşünü yapıp geleceksin..
Eşofmanlı,spor ayakkabılı insanlara tuhaf tuhaf bakar maalesef bizim insanımız..
O teyzeler de o zihniyette olduğu için 50 yaşından sonra lömbür lömbür et oluyorlar.
Oysa ülkemize gelen 60 yaş civarı bayan turistlere bakın,çok azı kilolu ve göbeklidir..
Türk hanımlarına spor dendiğinde "her gün ev işi yapıyorum ya" diyorlar..
Onun için hepsinde göğüsler,göbekler,kalçalar almış başını gitmiş..
Tek başarına tek kişilik otobüsün koltuğuna zor sığıyorlar,hala bir yürüryüş yapmıyorlar vallahi hayret ediyorum..
Evim çok büyük değil 2+1 diğer evim 3+1di 9mt bir koridoru vardı koşuyordum bile iyi oluyorduEvde yürüyebilirsiniz arkadaşlar nete leslie yazın kaç mil istiyorsanız o kadar yürüyün...Kiloda müsriflik kadar önemli birşey...