- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.901
estağfirullah canım o nasıl söz.
ben de farkettim ama nolcak ki bütün zeytinler bizim
hoşgeldin canım. unutur muyum hiç
çok iyi oldu gelmen.
Rabbim hepimize bereketli ve helal birikimler nasip etsin.
o kart baya değerli bişeymiş şimdi daha iyi anladım değerini
Güle güle giyinin canım.
ben de söylerden iki adet ürün aldım şu yeni moda yelekler var ya çok kullanışlı oluyor biri baya uzun dışarı filan giymelik penyeden. diğeri de uzun yelek triko ilkini 35 e ikincisini 22.5 a aldım fiyat baya iyi geldi.
bu yıl ben de acayip kıyafet aldım.
erkek kardeşim her geldiğimde ayrı bişey giyiniyon diye kızdı ama napıyım bu yıl baya eşya ayırdım kenara hem de eskimiş ve yıpranmış.
en azından yıpratmadan bi yerlerinden hasar görmeden atmıyorum.(kendini teselli yöntemi)
aa bizim kooperatif de 2017 de bitcek canım biliyomusun.
biz de seneye oturcaz inşallah.
hoşgeldin canım seflar getirdin.
nickini görünce korkmadım değil ne yalan söyliyim :))
baya akademik bi nickin var
merhaba canım.
İnsan her zaman buzluğa bişeyler atmak istemiyor.
benim de oluyor bazen ben de atmıyorum açlıktan da ölmüyoruz o da bi değişiklik oluyor :)
hoşgeldin canım sefalar getirdin.
Sevimsiz ne örüyosun?eskiden ben de yapardım şimdi internet var artık hiçbişeyle uğraşmıyorum .bazen kızıyorum kendime çok vakit geçiriyorum buralarda.ne yapayım yalnızlıkltan sizi de seviyorum bu topik olmasa boşluğunu hissederim
dunya41 yakaladim seni bakip bakip gitme gell sende
Kizlar hepimize kolay gelsin o halde
Baslasin kosturmacaa
unuttugumuz bır odeme , ve esımın aksam arkadaslarıyla dısarı cıkmasından sonra durum guncellemesı yapıyorum 150 tl kaldı ve hala 8 gün var.bızım hesapladıgımız 300 tl 'den sanırım 250 tl kaldıbakalım onumuzdekı ıkıncı maasa kadar 9 gun var
bende ne örerdim ama , hatat sımdıde oreyım dıyorum ama dantel fılan degıl baska bısılerSevimsiz ne örüyosun?eskiden ben de yapardım şimdi internet var artık hiçbişeyle uğraşmıyorum .bazen kızıyorum kendime çok vakit geçiriyorum buralarda.ne yapayım yalnızlıkltan sizi de seviyorum bu topik olmasa boşluğunu hissederim
hoşgeldin..arkadaşlar hepinize merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum
konu hoşuma gitti sayfaları tam okuyamadım ama eminim tam aradığım yerdeyim :))
ev geçimi, borç ödeme, tasarruflu olma konularında tecrübelerine ihtiyacım var şöyle ki;
bundan birbuçuk yıl önce ev aldık epey bir para kredi çektik biraz da eş dosttan borç aldık iki de küçük çocuğumuz var ikimiz de çalışıyoruz hergün hesap yapıyorum umarım altından kalkabiliriz
Hep gelyakalandım demekmerhabalar
topiğinizi takip ediyorum kendimce fikir alıyorum birikimle ilgili ayrıca sohbetinizde sıcak çekiyor beni
Hosgeldin tatlimmarkadaşlar hepinize merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum
konu hoşuma gitti sayfaları tam okuyamadım ama eminim tam aradığım yerdeyim :))
ev geçimi, borç ödeme, tasarruflu olma konularında tecrübelerine ihtiyacım var şöyle ki;
bundan birbuçuk yıl önce ev aldık epey bir para kredi çektik biraz da eş dosttan borç aldık iki de küçük çocuğumuz var ikimiz de çalışıyoruz hergün hesap yapıyorum umarım altından kalkabiliriz