- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.921
ay ben de dün erik reçeli yapcaktım erikler ziyan olmasın diye biz çay içerken dibi tutuvermiş. sanırım şeker dibe çökmüş.Toplanti halloldu
Hep para hep para gitti 50 tl param
Kitap parasi ve 1yillik fotokopi parasiymis
Ben surekli okula gidemiyorum o sebepden verdim cikti aradan
Oglumada ingilizce ve matematik icin bi yer buldum 700tl anlastik
Simdi o da cikti
Oglusu banyo yaptirdim gecen usumesin diye azicik isiticiyi actim yagmurlugu vardi yatagin uzerinde onu atip firlatirken isiticiya yapistirdi 60tl almistim gecen sene ve teeeeee kadikoy lcw kadar gitmistim buyuk beden icin burdakilerde yoktu cok sverek almistim icim gitti
Simdi yagmurluk alicam ona
60tl de ona bayarimm
Gitti paraciklarrrrr
Maas gunune var 6 gun daha ve parasiz kalmaya baslicam sanirim paralarimi harcimmm harcimmm bitmesinnn ama yaaa
Saglik olsun tatlimay ben de dün erik reçeli yapcaktım erikler ziyan olmasın diye biz çay içerken dibi tutuvermiş. sanırım şeker dibe çökmüş.
çok üzüldüm ama napalım nasibimizde yokmuş. bilerek olmadı ya..
yakalandım demekmerhabalar
topiğinizi takip ediyorum kendimce fikir alıyorum birikimle ilgili ayrıca sohbetinizde sıcak çekiyor beni
benım annem cok tutumludur meselabu ara ben de evdekilerden yapayım diyorum
aslında şöyle ekonomik menüler önersek ya kızlar
hoşbulduk teşekkür ederimHosgeldin tatlimm
Allah kolaylik versin borc yigidin kamcisi
valla aslında cıkar yanıbenim de dünden dolmam var belki çorba yaparım
evde bakliyatlar var, dondurucuda tavuk var et var. ha bi de karnabaharım var kötü olmadıysa kızartırım.
alısverıs yapmadan evden neler çıkabilir, basit menüler ?
hoşbulduk karanfil amin inşallah canım bu tür maddi konuları insan etrafıyla pek konuşmak istemiyor yani akraba iş arkadaşı felan ama paylaşmak ihtiyacı duyuyorum bazen böyle fikirler almak istiyorum amacım buhoşgeldin..
sefalar getirdin..
Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi ve manevi anlamda..
işte ben de biraz dikkatli olayım hem de evdekiler bitsin diyorum.valla aslında cıkar yanı
dusununce ben bu hafta p*azardan mesela sadece karnıbahar aldım 1 kılo
2 tane cıcek ayırdım kızartma yapanlar varmıs ben hıc yapmadım ama denıcem
baklıyatlardanda nohut fasulye ysıl mercımek bunlar zaten hep bana gore baslıca kıs yemeklerı
tavuga gelınce onları kus bası dogratıp yagsız tavada kendı suyuyla pısırıyorum cıkmaya yakın yag baharat ve tuz atıyorum
cok pratık oluyor
ete gelınce oda aynısı yapılabılır
sotelenebılır bunlar
yanı dıkkatlı olmaya calısıyorum ben sureklı
evde s ureklı 2kabak 2 patlıcan seklıdne devam edıyor dolap
1 patates az bıraz kıyma bır cesıt yemek demek
karnıbnahar kızartması hıc yaptınmı?işte ben de biraz dikkatli olayım hem de evdekiler bitsin diyorum.
bugün dünden dolma var yoğurt var, yanına bişey yapasım yok
ertesi gün fırında tavuk, yayla çobrası
sonra da erişteli yeşil mercimek yanına bişey uydururum
bir gün de karnabaharlı bişey yapsam, oh üç günü çıkardım
canım yapılan yemeğin bereketi önce besmeleden gelir.ha bir de ben lohusayken eşim işten çıkarılmıştı, o dönem elimizde resmen kuruş yoktu ama yaptığım yemekler nasıl bereketliydi anlatamam. ben bereketli olsun istiyorum yaptıklarım
markete çıkmadan evde neler yapılır sorusunda benim aklıma bakliyat, erişte, kuru, patates filan geliyor.benim de dünden dolmam var belki çorba yaparım
evde bakliyatlar var, dondurucuda tavuk var et var. ha bi de karnabaharım var kötü olmadıysa kızartırım.
alısverıs yapmadan evden neler çıkabilir, basit menüler ?