- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.861
Güle güle kullan
canım bimin tabletleri çok çok daha ucuz oluyor hiç denedin mi?Bugün aylık alışverişimi yapmak için markete gittim. Ama listemin çok dışına çıktım. Bulaşık makinesi tabletleri 40 tl den 26 ya düşmüş onu aldım. Oğlum örgü peynir istedi. Kuruyemiş falan erken bayağı tuttu. Kredi kartımız 1990 tl oldu. 2500 diye sınır koyduk kendimize. Biliyorum bu rakamda çok ama 1000 tl si taksit zaten. Ve Ağustos ayında 4800 tl ödedik. Bu rakamın yanında 2500 başarı bizim için. Tabi tutturabilirsek.
canım bu 1500 ün içinde yakıtınız da var mı?Bugün aylık alışverişimi yapmak için markete gittim. Ama listemin çok dışına çıktım. Bulaşık makinesi tabletleri 40 tl den 26 ya düşmüş onu aldım. Oğlum örgü peynir istedi. Kuruyemiş falan erken bayağı tuttu. Kredi kartımız 1990 tl oldu. 2500 diye sınır koyduk kendimize. Biliyorum bu rakamda çok ama 1000 tl si taksit zaten. Ve Ağustos ayında 4800 tl ödedik. Bu rakamın yanında 2500 başarı bizim için. Tabi tutturabilirsek.
Hayır canım hiç denemedim. Bir de benim evde bşr bayan var ya söylemeye çekinirim herhalde yarısını kullan diye. Söylesem de yapar mı yapmaz mı bilmem. Ama alıp ben kendim çalıştıracağım zaman kullanabilirim.canım bimin tabletleri çok çok daha ucuz oluyor hiç denedin mi?
üstelik ben yarısını kullanıyorum
Evet canım var. Ayda 2 depo nerdeyse 350 tl.canım bu 1500 ün içinde yakıtınız da var mı?
Şimdi bayağı stok oldu evde ama bşr dahaki sefere onu alayım bende. Teşekkür ederim canım.gayet güzel çıkıyor bence pırıl pırıl parlayıp parlayamadığını bilemiycem ama normal temiz çıkıyor işte.
Yakinolsak 3-5 tane verirdim denerdin. Hoş gerçi bim geri alıyo beğenmediğinidi bayağı stok oldu evde ama bşr dahaki sefere onu alayım bende. Teşekkür ederim canım.
Ay canım çok sağol. Gerçi yakın sayılırız.. Bimden pek alışveriş yapmıyorum ben. Üstelik evimin altında var. Hiç bilmiyordum geri aldığını.Yakinolsak 3-5 tane verirdim denerdin. Hoş gerçi bim geri alıyo beğenmediğini
tum esmaları degıl canım kendı ıhtıyacım olduklarını dusundugum seylerı cekıyorum ,Tüm esmaları mı çekiyorsun? Yoksa belli başlılarını mı? Niyet mi ediyorsun önce..
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah..Kızlar 10-15 gün sonrası için bi sonuç bekliyorum
Rabbim hayırlara ulaştırsin diye dua ediyorum
Ne sonucu beklediğimi şu an için paylaşamiyorum sizlerle
Uykularim kaçıyor
Hoş zaten güzel bu uyku düzenim de yok çocuktan dolayı
Neyse dua etmenizi bekliyorum sizden de.