- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.881
Kızlar ablalarim merhabalar nasilsiniz ? Benim size danismak istediğim bir şey var. .simdi ben hamileyim esim calisiyor maasi 2900.. aylik duzenli odedigimz kredimiz var 1040 lira..ikimizin ogrenim kredisi var toplam 450 lira..geri kalan fatura ve odemelerimiz soyle:elektrik ve su 120 lirq toplamda, , digiturk 17 lira, aidat 17lirq,tl fatrmaz125 lira, araba yakiti 200lira.. elimize 900lira kaliyor.. kredi kartlarini kapattik kullanmıyoruz cok sukur ama altinlarim gitti onun ugruna..neyse saglik olsun..simdi kizlar bana akil verin ben nasil evimi idare edip bi yandamda birikim yapabilirim..doguma 1000lira istiyolar..biyandan onusa ayirip bibyandamda az ve evime yetecek harcamalar yapmak istiyorum. .mesela gida vs alisverislrrimi nasil yapmaliyim..kiyfet vs almıyorum uzun zamandr hamileyim iki pantolon almıştım onlar yetiyor. .iste bi dogum icin kendime gecelik vs alicam..bebegimin ihtiyaçlarını aldik cok sukur..aylik bide 52lira hastaneye veriyorum..simdi akil verin neyi nerden kisarsam kenara para atabilirim..azq cogada cok bakmak istemiyorum bikenardq ucbes kurusumz olsun yeter diyorum. .siz olsaniz naparsiniz
canım düzenli ödemek zorunda olduğun kredi ve öğrenim kredisi bitmeden bi birikim yapman zor görünüyo bana kalırsa.
900 liranın içinde hem ev geçimi hem doğum hazırlığı var ki hem sen hamilesin şimdi iyi beslenmen lazım emzirme döneminde de dikkat etmen lazım kendine. Şu krediler bitene kadar borçsuz ayı döndürebilirsen bu bile bi birikim sayılır bence.