Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

canım düzenli ödemek zorunda olduğun kredi ve öğrenim kredisi bitmeden bi birikim yapman zor görünüyo bana kalırsa.
900 liranın içinde hem ev geçimi hem doğum hazırlığı var ki hem sen hamilesin şimdi iyi beslenmen lazım emzirme döneminde de dikkat etmen lazım kendine. Şu krediler bitene kadar borçsuz ayı döndürebilirsen bu bile bi birikim sayılır bence.

biz de hafta sonu alışverişe çıktık.eşimin çalıştığı şirketin verdiği 100 tl 'lik migros çeki vardı.Ramazan ayında vermişlerdi taşınma telaşesinde kullanamamıştık süresi geçmesin diye bu hafta sonu onu kullandık.
tuvalet kağıdı,havlu kağıt,sıvı deterjan,yumuşatıcı,bulaşık makinesi deterjanı bir kaç çeşit peynir ve ıvır zıvır aldık 100 tl'yi doldurduk.
eşime sarar'dan 3 tane gömlek aldık 70 TL'ye.Gittiğimiz avm'de 100 tl'lik alışverişe mercedes çekilişi vardı hadi ikinci 100 dolsun diye yine eşime waikikiden 29 Tl'ye hırka,5 Tl lik de çorap aldık. her ne kadar 100 tl dolsun diye girsek de eşimin ihtiyacı vardı hırka çok iyi oldu bir tek çoraplar fazla oldu ama ne yapalım umut fakirin ekmeği belki bize çıkar..Hatta eşimle hayal bile kurduk bize çıkarsa ne yaparız diye

bunalımlı sendromlular bu ara herkeste bişey var zaten.
etrafımda karısı evi terkeden mi dersin nişanı atmak üzere olan sevgilisiyle kavga eden mi dersin hepsi var.
Ay tutulması olmuş ondanmı neden biliyorum ama daha bu ay güneş tutulması varmış bu haller insanın ruh sağlığını etkiliyo.
dua edelim bol bol

bende bimin tabletini yarım kullanıyorum zaten kimyasal şeyler yediğim içtiğimiz tabak çanakta kalmasın diye parlatıcı yerine de sirke koyuyorum

Bim inkini bekarken annemlerde kullanmıştık bardaklar hep buğulu buğulu olmuştu hiç cesaret edemiyorum o yüzden. şimdi siz böyle bahsedince makineden mi acaba diye düşünmüyor değilim

Ayda ucyuz lira kenara koyabilirsem eger doguma kadat dogumbparqm cikar diyorum en azindan napqlim allah bundanngeri koymasin

Bende bugun tadimda degilim
Babam sabahtan beri bagirip duruyo sesi evime geliyo alistim gerci bu durumlara ama biktimda artiik bunaldimm
Yukari cikmiyorum bildiginiz uzre babamla konusmuyorum
İnsan insan olamadikdan sonra ne olursa olsun zengin, yakisikli,guzel,anne,baba,doktor,muhendis vs hic farketmiyo

Herseymi beni bulur arkadas ya insanin bi keredemi bisiyde yuzu gulmez ohhh diyemez

Sınanma kotam sınırsızmıs sanırım dolmak bilmedi

Vela havle vela kuvveden..

Bim inkini bekarken annemlerde kullanmıştık bardaklar hep buğulu buğulu olmuştu hiç cesaret edemiyorum o yüzden. şimdi siz böyle bahsedince makineden mi acaba diye düşünmüyor değilim
öyle bişey yaşamadım hiç.
bi de ben ayda bir bazen iki ayda bir limon tuzuyla boş çalıştırıyorum.
makinem 12 senelik
evlenmeden önce annem kendine almıştı kullanmamıştı bana verdi çeyiz olarak
bi 5 senede evde öylece durdu desek en az 17 sene önceki teknoloji

Bimin deterjanı bendede buğu yapmıştı,hatırlıyorum. Bi dahada almadım hiç. Yine denesemmi acep
Bu arada hanımlar görümcemin bardakları çok çiziyo diye servis onada yarım tablet önermiş. Ben şimdi sıvı kullanıyorum,bitsin öyle kullanıcam bende

bildiğimiz limon tuzuyla mı?
tuz bölmesine mi koyuyorsun?
annemin makinesi arızalanmıştı da servis sirke koyduğumuzu öğrenince bide üstüne limon sıksaydınız diye dalga geçmişti,demek doğruluk payı varmış
ben hepsi birarada tablet kullandığım için ne tuz ne de parlatıcı kullanıyorum.Ama bitince kullanan birinden rica edip denerim tekrardan,fiyatını bilmiyorum ama epey karlı olur diye tahmin ediyorum

Ben dantel yapıyorum
Oğluş da çizgi film izliyor
Pek uzun sürmuyor izlemesi
Her şeyden olduğu gibi bundan da hemen sıkılıyor
Eşim vakfın toplantısına gitti
Kacta gelir bilmem

Annen ve kv.mi sizde

Biz il merkezdeyiz. Annemler ilçede.
Pazar günü kardeşimi gönderceklerdi hızlı trenle. O yüzden geldiler. Babamın tanıdıklarının düğünü vardı hem ona gittik. Hem düdüklü baktık. Hem annemin işitme cihazının bi aparatını yaptırdılar. Yarın da doktor da randevusu var. Her işleri burada olunca geldiler değilse bi düşündüm de bizimkiler de gelmezdi.

evet bildiğimiz limon tuzuyla boş makineye koyuyorum hem deterjan gözüne hem içine serpiyorum
tuz kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…