Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Oğlum 2008'li ama ders konusunda bir sıkıntı yaşamadık. İlgilendim tabi.. Ama kızımı normal yaşında göndermiştim. Onun kadar ilgilendim.. Sadece sosyal açıdan destek olmak lazım biraz..

Benimki 2009 doğumlu. 1 e gidiyo şuan. Çabuk yorulma gibi bir problemimiz var. Şimdi toplantı vardı ordan geliyorum. Sorunu birçok Veli yaşıyormuş. Okulda değil galiba evde sorun yaşıyoruz

Benimki 2009 doğumlu. 1 e gidiyo şuan. Çabuk yorulma gibi bir problemimiz var. Şimdi toplantı vardı ordan geliyorum. Sorunu birçok Veli yaşıyormuş. Okulda değil galiba evde sorun yaşıyoruz

2009 hangi ay? Her anne çocuğunu en iyi kendi tanır. Ben 2008 doğumlu oğlumun yapacağını düşündüm..Şükür sorun olmadı ama sen de sabret..

Yo
Canım 6,5 yaşında nasıl aldılar hani özel okulmu parmacıkları yorulmuyormu ders yaparken

Yeni yasaya gör alıyorlar Geztapo.. Ama çocuğa göre hareket etmek lazım bence.. Bir çok veli sorun yaşadı. Yani geç okudular falan. Oğlum fiziksel olarak yaşına göre normal ama sınıfta 2006 bile olunca küçük kaldı. Biraz ama kendşnş sevdirdi. ssaydırdı. Başarılı olunca çocuklar ona göre davranıyor.

karanfilce karanfilce huzurla,mutlulukla otur evinde,ben beğendim. tertip düzenini ayrıca beğendim. Kıskandım hatta. Elimi açıp allahım şu kızada bi çocuk verde görsün gününü diyede artık duamı ettim yoksa başka bişeymi sen karar ver. Kız o ne öyle,ben özellikle şu an çeksem...şu an bir yerde kitap kalemlerimiz(belki gözüne ilişirde yapıverir dersini ama nerdee)bi yerde tamir oyuncaklarımız,bi yerde arabalarımız var. Bende yerde oturuyorum Hint fukarası gibi.

Merhaba kızlar
Geldim sağ salim. Karanfilce bakamadım canım. Daha müsait zamanda bakacağım inşallah.
Kv bir iki geldi yanıma. Hiç yüz vermedim. Attım kendimi mutfağa. Burada taziyeye gelenlere ikram veriliyor. Pide ve çay. Mutfakta onları dizayn ediyoruz şimdi.

Yo

Yeni yasaya gör alıyorlar Geztapo.. Ama çocuğa göre hareket etmek lazım bence.. Bir çok veli sorun yaşadı. Yani geç okudular falan. Oğlum fiziksel olarak yaşına göre normal ama sınıfta 2006 bile olunca küçük kaldı. Biraz ama kendşnş sevdirdi. ssaydırdı. Başarılı olunca çocuklar ona göre davranıyor.
Maşallah ona o zaman .erkenden ünv.yide bitirir sonrada gelin alırız paşaya Allah daim etsin başarısını :KK15:

Maşallah ona o zaman .erkenden ünv.yide bitirir sonrada gelin alırız paşaya Allah daim etsin başarısını :KK15:

Sağol canım ben de 16 yaşında üniversiteye gitim. Sosyal yönden zorlandım. Arkadaşlarımdan küçüktüm. Sınıfta 22 yaşında arkadaşlarım vardı. Eee haliyle 16 yaşın verdiği hayat görüşüyle bir olmadı.. Ama bende çabuk olgunlaştım.. Fakat artık böyle bir durum yok.. Zaten lise olmuş 4 yıl, hatta bazı liseler 5 yıl.. Her şekilde 18 oluyor çocuklar lise bitinceye kadar.

Merhaba kızlar
Geldim sağ salim. Karanfilce bakamadım canım. Daha müsait zamanda bakacağım inşallah.
Kv bir iki geldi yanıma. Hiç yüz vermedim. Attım kendimi mutfağa. Burada taziyeye gelenlere ikram veriliyor. Pide ve çay. Mutfakta onları dizayn ediyoruz şimdi.
Ne güzel Allah rızası için yardım ediyorsun ölünün ruhuna gitsin.k.v yi de 40 yılda bir görüyomuşsun hem akşamada dönersiniz zaten .

Sağol canım ben de 16 yaşında üniversiteye gitim. Sosyal yönden zorlandım. Arkadaşlarımdan küçüktüm. Sınıfta 22 yaşında arkadaşlarım vardı. Eee haliyle 16 yaşın verdiği hayat görüşüyle bir olmadı.. Ama bende çabuk olgunlaştım.. Fakat artık böyle bir durum yok.. Zaten lise olmuş 4 yıl, hatta bazı liseler 5 yıl.. Her şekilde 18 oluyor çocuklar lise bitinceye kadar.
Ben üniversite deyken bir arkadaşım vardı 16 yaşındaydı çok güzel bır kızdi.Daha ekim ayınnın sonuydu 24 yaşında üst sïnıflardan bir çocukla çıkmaya başladı onla da evlendi ailecek de görüşürüz.Ben eşimi çocukken tanıdım elimde büyüdü der iki kızları var .Sen böyle söyleyince aklıma onlar geldi.

Üniversiteye başladığımda 17 yaşında idim. Eşimle 18 imde tanıştık 22 de evlendim. Yani aslında birlikte büyüdük birlşkte olgunlaşdık.
Ne güzel Allah rızası için yardım ediyorsun ölünün ruhuna gitsin.k.v yi de 40 yılda bir görüyomuşsun hem akşamada dönersiniz zaten .
Döneceğiz akşama inşallah. Nadir görüyorum o da yüzüne bakmıyorum. Diğer akrabalar ile muhabbet ediyorum ama onunla tek kelime konulmadım. Beni bu hale o getirdi. Eskiden ben kna karşı çok sevecendim. Tepeme çıktı.

Ben üniversite deyken bir arkadaşım vardı 16 yaşındaydı çok güzel bır kızdi.Daha ekim ayınnın sonuydu 24 yaşında üst sïnıflardan bir çocukla çıkmaya başladı onla da evlendi ailecek de görüşürüz.Ben eşimi çocukken tanıdım elimde büyüdü der iki kızları var .Sen böyle söyleyince aklıma onlar geldi.

Benim eşimde benden 7 yaş büyük ve o son sınıftayken ben ünv.hazırlıktım..

zytn_lmn .!.:
karanfilce karanfilce huzurla,mutlulukla otur evinde,ben beğendim. tertip düzenini ayrıca beğendim. Kıskandım hatta. Elimi açıp allahım şu kızada bi çocuk verde görsün gününü diyede artık duamı ettim yoksa başka bişeymi sen karar ver. Kız o ne öyle,ben özellikle şu an çeksem...şu an bir yerde kitap kalemlerimiz(belki gözüne ilişirde yapıverir dersini ama nerdee)bi yerde tamir oyuncaklarımız,bi yerde arabalarımız var. Bende yerde oturuyorum Hint fukarası gibi.
Amiiinnn sağolasın canım. Allah razı olsun Duan için.
Ya bayramdan çıktık ya ondan derli toplu. Değilse biz iki kişi beş çocuk dağıtma kapasitesine sahibiz :)

Bugün annemler geldi.
Pikniğe gittik KV lerle birlikte. Güzel geçti elhamdülillah. 5. Yılımızda bu hep birlikte ikinci buluşmaları.
KV ve kp arası baya limoniydi belki onlara da iyi olmuştur. Barışmışlardır. Bu sefer sert kayaya çarpmış KV mahcup olan taraf olmuş bu sefer.
Allah hidayet versin hem ona hem hepimize

günaydın kızlar
sevimsiz papatya başınız sağolsun
karanfice ben sana özelden mesaj atamazmışım öyle yazıyo valla
güle güle otur evinde eminim güzeldir zaten

günaydın kızlar
sevimsiz papatya başınız sağolsun
karanfice ben sana özelden mesaj atamazmışım öyle yazıyo valla
güle güle otur evinde eminim güzeldir zaten
Allah Allah niye ki. Neyse şuan arabadayım düğüne gitcez. Ben toplu bütün mesajları gönderirdim uygun olunca.

Kizlar bisi sorcam aranizda laz olan varmi bilmiyorum lazlar biliyo yapiyo genelde bunu
Nette aradim ama sanki o tarifler aradigim tarifler degil

Yarmali(misir yarmasi) karalahana sarmasi

Ben bunun icini nasil yapicam?
Bilen varsa bi el atasin

Kizlar bisi sorcam aranizda laz olan varmi bilmiyorum lazlar biliyo yapiyo genelde bunu
Nette aradim ama sanki o tarifler aradigim tarifler degil

Yarmali(misir yarmasi) karalahana sarmasi

Ben bunun icini nasil yapicam?
Bilen varsa bi el atasin
canım bilmiyom da yemek topiğiklerine baksan bulursun sanki

X