- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.821
Bizim sorunumuz rol yapamamak bence .Yani MIŞ gibi yapmak.Aslinda politik olmak lazım sanırım biraz .Günaydın kızlar
Karanfilce kızların dediği gibi salonu bira sadeleştirebilirn. O saçma vitrinlerden bende de var en kısa zamanda atacağım.
Mutfağın ne küçük ne büyük ideal bence. Rabbim mutluluk versin evine.
@tr_telli aynı benim eşim. Özür dilemek yok. Sırnaşıklık yalakalık diz boyu. Ay aynı bşr de işte herkes beni sorar. Çok özlemişlerdir. Çok selamları vardır falan. Azıcık burnu sürtülsğn. Aslında gittiği için değil seni kırarak gittiği için.
Ben de daha yeni kalktım. Oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğim. Yol iki saat sürer. Hiç gidesim yok. Eşimin ailesin ve sülalesine çok görüşmüyoruz biz. Ne yapacağım orada bilmem. Bşr de kv olacak. Insanlara biz iyiyiz anlamında bana yanaşacak biliyorum. Konuşmuyorum işte seninle. Anla artık di mi bunu.
Günaydıın senin nickinden canım çekti şu angünaydın hanımlar
Cenaze iste napcaksinGünaydın kızlar
Karanfilce kızların dediği gibi salonu bira sadeleştirebilirn. O saçma vitrinlerden bende de var en kısa zamanda atacağım.
Mutfağın ne küçük ne büyük ideal bence. Rabbim mutluluk versin evine.
@tr_telli aynı benim eşim. Özür dilemek yok. Sırnaşıklık yalakalık diz boyu. Ay aynı bşr de işte herkes beni sorar. Çok özlemişlerdir. Çok selamları vardır falan. Azıcık burnu sürtülsğn. Aslında gittiği için değil seni kırarak gittiği için.
Ben de daha yeni kalktım. Oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğim. Yol iki saat sürer. Hiç gidesim yok. Eşimin ailesin ve sülalesine çok görüşmüyoruz biz. Ne yapacağım orada bilmem. Bşr de kv olacak. Insanlara biz iyiyiz anlamında bana yanaşacak biliyorum. Konuşmuyorum işte seninle. Anla artık di mi bunu.
Günaydınnnn hosgeldinngünaydın hanımlar
yoldan çıkarıyosunuz beni yaaGünaydınnnn hosgeldinn
Kahveleri alin gelin
Durdugun kabahatyoldan çıkarıyosunuz beni yaa
aslında mümkün olsa da şöyle oturup muhabbet etsek, kahve içsek, kısır yesekDurdugun kabahat
Sutlu kahve bende severimmmm
Ahhh keskeaslında mümkün olsa da şöyle oturup muhabbet etsek, kahve içsek, kısır yesek
6.5 yaşında ve 2 ye gidiyo...?ben bu yıl 1 e gidiyo diye çok pişmanım,siz nasıl atlattınız geçen yılı?biz çok çabuk yoruluyoruz
Canım 2'ye gidiyor..Canım ben tam anlamadım biremi gidiyo ikiyemi daha çok küçük eger ikiye gidiyosa
Canım benim engin fikirler filan demişsin Estağfurullahbi yatak odamı beğenerek almıştım onu kendi istediğimi seçebildim çünkü kendim almıştım.
tam çıkmamış fotoda hepsini de çekemedim fotoda. komidin şifonyerler vs tam takım aldık ama oda küçük olunca kendini göstermedi hiç.
benim yatak odasında aslında ebeveyn banyosu var ama açık yani duşakabinle kapatılması gerek, sadece fayans döşenmiş mecburen komidin sandık filan oraya koyduk inşallah kendi evimizin yatak odası geniş olur.
yatak odası takımımın tamamı şu idi o zamanlar bunlar modaydı :)
http://www.evdekorum.com/yatak-odasi/bellona-yatak-odalari-2009.html
linkteki ilk takım.
Canım 6,5 yaşında nasıl aldılar hani özel okulmu parmacıkları yorulmuyormu ders yaparkenCanım 2'ye gidiyor..