Kızlar yettimmmm
Karanfilcem salonun evet sasali duruyo hangi prensesin soyundansin soyle bakim
saka bi yana ben ev olaylarimi anlatsamm bitmez
Esim aradi yine gelmeden aksam cok acimmm yaa dedi bende annen doyurmadimi seni vahh vahh diye basladim dakka 1 gol 1 yani ben yemek yapmadim sensizlige baya alismistim boyle iyi yumurta ye dedim
Olur sen kirarsan yemezmiyim dedi
Ben yinekalktim hazirlarken geldi iste anahtariyla kendi girdi
İnsanin evi gibisimi var be dedi kendi kendine
Ben hic bakmiyorum ama donup o arkamda kaliyo sonra mutfaga geldi gonlumu aliyo falan ozledimler sarilmalar opmeler
Bende yine tık yok
Sonra gittim koltuga uzandim buda aldi tavasini geldi yanima burda senle yicem diye koca tava elinde
Yemicem dedim zorla tikti agzima
agzima
Ben yattigim yersen saydiriyorum orda annenle kalsaydin gelmeseydin annen sana cici bi hatun bulurdu merakli zaten kendi akrabalarindan bulmaya falan dedim
Herkes seni sordu dedi
Herkesin slm varmis bana
(Ben 1 defa gitmitmistim bi kac kisiyi animsiyorum )
Bir daha senle gitcem sensi gitmem dedi
_Kimmnn bennnn hemde annen ordayken olsem gitmem ben o kadinla yuzyuZe gelmem sok bunu o kafana dedim
Kizlar ben kaynanamla konusmuyorum diye eltilerimde benle konusmuyo onlarla hic bisi olmadi aramda kime bunu soylesem
Eeee kaynanan en cok sende kaliyodu simdi onlarin basina kaldi sana cephe almislardir alan diyolar
İste esime dedimki x i gordum(kucuk eltim) ben bunlra naptim bilmiyorum falan dedi. Dertlri ne benle sana slm vermeyenle ne konuscan birak sunlari dedi
Esimin aile baglari kuvvetli degil zaten
Kendi aralarinda kardeslerde küsler
(Konudan konuya zipladim)
İste ben baya saydim esime o gayet sakindi
Keteleri sebahat abla yapmis annen yapsaydi yemicektim dedim
Huplettim hatun guzel ypmis
Bana bir dahakine sensiz gitmem goturcem senide diyo delimi ne yürek falan yedi heralde kurbanda oralarda ecelimi yaklastı da azailmi cagiriyo tövbeee estagfurullahhh ne münasebettttttt
Kavga edemedim ya ona yaniyorum insan bi de offff demez mi