Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canım bana da atabilirmisin özelden hangi şehirde olduğunu.

M maviduvar1 . Öyle bir anlattınki benim bile gidesim geldi
Ay ama öyle keşke daha ayrıntılı yazabilsem.
Bu insan ruhu çok ilginç. Kadın tespit yapıyor ben öyle ağzım bir karış açık bakıyorum.

Başınız sağolsun canım.

EMDR Terapisi nedir? Açıklayabilirmisin?
Zamanında yaşadığımız kötü anıları direk bilinç altına atıyormuşuz. Sonra onlar zaman zaman gelip bizi rahatsız ediyor üzüyor ağlatıyor. Taaaa fi tarihindeki bilmem neyi hatırlayıp acı çekiyoruz. Sonra yine atıyoruz. Sonra yine çıkıyor ortaya. Yani biz anıyı işlemeden bilinç altına gönderiyormuşuz.
Bu yöntemle anıyı dışarı çıkarıyoruz beyin onu işliyor ve artık acı vermiyor. Sistem bu. Ama bu yöntem mutsuzluk karamsarlık işkoliklik yani herşey için kullanılıyor.
Çok ilginç ama çok faydalı

başınız sağolsun canım..

benim de evimin resimlerini çekip size de gösteresim geldi ama bi yol bulmalıyım özelden özelden düşün karanfil

yine bi kaç arkadaşa gönderdim resimleri merak edenler özel mesaj atsın cevapla diyip gönderivereyim.
kv imzalı salon takımım(gelen çocuklar annelerine diyor ki annee babamların oturduğu oda saray gibi gel oraya gidelim )
benim zevkim çok farklıydı ama napalım alıştım artık.
yatak örtümü de sizler için serdim kenarda boynu bükük duruyordu siz onu kırışmış olarak algılasanızda
mutfağım da bildiğiniz ince uzun bi mutfak işte.ama yine de ferah acayip sıcak oluyor bütün güneş içinde. İyi bari fotoda dolapların kiri çıkmamış.
oturma odamı çekemedim çünkü eşim burda. onu da başka zaman çekerim

Canım aslında senin yerinde olsam bir iki değişiklikle salonu biraz daha sadeleştirirdim.mesela koltukların kumaşını düz krem ya da bejle değiştirirdim ahşabı çok sağlamdır bunların .sonracıma tülleride şu ütü istemeyenlerden düz renk pileli diktirirdim.halı çok güzel zaten .birde ben salonum çok dolu olduğundan vitrini elden çıkardım sende k.v ye verebilirsin mesela.ben hiç acımadım takım bozulur filanda demedim valla.ama şunu şöyleyim bunlar ne istikbalin ne bellonanınkiyle kıyaslanır gerçekten ömürlük o yüzden seveceğin şekle sokmaya çalış .Anam bide çok pahalı bu tip mobilya büyükler akılları sıra iyilik yaptıklarını sanıyolar.mutfak güzel ferah aydınlık halısı çok açık renk valla bravo tertemiz ama. Yatak örtünde güzelmiş canım kullan eskisin bence hem perdeylede takım .oturma odasınida yolla bakalım ona da. Canım hakkını helal et kırmamışimdır umarım.Allah huzur sağlık versin birde bebiş versin bu saray odayı dağıtıp koşuşturacak inşallah.

Kızlar yettimmmm
Karanfilcem salonun evet sasali duruyo hangi prensesin soyundansin soyle bakim saka bi yana ben ev olaylarimi anlatsamm bitmez

Esim aradi yine gelmeden aksam cok acimmm yaa dedi bende annen doyurmadimi seni vahh vahh diye basladim dakka 1 gol 1 yani ben yemek yapmadim sensizlige baya alismistim boyle iyi yumurta ye dedim
Olur sen kirarsan yemezmiyim dedi

Ben yinekalktim hazirlarken geldi iste anahtariyla kendi girdi
İnsanin evi gibisimi var be dedi kendi kendine
Ben hic bakmiyorum ama donup o arkamda kaliyo sonra mutfaga geldi gonlumu aliyo falan ozledimler sarilmalar opmeler

Bende yine tık yok
Sonra gittim koltuga uzandim buda aldi tavasini geldi yanima burda senle yicem diye koca tava elinde
Yemicem dedim zorla tikti agzima
agzima

Ben yattigim yersen saydiriyorum orda annenle kalsaydin gelmeseydin annen sana cici bi hatun bulurdu merakli zaten kendi akrabalarindan bulmaya falan dedim
Herkes seni sordu dedi
Herkesin slm varmis bana

(Ben 1 defa gitmitmistim bi kac kisiyi animsiyorum )
Bir daha senle gitcem sensi gitmem dedi

_Kimmnn bennnn hemde annen ordayken olsem gitmem ben o kadinla yuzyuZe gelmem sok bunu o kafana dedim

Kizlar ben kaynanamla konusmuyorum diye eltilerimde benle konusmuyo onlarla hic bisi olmadi aramda kime bunu soylesem

Eeee kaynanan en cok sende kaliyodu simdi onlarin basina kaldi sana cephe almislardir alan diyolar

İste esime dedimki x i gordum(kucuk eltim) ben bunlra naptim bilmiyorum falan dedi. Dertlri ne benle sana slm vermeyenle ne konuscan birak sunlari dedi

Esimin aile baglari kuvvetli degil zaten
Kendi aralarinda kardeslerde küsler

(Konudan konuya zipladim)
İste ben baya saydim esime o gayet sakindi
Keteleri sebahat abla yapmis annen yapsaydi yemicektim dedim
Huplettim hatun guzel ypmis

Bana bir dahakine sensiz gitmem goturcem senide diyo delimi ne yürek falan yedi heralde kurbanda oralarda ecelimi yaklastı da azailmi cagiriyo tövbeee estagfurullahhh ne münasebettttttt

Kavga edemedim ya ona yaniyorum insan bi de offff demez mi

Hıı bide kredi kartını verdi

Yarın pazara gidicem ama ben dedim yarın nakit veririm sen alcaklarını al bugun dedi
Dolabı gorunce sanırım vicdan yaptı

Bence rahat edemedi oralarda gittiginede pisman oldu ama soyleyemiyo

Netice de benim kalbimi kirarak gitti sen haklıydın demek de isine gelmiyo belki incileri dokulur soylemeZ

Surekli sensiz gitmem falan dedi durdu

Bide annesinin yaninda demiski kirayi pinar aliyo bende 1.5bin maas aliyorum gecinmeye calisiyoruz demis
(Suanki ev annemlerin ya diger evimizden buraya geldik onlar yuzunden)

Gerci ben aliyorum sayilir her ay bi cumhuriyet yatirim yapiyoruz artik neticede

Yemek yapcam ben bugun

Kızlar oğlan gece mahvetti yine
11.20de uyudu
12 gibi uyandı
Sinirlendim, uyutmaya çalışıyorum, nasıl ağlıyor görseniz
Bu gece annem kaldı yanımda
O da huzursuz oldu
3 gibi uyudu
Allahtan bugün okul yok dedim
Ama h.ici de böyle yaptığı oluyor
Çözemedim ben bunu
19 aylık
Düzeleceğine dair umudum yok
Hani çalışmıyor olsam
Uyurum o uyuyunca
Ama mesela bazen gece 3 gibi kalkıp sabah 5-6 gibi uyuyor
Ee o saatten sonra da ben hazırlanıp okul gidiyorum
Okulda ilk iki ders gözlerim yanıyor
Öğrencilerin önünde defalarca esnemekten utanıyorum
Branşım gereği okuma saatlerimiz var
Çocuklarla birlikte ben de sessiz okuma yapıyorum örnek olsun diye
O saatleri sevmiyorum mesela
Çünkü kitaba yoğunlaştıkca uyku basıyor
Hatta kafam gel git yapıyor nerdeyse
Öğrenciler fark edecek diye korkuyorum

Duzene girmesi lazimdi ama bilemedim
Benim oglum gece sadece acikinca aglardi o da sut verirken sutu kesince yatmadan bebe bisk. Sut yediriyordum mesela tok olunca hic uyanmazdi

Zor olur senin icin tabiki huysuz cocuk anneyi yoruyo

Kızlar günaydın
hepsini okuyamadım yazdıklarınızın
dün alışverişe çıktım
defacto dan siyah v yaka kazak 30 tl
enes ten ev için babet 25 tl
çorap 1,5 tl
saatimin kayışını değiştirdim 15 tl hiçte güzel olmadı pişman oldum sonra
kıza günlük kalem vs. 17 tl
tuttu ben sünnet mevlüdüne gidiyorum bugün
öptüm sizi.

Canim sen tam olarak nerdesin ist? Mu
Enes hangi enes ben hic bise bulamadim bu sefer kadikoy eneste

Günaydın kızlar
Karanfilce kızların dediği gibi salonu bira sadeleştirebilirn. O saçma vitrinlerden bende de var en kısa zamanda atacağım.
Mutfağın ne küçük ne büyük ideal bence. Rabbim mutluluk versin evine.
@tr_telli aynı benim eşim. Özür dilemek yok. Sırnaşıklık yalakalık diz boyu. Ay aynı bşr de işte herkes beni sorar. Çok özlemişlerdir. Çok selamları vardır falan. Azıcık burnu sürtülsğn. Aslında gittiği için değil seni kırarak gittiği için.
Ben de daha yeni kalktım. Oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğim. Yol iki saat sürer. Hiç gidesim yok. Eşimin ailesin ve sülalesine çok görüşmüyoruz biz. Ne yapacağım orada bilmem. Bşr de kv olacak. Insanlara biz iyiyiz anlamında bana yanaşacak biliyorum. Konuşmuyorum işte seninle. Anla artık di mi bunu.

Canım doymuyomu acaba ?bak irmik çok faydalı bir besin çok az sütü suyla karıştırsan irmikle pişirip geceleri yatmadan biberonla ya da kaşıkla versen tok olunca uyur belki.ya da acaba korkuyomu diye aklıma geldi ayetelkürsı felak nas oku her gece yatarken üstüne üfle.Bazı çocukların huyudur bu.Biz emiri iki yaşını bitirene kadar çarşafın içine koyup sabaha kadar sallardık ne gece uyurdu ne gündüz burnumuzdan gelmişti o iki yıl benim göz altı torbalarım oluşmuş çatlamış kanamıştı.bu eşek sıpasını büyütene kadar babsıyla ikimizin anamız ağladı.olur yani bazı çocuğun huyu böyle olur .Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…