- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.534
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.781
Evet tatlin kavga etmeyi sevmiyorum ama hak ediyo hali hazirda oglumda annemdeyken ev savas alanina musait@tr_telli adama çektirecen yani. Kararlısın
aslında benim de gidesim var psikoloğa, hem nasıl bişey öğrenmek için diye hem de seninki gibi iyi birisiyle karşılaşırsam kendime bişeyler katarım diye. sonuçta her an bişeylere sinir stres olabiliyoruz. o anlarda da stresimi kontrol edebilmek istiyorum.Ben taze fasülye dolmadık biber ve kabak aldım. Fasülye ve biberi bşr daha almam artık.
Canım ben çok faydasını gördüm. İşkoliklik sıkıntım vardı. Bşr de işyerinde çok büyük problemler yaşadım ben. Unvanım arttıkça ayağıma çelme takanlar köstek olanlar dedikodu yapanlar tepki gösterenler kğsenler. Psikolojik kötü olmuştu artık. Kimseyle diyalog kuramıyordum. Güven duygum sıfırdı.
7-8 seans oldu. Çok memnunum. Pamuk gibi oldum. EMDR TERAPISI uyguluyor bana. Memnun olduğum için bir sürü para bayılıyorum.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Adam sabah namazını kılmış yatmış uykusunda ölmüş. Allah rahmet eylesin.
Bugün ki harcamalarım.
Pazar 33 tl
Kitap 13 tl
Kozmetik 70 tl
Çay 1.5 tl
Otopark 5 tl
Psikolog 125 tl
Oğlumu doktora götürdüm 30 tl
Yemek 30 tl.
evet denizin koşu bandı almak istemesi kadar kararlı@tr_telli adama çektirecen yani. Kararlısın
Biliyorum canımda valla şu topikteki herkesle tanışmayı görüşmeyi isterdim gerçekten. senin ogluş kaç yaşındaŞaka yaptım hayatım. Istanbuldayım ben avcılarda
Dur kız ne yapıyorsun.Evet tatlin kavga etmeyi sevmiyorum ama hak ediyo hali hazirda oglumda annemdeyken ev savas alanina musait
Cekicem kilicimi
Canım sinirli değnek var sanki kadının elinde. Düşünsene her gidişimde 125 tl veriyorum. Değdiğini düşünüyorum. Müthiş tespitleri var. Ağzım açık bakıyorum. Ruhsal aygıtta. Bahsediyor. Tövbe neler oluyr beynimizin içinde. Gidip onunla konuşmak için resmen can atıyorum. Kendimde ki değişikliği ben de farkediyorum.aslında benim de gidesim var psikoloğa, hem nasıl bişey öğrenmek için diye hem de seninki gibi iyi birisiyle karşılaşırsam kendime bişeyler katarım diye. sonuçta her an bişeylere sinir stres olabiliyoruz. o anlarda da stresimi kontrol edebilmek istiyorum.
bu yıl doktordan duyduklarım sarstı ama çok tepki vermedim.
eşime diyorum sakin karşıladım rıza gösterdim ama içimi yakan bişeyler var, psikolog yardımıyla onu da atabilir miyim acaba?
benim durumum için gerekli mi ona karar verebilmiş değilim.
ama sanki psikoloğa gitmek için illa bi probleme gerek yok gibi geliyor.
Çok isterdim gidebilmeyi ama imkanım yok.Bu işin eğitimini almışlar tabiki faydası olur .canım eşinle ve oğlunla ilişkine de yansıdımi bu olumlu etkiDur kız ne yapıyorsun.
O kadar gaddar olma be kuzum. Kılıç falan desem de ben de aynını yapıyorum.
Canım sinirli değnek var sanki kadının elinde. Düşünsene her gidişimde 125 tl veriyorum. Değdiğini düşünüyorum. Müthiş tespitleri var. Ağzım açık bakıyorum. Ruhsal aygıtta. Bahsediyor. Tövbe neler oluyr beynimizin içinde. Gidip onunla konuşmak için resmen can atıyorum. Kendimde ki değişikliği ben de farkediyorum.
Hayata öfkem geçti. Eskisi gibi sinirli değilim Insanlara takılmıyorum. Aradı mı aramadı mı irdelemiyorum.
Imkanın varsa iui birini bulursan git canım.
Biliyorum canımda valla şu topikteki herkesle tanışmayı görüşmeyi isterdim gerçekten. senin ogluş kaç yaşında
Kolay şeyler yaşamadın kabul.ama ısıtıp önüne sürekli koyman onunda inatlaşmasına senin hoşlanmadıgın şeyleri tekrarlamasına sebep olur.canım ben senin kocanı sevdigini ondan vazgeçemeyeciğıni anlıyorum .Sonuçta barışacagin bir kavgayı uzatmak sadece evliliği yıpratır.Parçalar kopar ve onlar yerine gelmez.Kizlar esim geldi aldiklarini birakti patronun yanina ugramasi lazimmis acil bana assa in arabadan sunlari acil cikaralim mafoldular dedi indim gelmis sokagin ortasinda sarilip opuyo delimi ne ben yuzune bile bakmadim hhıhhh
Anammm beniii niye dogurmus desin dursun dogum gununude kutlamadim kutlamicamda
Aiyyy sinirlendimm simmmciiii
AnaammmAynen. Birikimci hanımlar da var çok güzel arkadaşlar. 6 yaşında benimde oğlum.
Eki Görüntüle 1265837
İşte benim oğluşum da bu.
eğer inanç kriterlerime aykırı düşünceleri yoksa gitmek isterim. biliyosun bazı psikologlar çok değişik düşüncelere de saptırabiliyor. harun yahyanın kitapları filan öyleydi"aslında biz yokuz" falan filan.. adamın ne olduğu sonradan ortaya çıktı.Dur kız ne yapıyorsun.
O kadar gaddar olma be kuzum. Kılıç falan desem de ben de aynını yapıyorum.
Canım sinirli değnek var sanki kadının elinde. Düşünsene her gidişimde 125 tl veriyorum. Değdiğini düşünüyorum. Müthiş tespitleri var. Ağzım açık bakıyorum. Ruhsal aygıtta. Bahsediyor. Tövbe neler oluyr beynimizin içinde. Gidip onunla konuşmak için resmen can atıyorum. Kendimde ki değişikliği ben de farkediyorum.
Hayata öfkem geçti. Eskisi gibi sinirli değilim Insanlara takılmıyorum. Aradı mı aramadı mı irdelemiyorum.
Imkanın varsa iui birini bulursan git canım.
maşallah barekallah canım oğluna.Aynen. Birikimci hanımlar da var çok güzel arkadaşlar. 6 yaşında benimde oğlum.
Eki Görüntüle 1265837
Karanfilce benim bir tane saten var bir tane de nubuk gibi bişey.ben o nubuk gibi olanı kullanıyorum çok memnunum .yatağım açık olunca rahatsız oluyorum benevet denizin koşu bandı almak istemesi kadar kararlı
Anaammmyerim kız ben bunu ..maşallah subhanallah annesi size bagıslasın rabbim
Ben bu doktora gitmeye başlamadan önce çok mutsuzdumÇok isterdim gidebilmeyi ama imkanım yok.Bu işin eğitimini almışlar tabiki faydası olur .canım eşinle ve oğlunla ilişkine de yansıdımi bu olumlu etki
Ben taze fasülye dolmadık biber ve kabak aldım. Fasülye ve biberi bşr daha almam artık.
Canım ben çok faydasını gördüm. İşkoliklik sıkıntım vardı. Bşr de işyerinde çok büyük problemler yaşadım ben. Unvanım arttıkça ayağıma çelme takanlar köstek olanlar dedikodu yapanlar tepki gösterenler kğsenler. Psikolojik kötü olmuştu artık. Kimseyle diyalog kuramıyordum. Güven duygum sıfırdı.
7-8 seans oldu. Çok memnunum. Pamuk gibi oldum. EMDR TERAPISI uyguluyor bana. Memnun olduğum için bir sürü para bayılıyorum.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Adam sabah namazını kılmış yatmış uykusunda ölmüş. Allah rahmet eylesin.
Bugün ki harcamalarım.
Pazar 33 tl
Kitap 13 tl
Kozmetik 70 tl
Çay 1.5 tl
Otopark 5 tl
Psikolog 125 tl
Oğlumu doktora götürdüm 30 tl
Yemek 30 tl.
Benim oğlum da 6.5 yaşında Allah bağışlasın. 2 sınıfa gidiyor:)Aynen. Birikimci hanımlar da var çok güzel arkadaşlar. 6 yaşında benimde oğlum.
Eki Görüntüle 1265837