Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

aslında benim de gidesim var psikoloğa, hem nasıl bişey öğrenmek için diye hem de seninki gibi iyi birisiyle karşılaşırsam kendime bişeyler katarım diye. sonuçta her an bişeylere sinir stres olabiliyoruz. o anlarda da stresimi kontrol edebilmek istiyorum.
bu yıl doktordan duyduklarım sarstı ama çok tepki vermedim.
eşime diyorum sakin karşıladım rıza gösterdim ama içimi yakan bişeyler var, psikolog yardımıyla onu da atabilir miyim acaba?
benim durumum için gerekli mi ona karar verebilmiş değilim.
ama sanki psikoloğa gitmek için illa bi probleme gerek yok gibi geliyor.

Evet tatlin kavga etmeyi sevmiyorum ama hak ediyo hali hazirda oglumda annemdeyken ev savas alanina musait
Cekicem kilicimi
Dur kız ne yapıyorsun.
O kadar gaddar olma be kuzum. Kılıç falan desem de ben de aynını yapıyorum.

Canım sinirli değnek var sanki kadının elinde. Düşünsene her gidişimde 125 tl veriyorum. Değdiğini düşünüyorum. Müthiş tespitleri var. Ağzım açık bakıyorum. Ruhsal aygıtta. Bahsediyor. Tövbe neler oluyr beynimizin içinde. Gidip onunla konuşmak için resmen can atıyorum. Kendimde ki değişikliği ben de farkediyorum.
Hayata öfkem geçti. Eskisi gibi sinirli değilim Insanlara takılmıyorum. Aradı mı aramadı mı irdelemiyorum.
Imkanın varsa iui birini bulursan git canım.

Çok isterdim gidebilmeyi ama imkanım yok.Bu işin eğitimini almışlar tabiki faydası olur .canım eşinle ve oğlunla ilişkine de yansıdımi bu olumlu etki

Kolay şeyler yaşamadın kabul.ama ısıtıp önüne sürekli koyman onunda inatlaşmasına senin hoşlanmadıgın şeyleri tekrarlamasına sebep olur.canım ben senin kocanı sevdigini ondan vazgeçemeyeciğıni anlıyorum .Sonuçta barışacagin bir kavgayı uzatmak sadece evliliği yıpratır.Parçalar kopar ve onlar yerine gelmez.

eğer inanç kriterlerime aykırı düşünceleri yoksa gitmek isterim. biliyosun bazı psikologlar çok değişik düşüncelere de saptırabiliyor. harun yahyanın kitapları filan öyleydi"aslında biz yokuz" falan filan.. adamın ne olduğu sonradan ortaya çıktı.
aslında canım senle yakınız gibi hatırlıyorum özelden şehrini atabilir misin bana?
Aynen. Birikimci hanımlar da var çok güzel arkadaşlar. 6 yaşında benimde oğlum.
Eki Görüntüle 1265837
İşte benim oğluşum da bu.
maşallah barekallah canım oğluna.
Rabbim hayırlı evlat etsin.

Çok isterdim gidebilmeyi ama imkanım yok.Bu işin eğitimini almışlar tabiki faydası olur .canım eşinle ve oğlunla ilişkine de yansıdımi bu olumlu etki
Ben bu doktora gitmeye başlamadan önce çok mutsuzdum
Param var iyi bir kariyerim var evim var arabam var eşim var çocuğum var. Ailem sağlıklı. Yani dışarıdan bakıldığında mutlu olmak için herşeyim var hayatta ama benim tam yüreğimin üstünde kocaman bir taş vardı sanki. Ben mutsuz sinirli herşey bi kulp takan biriydim. Şimdi pamuk gibi olduk. Eşime ve oğluma karşı daha sabırlıyım. Bu sinirli hallerimin hıncını hep eşimden çıkarıyordum. Şimdi hepimiz daha iyiyim.
@ karanfilce inançla ilgili bir sıkıntı yok. Yani o konulara hiç girmedik

Kızlar baktım okuya okuya bitiremiyorum
İki cümle yazayım bari buraya
Hadi yine iyisiniz sizi beğeni manyağı yapıyorum bu arada

EEşimin yengesi vefat etti dün
Köye ddün gece gittiler
Buraya 2 saat uzaklıkta
Kız kardeşim yanımda kalıyor
Gündüz de annemlere gidiyoruz
Ahmet beşiği dışında yatmadigi icin yatmaya eve geliyoruz
Zaten yakin

EMDR Terapisi nedir? Açıklayabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…