Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Geztapocum allah huzurla,mutlulukla oturmayı nasip etsin. Çok beğendim evini. Oğluşuda gördüm. Oğlumda yanımda,anne yarın bu arkadaşa gidelim diyo. Yarın sendeyiz,müsaitmisin bacım
Keşke böyle bi site yapsalar,genel kural olarak yanlız kk üyelerine satsalar...

bu arada kızlar size bişey sorcam, yatak örtüsünü siz hep seriyor musunuz?
ben neden kullanmıyorum ki acaba bende bi sorun mu var

yatak odasının herşeyini ben almıştım ve hoşuma giderek en iyisinden almaya çalıştım yatağını bazasını filan.. ama yatak örtüsünü bimden aldım o zamanlardan kullanmayacağımı bilmiş gibi

işte bu yüzden iyi ki eltim yok diye seviniyorum..hoş olsaydı da bana birşey yapmadıklarına göre kıyaslanacak birşey de olmazdı..o değilde ablama 5 bilezik taktılar parasını da düğün sonrası ablama ödettiler..Allah'tan öylelerine denk gelmedim

Kizlar ben esimin ailesiyle konusmuyorum ya
Benim oglum.dogdugunda hic birinden 1corap gormedim(o donem konusuyodum tabiki) 4yildir konusmuyorum
Odasini annem aldi
Altininida takti
Elalem eli kolu dolu gelirken onlarin 1corap bile almamalari fena koydu beni istemedikleri icin yaptilar bence
Esyalarida esim aldi kimse bise yapmadi

Ayrica dugunumde bana gorumcelerimin taktigi bilezikleri dahi esime aldirdilar evli olduklari halde

Evime karistilar kaynanama niye oda yapmamisiz ona ytak odasi yapicakmisim dul kadina ki eltilerimde de kalicakti bana yerlesti ya bide oda istiyolar utanmadan bunu bana koydeki gorumcem soyluyo koyden gelip
Gorumcemlerin hicbiri kaynanasina bakmaZ
Ayda yilda bir gorurler

Actirmayin agzimi yahuuu adam gelcek ben simdi bunlarinda acisini tekrar cikaririm isitip isitip yediririm ona

Karanfilce canım nezaketin için teşekkürler
Okurken kahkahayla güldüm resmen. Allah herkezin yardımcısı olsun ne deyim

evet malesef hep öyle oluyor,kıymet bilmiyorlar.Allah nasip ederse benim de kardeşim evlenecek ve ailem kesin herşey yapar.kardeşim tek erkek ,benim de çok hevesim var gelinimizle ilgili umarım kıymet bilmez biri çıkmaz

çoook şükür.. öyle bişey yapmadılar.
evet kıyaslama olmazdı ama ona her ay yardım yapıp sana borç bile vermeyebilirlerdi.

benimki meydanda duruyor eğer işe geç kalmadıysam seriyorum..çok severek aldım az biraz da para verdim.o yüzden mümkün olduğunca

evet malesef hep öyle oluyor,kıymet bilmiyorlar.Allah nasip ederse benim de kardeşim evlenecek ve ailem kesin herşey yapar.kardeşim tek erkek ,benim de çok hevesim var gelinimizle ilgili umarım kıymet bilmez biri çıkmaz
İnsallah gonlunuze gore verir RAbbim
Sans nasip iste bunlar imtihan

Canım başım üstünde yeriniz var beklerim.sen nerde oturuyodun ?

Surekli kullnmiyorum ben nevresim takimlarimi daha cok seviyorum renk renk desen desen

Benim oğlumuda 5 yaşında anca gördü babanesi. Hediye falanda bişeysi yoktur yani. Üstelik canım siz görüşmüyorsunuz ama bizi özellikle telefonda görsen ne çok seviyo dersin. tr_lelli boşver salla gitsin. Deniz duymasın oda antepli galiba ama ya antepliler çok gamsız,yada bana öylesi denk geldi

Benimkiler trabzonlu benimde onlardan agzim yandi insan yasadigini bilir genelleme yapmim diyorum mesela ama yapiyorum trabzonlu gorunce kacar oldum basimin gozumum selameti icin he he diyip kaciyorum

Kizlar esim geldi aldiklarini birakti patronun yanina ugramasi lazimmis acil bana assa in arabadan sunlari acil cikaralim mafoldular dedi indim gelmis sokagin ortasinda sarilip opuyo delimi ne ben yuzune bile bakmadim hhıhhh

Anammm beniii niye dogurmus desin dursun dogum gununude kutlamadim kutlamicamda

Aiyyy sinirlendimm simmmciiii

Yapma adamcağıza bu kadar ya..yoldan gelmiş,özlemişte belli...

papatyacım basın sagolsun
mekanı cennet olsun ınsallah
bende pazara gıdecegım
pazardan yemeklık neler alıyorsunuz?
Ben taze fasülye dolmadık biber ve kabak aldım. Fasülye ve biberi bşr daha almam artık.

Papatya psikolğun faydası oluyor mu? Ne bileyim ben bir kere gittim. Biz zehirlenmiştik de . O ndan sonra gitmiştim. Ama sonra saçma gereksiz geldi .. Ne bileyim.
Canım ben çok faydasını gördüm. İşkoliklik sıkıntım vardı. Bşr de işyerinde çok büyük problemler yaşadım ben. Unvanım arttıkça ayağıma çelme takanlar köstek olanlar dedikodu yapanlar tepki gösterenler kğsenler. Psikolojik kötü olmuştu artık. Kimseyle diyalog kuramıyordum. Güven duygum sıfırdı.
7-8 seans oldu. Çok memnunum. Pamuk gibi oldum. EMDR TERAPISI uyguluyor bana. Memnun olduğum için bir sürü para bayılıyorum.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Adam sabah namazını kılmış yatmış uykusunda ölmüş. Allah rahmet eylesin.
Bugün ki harcamalarım.
Pazar 33 tl
Kitap 13 tl
Kozmetik 70 tl
Çay 1.5 tl
Otopark 5 tl
Psikolog 125 tl
Oğlumu doktora götürdüm 30 tl
Yemek 30 tl.

Yapma adamcağıza bu kadar ya..yoldan gelmiş,özlemişte belli...
Ben cok takintiliyim eskileri cok acip yuzune vuruyorum zaten bundan kavga ediyoruz genelde
Onun gezip tozup gelmesi ifrit ediyo beni
Simdi gelip anlatir bidi bidi bidi
Tereyag peynir findik misirunu pirinc kete fln getirmis
Keteler hazirdir umarim kaynanam yapmissa yemem
Sorcam gelince hazira benziyo ama ben cok seviyorumda biliyo
Saat 9 da gelicek yemekde yapmadim getirdiklerini yesin otursun uyuz

Ben 2gundur sakinlestirici aliyorum (daha oncedee kullanmistim) bebek gibi uyutuyo
Sakinlesmeye birebir

Bazen Allahim kimin ahini aldimda boyle insanlarla karsilastrdin beni diyorum sonra tovbe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…