Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar
Karanfilce kızların dediği gibi salonu bira sadeleştirebilirn. O saçma vitrinlerden bende de var en kısa zamanda atacağım.
Mutfağın ne küçük ne büyük ideal bence. Rabbim mutluluk versin evine.
@tr_telli aynı benim eşim. Özür dilemek yok. Sırnaşıklık yalakalık diz boyu. Ay aynı bşr de işte herkes beni sorar. Çok özlemişlerdir. Çok selamları vardır falan. Azıcık burnu sürtülsğn. Aslında gittiği için değil seni kırarak gittiği için.
Ben de daha yeni kalktım. Oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğim. Yol iki saat sürer. Hiç gidesim yok. Eşimin ailesin ve sülalesine çok görüşmüyoruz biz. Ne yapacağım orada bilmem. Bşr de kv olacak. Insanlara biz iyiyiz anlamında bana yanaşacak biliyorum. Konuşmuyorum işte seninle. Anla artık di mi bunu.
Bizim sorunumuz rol yapamamak bence .Yani MIŞ gibi yapmak.Aslinda politik olmak lazım sanırım biraz .

Günaydın kızlar
Karanfilce kızların dediği gibi salonu bira sadeleştirebilirn. O saçma vitrinlerden bende de var en kısa zamanda atacağım.
Mutfağın ne küçük ne büyük ideal bence. Rabbim mutluluk versin evine.
@tr_telli aynı benim eşim. Özür dilemek yok. Sırnaşıklık yalakalık diz boyu. Ay aynı bşr de işte herkes beni sorar. Çok özlemişlerdir. Çok selamları vardır falan. Azıcık burnu sürtülsğn. Aslında gittiği için değil seni kırarak gittiği için.
Ben de daha yeni kalktım. Oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğim. Yol iki saat sürer. Hiç gidesim yok. Eşimin ailesin ve sülalesine çok görüşmüyoruz biz. Ne yapacağım orada bilmem. Bşr de kv olacak. Insanlara biz iyiyiz anlamında bana yanaşacak biliyorum. Konuşmuyorum işte seninle. Anla artık di mi bunu.
Cenaze iste napcaksin
Sen cenaze dugunde gorusuyosun ama galiba
Ben gorusmem esimin ablasida abiside olse mesela gitmem
Gormek istemiyorum sinirlerin bozuluyo
Kim boyle olsun ister ben istermiydim ama bazen öyle olması gerekiyo

Kızlar bana bi yardim edin
Bu ay sonu esimn patronunun oglunun dugunu var

Ben onlarin ortaminda evlenecek cocugun nisanida dahil muhasebecilerininde dugunu fln bi cok dugunlerine yemeklere ev davetlerine gittim

Bayram gezmesinde de bise bulamadim
Klasik giyinen biri degilim o sebepden cok bisim yok

Ben ne giycem bulamiyorum
Ceket pant giydim daha once
Kalem etekte giydim
Olmaz yani

Dizde dar kesim fakir kol bi elbise
Opak corap ve bilekte biten topuklu bot/cizme (adi ne caciksa) dusunuyorum

Ama nerden alicam bilmiyorum

İntetnetten hic alisveis yapmadim guvenemem bazen 36 bazen 38 giyiyorum guvenip alamam zamanim kisitli

İst anadolu yakasinda uygun fiyata nerden bulcam ben ya istedigim gibi bise?
Bulamazsam ne giycem?

@tr_telli sırf eşimin hatrına. Orada yalnız kalmasın diye.
Ben az sonra yola çıkıyorum. Belki ara sıra bakarım orada size.

kızlar oturma odamı da ekledim ama gündüz çektiğim için ışıktan dolayı hiç iyi çıkmadı.
herkese teşekkürler yorumları için.
geztapocum ne demek kızmak senin bu engin fikirlerinden faydalanmak isterim hatta.
salonumdaki halılar için zaten çok az seçeneğim vardı. 150 tl lik para kriterine takıldım. sade olunca onu seçtim ama hepsi sadeydi zaten.
oturma odasın koltuk takımını daha renkli bişeyler istedim ama onda da beğendiğim renkler pahalı olunca yine bu renkler oluştu. oturma odam da salondaki 150 tl lik halıdan olcaktı üstüne 150 de ben koydum bunu aldık işte. ışıktan dalga dalga durmuş.
halılarımı leke etmemeye çok dikkat ederim çünkü silmeyi hiç sevmem. hep tembellikten :ptemiz ama dağınığımdır normalde bayram çıkışı ya ondan düzenli heryer:p

geztapocum salon için senden bazı fikirler de alcam canım daha çok vaktimiz var zaten. oturcağımız evde 3 pencere var burdaki gibi salon araya değil köşeye denk geliyor. o perdeler ister istemez gitcek zaten.

bi yatak odamı beğenerek almıştım onu kendi istediğimi seçebildim çünkü kendim almıştım.
tam çıkmamış fotoda hepsini de çekemedim fotoda. komidin şifonyerler vs tam takım aldık ama oda küçük olunca kendini göstermedi hiç.
benim yatak odasında aslında ebeveyn banyosu var ama açık yani duşakabinle kapatılması gerek, sadece fayans döşenmiş mecburen komidin sandık filan oraya koyduk inşallah kendi evimizin yatak odası geniş olur.
yatak odası takımımın tamamı şu idi o zamanlar bunlar modaydı :)
http://www.evdekorum.com/yatak-odasi/bellona-yatak-odalari-2009.html
linkteki ilk takım.

6.5 yaşında ve 2 ye gidiyo...?ben bu yıl 1 e gidiyo diye çok pişmanım,siz nasıl atlattınız geçen yılı?biz çok çabuk yoruluyoruz

Oğlum 2008'li ama ders konusunda bir sıkıntı yaşamadık. İlgilendim tabi.. Ama kızımı normal yaşında göndermiştim. Onun kadar ilgilendim.. Sadece sosyal açıdan destek olmak lazım biraz..

bi yatak odamı beğenerek almıştım onu kendi istediğimi seçebildim çünkü kendim almıştım.
tam çıkmamış fotoda hepsini de çekemedim fotoda. komidin şifonyerler vs tam takım aldık ama oda küçük olunca kendini göstermedi hiç.
benim yatak odasında aslında ebeveyn banyosu var ama açık yani duşakabinle kapatılması gerek, sadece fayans döşenmiş mecburen komidin sandık filan oraya koyduk inşallah kendi evimizin yatak odası geniş olur.
yatak odası takımımın tamamı şu idi o zamanlar bunlar modaydı :)
http://www.evdekorum.com/yatak-odasi/bellona-yatak-odalari-2009.html
linkteki ilk takım.
Canım benim engin fikirler filan demişsin Estağfurullah :oops: sadece salonu sevmiyorum dedin ya hani onun bir iki öneri sadece..evine geçmen ne zaman olacak çok var mi daha ? Tabii sen kendi evine geçince istişare ederiz hep birlikte duzenleriz ama demem o ki mobilyalarin değerli .Ha benim gibi 15 yilda beş ev değiştirseler onlarında hali kalmazdı o zaman degiştir derdim.Ben israftan çok korkuyorum topiğimizde zaten israfa hayır topiği yaa:KK66: Ben de mesela salon halılarımın desenini sevmiyorum hele borç bitsin ev durumu belli olsun o zaman elimden geldiği kadar bişeyler yapıcam ben de...eeee nedemişler kadının kalesi evidir

Karanfilim oturma odan da güzel modern sade aydınlık beğendim .renkli kırlentler ve ayni renk fonlar diktirirsin durumun olursa o renkleri içeren bir halı alırsin duvara parçalı tablolardan alırsin çok hoş olur.çok para harcamadan güzel şeyler yapabilmek önemli olan .

Ayy canım ne güzel öneriler veriyorsun :)
Çok mutlu oldum.
Evet mobilyalarım çok sağlam. Ama yüzleri de çok çok yeni. Ben ona bile kıyamıyorum biliyor musun.
Daha 5 yıldır hiç ev taşımadık.
Başkasının ev olunca mecbur kalmadıkça çivi çakmadim.eşyalarım nasıl yepyeniyse ev de aynen öyle. Hiç zarar vermedik çizik bile yok. Eve zaten ilk ben oturdum. bu ev yeni ama eski düzen yapılmış. Duvarlar normal duvar yerler tahta, kapılar eski filan.

İnşallah haziran teslimat canım. Yaklaşınca ayrıntılı sorcam inşallah canım.

İsrafff yok isrraafff yok !
Cok biriktrcez cok zengin olca daha nelerimiz olur sıkalım disimizi

Ben bugun alisverisi hallettim
Benim evim kuzey cephede diger evim sicacik oluyodu burda biraz usuyoruz daha kucuk ama konumundan dolayi isinmayan sevimsiz bi ev

Hakmara 26.90 a minik isiticadan gelmis ondan aldim cok soguklarda oglusun odasina lazim sabahin korunde gidiyo kuzum 5_10dk yakarim giyinene kadar uzerini cikarinca usudum demeye basliyo

Onun harici 80tl harcadin fislerle ve posetlerle bakisiyorum suan henuz posetlerimi yerlestirmedim bile
Bakiniz
IMG_20141011_135352.jpg

Ne aldim
Tost ekmegi
Meyve suyu
Ayran
C.suyu
Sut
Su
Sogan
Patates
Mandalina