- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir arkadaş sigarayı bırakmış maşallah kendisine.
sevimsiz sen de biraz dardasın çocuk konusunda sanırım,allah kolaylık versin.bazı çocuklar daha zor büyüyor,rabbimin sınavı.ben de küçükte çok zorlandım.artık 4 yaşında ve biz geçen yazdan beri oldukça rahatız,çok şükür.allah sağlık derdi vermesin.
farmasi katılımın az geliyor bu ara bana,ne işlerle meşgulsün yaz bakalım.
bu arada kışlık hazırlık yapıyor musunuz.
ben başladım ufaktan.
yavaş yavaş yapacağım,aynı anda hepsine girişince canım çıkıyor.
dondurucuya bezelye,barbunya ve çilek attım bolca.
geçen gün 5 kavanoz minik biber turşusu yaptım.
patlıcan kuruttum,hem dolmalık,hem yemeklik.
bu hafta yine turşu[biber,kornişon ve patlıcan] ve kavanoz domates işine girişeceğim inşallah.
eee kızlar bunlar da birikim sayılır şimdi değil mi...:)
bugün facede gördüğüm hoşuma giden bir paylaşımı ,sizlerle paylaşmak istedim kızlar ...
Warren Buffet'dan....
Gelir Üzerine : Asla tek bir gelir kaynağın olmasın. İkinci bir kaynak için yatırım yap.
Harcamalar : Eğer ihtiyacın olmayan şeyleri satın alırsan, bir gün ihtiyacın olanları satmak zorunda kalırsın.
Tasarruf : Harcamalarından kalanı tasarruf etme, tasarruflarından kalanı harca.
Risk Üzerine : Bir nehrin derinliğini iki ayağınla birden ölçme.
Yatırım Üzerine : Bütün yumurtaları tek sepete koyma.
Beklentiler Üzerine : Dürüstlük pahalı bir hediyedir. Bunu ucuz insanlardan bekleme.
Bence de en güzeli. Az önce hesap yaptım kart Eylül'ün 7 şinde kesilecek. Ve şuanda borcu tam 3991 tl. Maaş yatınca 4000 küsür lirayı karta verince cepte para kalmıyr. Ve kısır döngü devam ediyor.Cok sukur ki kredi kartimiz yok en rahati o
gercekten.buyuk yuk kredi karti
ben kredi kullanırım .... ama aylık cep telefonu , benzin ,market alışverişi ,giysi ya da varsa herhangibir taksitim vs hepsi 600- 1000 tl arası anca olur
asla faiz ödemem
aylık borcumu kapatırım .
kredi kartımın hesap kesim tarihinden sonra alış veriş yapmaya özen gösteririm böylelikle elimde param kalır ben 40 gün filan geç ödemiş olurum ,yanımda fazla nakit taşımak durumunda kalmamış olurum alışverişlerimde bir de puan biriktirmiş olurum az da olsa ve onları da harcarım
Kredi karti bende bu sekilde kullaniyotum. Ama bu ay kapatayimmi tamamen kullanmasammi diye dusynuyorumm ana sen boyle söyleyince Vazgeçtim sanki cnm :)farmasi .!.:ben kredi kullanırım .... ama aylık cep telefonu , benzin ,market alışverişi ,giysi ya da varsa herhangibir taksitim vs hepsi 600- 1000 tl arası anca olur
asla faiz ödemem
aylık borcumu kapatırım .
kredi kartımın hesap kesim tarihinden sonra alış veriş yapmaya özen gösteririm böylelikle elimde param kalır ben 40 gün filan geç ödemiş olurum ,yanımda fazla nakit taşımak durumunda kalmamış olurum alışverişlerimde bir de puan biriktirmiş olurum az da olsa ve onları da harcarım
borcunu tamamen kapatıp ölçülü ve de faiz bindirmeden kullanmanı öneririmKredi karti bende bu sekilde kullaniyotum. Ama bu ay kapatayimmi tamamen kullanmasammi diye dusynuyorumm ana sen boyle söyleyince Vazgeçtim sanki cnm :)
birde ben başlasam birikime..gerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....
twentcim ben şahsen bankaların bireysel emeklilik sistemlerine olumlu bakmıyorum bunun çeşitli nedenleri varBen bugun bir cilginlik yaptim kozlar. Avivasa emekliligim vardi 3 yol önce acilmis bir hesapti 3 ay odedim sonra döndürdüm. Bugün arayip tekrar kesinti yapilmsini istedim. 2 yilim kalmis eylül itibariyle ayda 130 kredi kartondan çekilecek. Eşime söylemedim bu sürpriz VIR birikim olsun istiyorum. Nasil olsa herhalukarda KK oduyoruz en azindan 130 birikmiş olur.siz ne dusunuyorsununz bu bankalarin emeklilik adi altında birikime