BİRİKİMCİ HATUNLAR

peşinim olsa çok mantıklı. birde bende bekarım seneye nerde olacağım belli değil evlenip evlenmeyeceğimi bilmiyorum . püff çok belirsiz her şey. kenarda bi 100 binin olsa o kadar çok kar edilir ki
ben araba alacaktım. masrafları beni korkuttu vazgeçtim.
bekar olduğum için ev işinede sıcak bakmıyorum.
nezaman evlenceğim belli değil.. olan paramı bir peşinada versem bile yetmez.. yetse bile senelerce kredi ödemek demek. erkek arkadaşım var. nezaman evlenceğimizde pek belli değil. arada kalmış durumdayız. param destek olsa aslında 20bin kadar çok ii şeyler yaparımda ama babamdan bunu göremem.

Canim ogluna cok gecmis olsun. Bugun hepsi ustuste gelmis
sinirlenmen normal canim

araba işi bekarken yük canım ya. kaskosu sigortası benzini şusu busu derken çok masraflı. aynen bizimde belirsizl,k var benden kaynaklı ama olursa yaın olacak. babam destek olmak ister ama istemekle kalıyor :) o bize vermek istedi parasını bende onun yerine kendilerine yeni bi ev almalarını zorladım. hayatımız düzene girse yapılır aslında hayırlsıyla

@zytn_lmn sigara hastalık vs derken sinirlerin gerilmiştir. gün içinde gözden çok şey kaçırıyoruz. öğretmeninde aklında ne var bilemezsin canım. bazen kafam başka şeylere taıkılıyor daldığımı kaçırdığımı hissediyorum. ama genel gözlemeni yap

selam kızlar.
darksea,zytn geçmiş olsun kuzularınıza.inşallah kısa zamanda geçer sıkıntıları.
evdeki işlerimi hallettim,kızları okula gönderdim.uzuuuun bir yürüyüş yaptım,çok güzel bir sonbahar havası vardı.
dönüşte pazara uğradım,tazecik meyve sebzeler aldım.
şimdi yemeğimi yapıyorum.
birazdan da ikindi okunur,sonrasında ne kaynattınız diye uğrarım yine.

canım yazdıklarını okudum
öğretmen ne konusunda ısrarcı ben anlamadım
sadece bende bugun su saate kadar sıgara ıcmedım senı anlıyorum

ben çok nadir sigara içerim. bugün grip nedniyle gittim doktora sigara içme dedi ciğerlerim güçsüz senede bir paket ancadır dedim hiç bi şekilde içme dedi

papatyacım dolar düştüğü vakit tekrardan dolar alıyorum

Valla ben 1 eylül 1 ekim arası ne biriktirdiysem onu yazacağım...Sonra 1 ekimden itibaren kumbarayı sıfırlayıp tekrar baştan başlayacağım..

Gunaudin kizlar
:)ee liste yok

Salı günü saat 18:00'a kadar demiştik canım benim:)

nihayet bankaya gidip maaşımı çekebildim

bu sene okul değiştirdiğim için maaşımın ödendiği banka da değişti ...2003 yılında açtırıp aradaki yıllarda da kullanmadığım daha doğrusu kapattım diye bildiğim ama memurun kapatmadığı hesabımın numarasını vermişler bana hesap açtırmaya gittiğimde .... sonrasında bankaya yatan sınav gözetmenliği paramdan maaşımdan başlamışlar kesintiye ...yanlarına bırakır mıyım hiç bugün gittim (öncesinde geçen haftalar da ayın 15 inden önce telefonda gereken konuşmayı yapmıştım ) ve kesintilerin iadesini istedim ek hesap açmaları gerekiyormuş tamam nasılsa kullanmam dedim ....ve kesintilerimi geri aldım

Valla ben 1 eylül 1 ekim arası ne biriktirdiysem onu yazacağım...Sonra 1 ekimden itibaren kumbarayı sıfırlayıp tekrar baştan başlayacağım..

Salı günü saat 18:00'a kadar demiştik canım benim:)
bencede 1 aylık en mantıklısı

Kızlar haftasonu harcamalarım oldu azıcık

Kardeşim eşimin belletmen olduğu gün gelip yanımda kaldı. Ben de o gün çok temizlik yapmıştım, tabir-i caizse canım çıkmıştı. Yemek yapamadım, kardeşimle dışarda yedik 28 tlcik. Sonrasında da kardeşime ayakkabı aldım, bayram hediyesi 75 tlcik de ona verdim.
Helal olsun, güle güle giysin.

Farmasi ben bildirimimi yarın yapacağım, çünkü bir miktar nakitim var, ata lira alacağım ancak çıkamadım bugün almaya. Yarın öğleden sonra bildiririm.

Kumbara yapan arkadaşlarım var. Ben de kumbara yapıyorum ancak onu kitap alışverişlerim ya da zaman zaman kozmetik alışverişlerim için kullanıyorum. Birikim amaçlı değil, ancak dolaylı olarak faydalı

Merhaba kızlar
Bizde eşimle kumbaraya bozuk para atmaya başladık.
Kumbaranın ağzını da bantladık bozuk lazım olunca açmayalım diye.
Ben her ay açalım dedim eşim dolana kadar açmayalım dedi.
Allah ım nolcak benim bu sabırsızlığım.
Bu ayki bildirimimi de yaptım farmasi ye
İnşallah devamı gelir.
Tablomuz hayırlı olsun birikimlerinizi güzel günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…