@zytn_lmn ay canım yazmayı unutmuşum. oğluşuna çok geçmiş olsun.
ben araba alacaktım. masrafları beni korkuttu vazgeçtim.peşinim olsa çok mantıklı. birde bende bekarım seneye nerde olacağım belli değil evlenip evlenmeyeceğimi bilmiyorum . püff çok belirsiz her şey. kenarda bi 100 binin olsa o kadar çok kar edilir ki
Canim ogluna cok gecmis olsun. Bugun hepsi ustuste gelmisNe tuhaf bi gün. ..oğlum sabaha kadar istifra etti. Sabah bişeyi yok,gitti okula. Gözümü kırpmadım henüz
okuldan sağlık raporu istediler,geçen hafta aile hekimi artık prosedür değişti gerek yok dedi. Okulda o olmazsa derse giremez deyince bu sabah yine aile hekimine gittim. Fakat beyefendi bilmem kaçıncı yıllık iznini kullandığı için,iyiliği gözlerinden okunan bi bayana yönlendirildim. Oda kendi hekiminiz vermediyse ben hiç veremem deyince,biraz ısrar ettim(iyi niyeti suistimal biliyorum ama bizim Dr 2 hafta yokmuş)çocuğu getirin dedi. Bende hem oğluma bir bakayım hemde beden öğretmeniyle bir görüşeyim diye okula gittim. Elimdede hayvan barınağına gideceklerimiş,bazı malzemelerle...
Ben okulun bahçesine girdiğim an ders zili çaldı. Ölmem ya bekleyim rahatsız etmeyin dedim sınıf öğretmenimizi. Neyse zil çaldı ben koridordayken bizimkiler çıkıyo..yemek saati,öğretmen tutmuş çocukların elinden karşıdan geliyo. Oğlumu sorayım,poşetleri vereyim derken iki dk durmadı..hem gidiyo,hem Çarşamba getirin diyo. Iyide be güzel kardeşim bugün son diyen sendin. ..insan bi durmazmı,Veli olduğum için değil bu bir görgü kuralıdır bildiğim. Öyle sürekli rahatsız eden,okul kapısında nöbet bekleyen biri değilimki ben..üzüldüm şahsen
Beden öğretmeniylede konuştum. Aynı sınıfta onunda çocuğu varmış. Ve bana bu raporun hastanelerden alındığını söyledi. Peki o zaman aile hekimim olacak adam neden bunu böyle söylemiyoki..3 oldu gidiyorum..
Bugünün tek güzel yanı,halk ekmeği aldım yolda. Bi paket Çavdar'lı,bir pakette Ayvalık tost ekmeği. Bizim burda yok. Halk ekmeğini çok güzel ve temiz bulurum
Sigara içmedim şu saate kadar ondan bu kadar hassas olabilirim ama şu an böğüre böğüre ağlamak,avazımın çıktığı kadar bağırmak istiyorum
araba işi bekarken yük canım ya. kaskosu sigortası benzini şusu busu derken çok masraflı. aynen bizimde belirsizl,k var benden kaynaklı ama olursa yaın olacak. babam destek olmak ister ama istemekle kalıyor :) o bize vermek istedi parasını bende onun yerine kendilerine yeni bi ev almalarını zorladım. hayatımız düzene girse yapılır aslında hayırlsıylaben araba alacaktım. masrafları beni korkuttu vazgeçtim.
bekar olduğum için ev işinede sıcak bakmıyorum.
nezaman evlenceğim belli değil.. olan paramı bir peşinada versem bile yetmez.. yetse bile senelerce kredi ödemek demek. erkek arkadaşım var. nezaman evlenceğimizde pek belli değil. arada kalmış durumdayız. param destek olsa aslında 20bin kadar çok ii şeyler yaparımda ama babamdan bunu göremem.
ayy amin arkadaşım aminn. onu öyle bitkin görmek bile beni çok üzüyor. allahım dermansız dertler vermesin...Çok geçmiş olsun. Evlatlarımıza bişey olmasın ya tüm dertlerini bize versin Rabbim
Varyemez cim çok sağol
canım yazdıklarını okudumNe tuhaf bi gün. ..oğlum sabaha kadar istifra etti. Sabah bişeyi yok,gitti okula. Gözümü kırpmadım henüz
okuldan sağlık raporu istediler,geçen hafta aile hekimi artık prosedür değişti gerek yok dedi. Okulda o olmazsa derse giremez deyince bu sabah yine aile hekimine gittim. Fakat beyefendi bilmem kaçıncı yıllık iznini kullandığı için,iyiliği gözlerinden okunan bi bayana yönlendirildim. Oda kendi hekiminiz vermediyse ben hiç veremem deyince,biraz ısrar ettim(iyi niyeti suistimal biliyorum ama bizim Dr 2 hafta yokmuş)çocuğu getirin dedi. Bende hem oğluma bir bakayım hemde beden öğretmeniyle bir görüşeyim diye okula gittim. Elimdede hayvan barınağına gideceklerimiş,bazı malzemelerle...
Ben okulun bahçesine girdiğim an ders zili çaldı. Ölmem ya bekleyim rahatsız etmeyin dedim sınıf öğretmenimizi. Neyse zil çaldı ben koridordayken bizimkiler çıkıyo..yemek saati,öğretmen tutmuş çocukların elinden karşıdan geliyo. Oğlumu sorayım,poşetleri vereyim derken iki dk durmadı..hem gidiyo,hem Çarşamba getirin diyo. Iyide be güzel kardeşim bugün son diyen sendin. ..insan bi durmazmı,Veli olduğum için değil bu bir görgü kuralıdır bildiğim. Öyle sürekli rahatsız eden,okul kapısında nöbet bekleyen biri değilimki ben..üzüldüm şahsen
Beden öğretmeniylede konuştum. Aynı sınıfta onunda çocuğu varmış. Ve bana bu raporun hastanelerden alındığını söyledi. Peki o zaman aile hekimim olacak adam neden bunu böyle söylemiyoki..3 oldu gidiyorum..
Bugünün tek güzel yanı,halk ekmeği aldım yolda. Bi paket Çavdar'lı,bir pakette Ayvalık tost ekmeği. Bizim burda yok. Halk ekmeğini çok güzel ve temiz bulurum
Sigara içmedim şu saate kadar ondan bu kadar hassas olabilirim ama şu an böğüre böğüre ağlamak,avazımın çıktığı kadar bağırmak istiyorum
@zytn_lmn bu kadar çok etkilenmen ve reaksiyon göstermen sigarayla ilgili olabilir canım. ilk günler herşeyden etkilenmen normal.
o öğretmene de diyecek birşeyim yok. biz toplum olarak böyle olduk malesef.insanlara değer vermiyor iki dakikamızı ayırmıyoruz.
Varyemez birikimlerin bereketli olsun canım. şimdi satıp tl yapmışsın ya o parayı . sonra yine dövüze dönüyor musun.
ben de öğle arası önce kaş bıyık aldırdım 8 tl. sonra markete gittim. 43 tl. şimdi odama yemek söyledim geldi. 6,5 tl.
günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar.
hepiniz iyisinizdir umarım. bir kaç gündür bakamıyordum buraya...
birikimler paylaşılacak bugün, yarın öyle hatırlıyorum. ama benim bu ay sıfır param kaldı....ama önceki birikimler yazılacak mı bilmiyorum...
Gunaudin kizlar
:)ee liste yok
valla ben sadece bu ayı yazıcam, önceden yoktu zaten
bencede 1 aylık en mantıklısıValla ben 1 eylül 1 ekim arası ne biriktirdiysem onu yazacağım...Sonra 1 ekimden itibaren kumbarayı sıfırlayıp tekrar baştan başlayacağım..
Salı günü saat 18:00'a kadar demiştik canım benim:)