Maşallah Allah bereket versin.
Yalnız bir şey soracağım, çeyrekler hediye mi geldi? Yoksa sen birikim yaparken çeyreği mi tercih ediyorsun. Çünkü ne bileyim 7-8 çeyrek yerine ben olsam 2 ata alırım.
arkadaşım tek başına kredi çekip ev işine girişti ve becerebiliyor imrendim fazlasıyla :)
hani liste var mı? ben neden göremiyorumGünaydın kızlar hayırlı haftalar
bildirim şimdi aylık mı yapılacak yoksa suana dek elimizde ne varsa mı ?
hepsini yazanlar da olmuş kafam karıştı
valla ben sadece bu ayı yazıcam, önceden yoktu zatenarkadaşlar siz sadece bu ayı mı yazacaksınız yoksa geçmiş birikimleri de yazacak mısınız?
Aynen bu ay var sadece o da olmicaktida kocusin supruzi bana cuma gunu annemlere gidince yaptirmus 10euro :)valla ben sadece bu ayı yazıcam, önceden yoktu zaten
böyle böyle başlıcaz işte, inşallah her ay arttırırız:)Aynen bu ay var sadece o da olmicaktida kocusin supruzi bana cuma gunu annemlere gidince yaptirmus 10euro :)
İnsallah cnm :)böyle böyle başlıcaz işte, inşallah her ay arttırırız:)
canım cok gecmıs olsunkış geldi bizde hastalıklarda başladı. oğlum gece diş ağrısından uyuyamadı. uyuduğu sürede de hep inledi zaten sabah kalktığında da baş ve karın ağrısıyla devam etti. okula bırakırken de boğazını tutuyordu
çocuğum doğduğundan beri kışları hiç sevmez oldum
kış geldi bizde hastalıklarda başladı. oğlum gece diş ağrısından uyuyamadı. uyuduğu sürede de hep inledi zaten sabah kalktığında da baş ve karın ağrısıyla devam etti. okula bırakırken de boğazını tutuyordu
çocuğum doğduğundan beri kışları hiç sevmez oldum
Allah bereket versin, güle güle biriktir.dolar yükseliyor 2.28 tl yi geçti
ben de parça parça satışa geçtim
cuma günü bir parça satmıştım bugün de bir parça sattım toplamda 211 tl kar bıraktı Allah bereket versin
son parçayı da bekletiyorum bakalım