BİRİKİMCİ HATUNLAR

Canim sen beni guldurdun allah da seni guldursun insallah:) canim benim esimde brakti sigarayi 4 yil oldu birakali.insallah sen de birakirsin:)

Yesacim ben de oyle hususi bayramlik almam. İhtiyacin yoksa evden giyebilirsin. Bayram harcliklarni toplayinca epeymiktar yapiyor. Cok yakinsalar kardesinizin cocugu falansa onlara durumuna gore para, kiyafet veya kitap hediye alabilirsin. Ama oyle amca cocugu vb.ye bence gerek yok. Durumu kotu olanlar varsa ayri tabi. Ama sirf bayram diye kendinzi de zorlamayin canim.

Canım dediklerinizi eşimle paylaştım ama ne olacak yılda bir defa diyor sadece 1 tanesi kardeşinin çocuğu diğerleri teyze kızı, amca oğlu, hala kızı... vs. Ben dedim bizimkilere 30'ar versek olur ben öyle veriyordum bekarken diye yok dedi ikna edemiyorum valla :) Neyse bayram sabahı netleşir artık bizim durumlar:)

Yesyeni halıyı leke yapmıştım ben kızlar ne lekesi bilmiyorum ama sanki rimel lekesi gibi siyah...ben denedim aspirin geçenlerde pek çıkartmadı bugün de eşim loc'la sildi bayaa gitti gibi kuruyunca belli olur ama o da çıkartmazsa ne yapacağız biz...

Canim sen beni guldurdun allah da seni guldursun insallah:) canim benim esimde brakti sigarayi 4 yil oldu birakali.insallah sen de birakirsin:)

Amin canım. Hepimizi güldürsün Rabbim .bırakıcam karamera,mecbur bırakıcam. Eşime göre 35 benim hesaba göre 36 yım daha ama kendimi çok yaşlı hasta hissediyorum. Sabah ilk işim sigara yakmak. Bende ne hal kalıyo ne bişey. Eşimde hayatında içmemiş üstelik. Geçen kızlar burda konuşuyoduda aklım başıma geldi,nasılda pis kokuyorumdur eşime,arkadaşlarıma,oğluma...yazık canım kocam bi gün yüzüme vurmadı ama belkide içten içe tiksiniyodur benden.
Zor olacak hemde çom zor olacak. Ama olacak...

yesa bu harçlıklar amca kızı hala oğluna mı bence hiç gerek yok. Tabi sizin aile ilişkilerinizi bilmem ama ben sadece yeğenime veririm o kadar. Nasıl başlarsanız öyle gider. I'leri de sizin çocuğunuz olur başka borçlarınız ölü hep beklerler
@zytn_lmn hadi bakalım inşallah bırakacaksın. Bn de eskiden öyleydim. Gözümü açar açmaz sigara yakardım. Ben eşime defalarca kere söyledim kötü konuyursun diye ama adam tınlamıyor. Yarın senin için zor bir gün olacak

Bide derler aç karna içen asla bırakamaz diye. Sırf bu yüzden denemedim hiç. Sen vesile oldun aslında bu kararı vermeme. Demekki oluyomuş dedim,bu cesareti senden aldım M maviduvar1 .lavinleydi galiba kokusu hakkında konuşurken,ben burda kıpkırmızı oldum utancımdan
Bencede yarın çok zor olacak ama hazırlıklıyım. tüm evimi temizledim,yemeğimi hazırladım.olurda çok zorlarsa yatar uyurum. Havada müsait...salı günü içinde çok hareketli bir program hazırladım kendime. Çarşamba allah Kerim ...

Aslında haklısın canım ama bekardan hep verirken evlenince kesince bana da garip olacakmış gibi geliyor nedense...

Cnm vok denedim bu konudan oncedr ama yapamafim sana basarilar cnm :)

Kızlar aklınızda olsun birine ceza falan vermek isterseniz şelale model perdeyi taktırın. 2 perdeyi 45 dakika da taktım. Yok ipi yok yapışkanı... Gözünü sevdiğim kornişli düZ perdeleri
@zytn_lmn ne mutlu bana inşallah kurtulacaksın şu zıkkımdan ben bırakırken evde her daim sigara vardı. Eşim içtiği için. Canım çok sigara içmek istediğinde onun küllüğünü koklqrdım. Ne istek kalıyordu ne birşey. Arkandayım tam desteğim

yesa biz hiç öyle harçlık falan vermediğimiz için bana garip geldi açıkcası ama herkesin ilişkileri farklı tabi ki. Bu geleneği hep devam ettirmeniz gerekir.

M maviduvar1 evet canım nasıl başlarsak öyle gider demişti bir arkadaş gerçekten de her bayram vermek gerekir, en azından 50'nin çok olacağına inandırabilirsem eşimi şu an için ona da razıyım..

delimideli hem gözün aydın hem de ellerine sağlık canım bayaa bir şey halletmişsin ve şimdiden afiyet olsun:)

cif ve poşet ne demek oluyor ?

cif ve poşet ne demek oluyor ?

Benim coktan duydugum,itibar etmedigim ama simdi tuh dedigim bi temizlik ekibi olur kendileri.celik tencereleri,çeşmeleri vs cok guzel parlatiyo
.en ucuzundan cif alinir,herhangi bir posete sıkılıp kullanilir.pas.kir.yaga veda edilir.sungerin yesili ciziyo,diger tarafi zorluyo.bu cok guzel kim bulmussa allah razi olsun

EMDR nin faydasını gördün mü papatya. bir de travma ile ilgili mi uygulandı? özel değilse

aa ilk kez duyuyorum en kısa zamnda deneyeceğim o zaman teşekkürler :)

selam hanımlar cuöadan karşıya geçtim arkadaşımda kaldım. dünde sempozyuma gittik. kendimi çok eksik hiseetim eve döndüm üşüdüm ıslandım ve hasta oluyorum. para harcadım sayamadım ama çok abartmakdık evde doyurduk karnımızı. arkadaşım tek başına kredi çekip ev işine girişti ve becerebiliyor imrendim fazlasıyla :)

ben bu ay birikim yapamadım sadece kumpara var

Arkadaşına ben de çok imrendim valla şu ev kredisi çekip ev alanlara o kadar özeniyorum ki:)
yesa çok tatlı evi 1+1 öğretmen o da maaşıın çoğu krediye gidiyor. sınav görevleriyle geçiniyo resmen ama çok sevdim 25 yaşında kendi evi var. bekar olarak iyi cesaret etti . diyoki 3 yılda 3bin biriktirdim şimdi 5-6 ayda bi sürü para verdim krediye. borçla oluyo. siz çok rahat yaparsınız ben inanıyorum. bende ev istiyorum ama hayatım çok belirsi kısmet

Ama sen ev kurdun hayatım. Herrşey ihtiyaç bi evde. Süzgecinden tuzluğa kadar. Eminim sende arkadaşın gibi büyük işlerin altından kalkabilirsin
Sen ilk kez yanlız kalıyosun değilmi..keşke yakınımda olsan.eşim yemek yemiyo zaten evde,arkadaş olurdun bana. Çorbada yapardım ,bişeyciğin kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…