Canim sen beni guldurdun allah da seni guldursun insallah:) canim benim esimde brakti sigarayi 4 yil oldu birakali.insallah sen de birakirsin:)yesa
Canım bende Banu ve papatya gibi düşünüyorum.
Benimde misafirlerim gittiler bugün. Hemende alışıyorum ya bir hafta ne çabuk geçti.bende 50 doların üzerine 50 lirada para koyup(aslında 100 vardı,50 si kumbaraya kaldı)eşime verdim. 100 dolarını aldım.adamda neye uğradığını şaşırdı sabah sabah çarptım resmenNe bereketli geldiniz bana yahu..eşimede diyorum bak tablo var ,bileydim tablodan korktuğunu bende eve asardım daha önceden diyo.
Canim sen beni guldurdun allah da seni guldursun insallah:) canim benim esimde brakti sigarayi 4 yil oldu birakali.insallah sen de birakirsin:)
yesa bu harçlıklar amca kızı hala oğluna mı bence hiç gerek yok. Tabi sizin aile ilişkilerinizi bilmem ama ben sadece yeğenime veririm o kadar. Nasıl başlarsanız öyle gider. I'leri de sizin çocuğunuz olur başka borçlarınız ölü hep beklerler
@zytn_lmn hadi bakalım inşallah bırakacaksın. Bn de eskiden öyleydim. Gözümü açar açmaz sigara yakardım. Ben eşime defalarca kere söyledim kötü konuyursun diye ama adam tınlamıyor. Yarın senin için zor bir gün olacak
Cnm vok denedim bu konudan oncedr ama yapamafim sana basarilar cnm :)M maviduvar1
Yarın pazartesiDünya için küçük,benim için böyüüük bi adım olacak inşallah. Oğlumada söyledim,canım yavrum ne kadar çok istiyo şu illeti bırakmamı.
Inşallah bırakabilirim. Ben bırakırsam herkes bırakır zaten.delimideli senin konunda var. Niyetine girmişken vazgeçmeseydin keşke be canım azcık zorlasaydın..
cif ve poşet ne demek oluyor ?Küçük altınımı aldım ,farmasicim şimşek mcqueen de çok sevdiğim bi replik var(oğlum sayesinde ezberledik baştan sona), bana söylemekte bugüne kısmetmiş
"BENİDE YAZ LİSTEYE BEBEK"
Yanlız daha bir kaç gün önce takı için almıştım 143 e,bugün aldım 150 ye.7 lira zararda saydım kendimi
M maviduvar1 memnunmusun koltuklarından. Bende bu ay mobilya alıcam,antilop kumaş kullandım daha önce,kullanışlıysa değişiklik istiyorum
Bide armatür takıntısı bendede var. Su lekesi dahi istemem. Diğer topicte okudunmu bilmem. Cif ve poşeti dene memnun kalacaksın. Eskiden limon ve karbonat kullanıyodum ama bu daha iyi
cif ve poşet ne demek oluyor ?
EMDR nin faydasını gördün mü papatya. bir de travma ile ilgili mi uygulandı? özel değilsePsikolog mu görüyor seni yoksa psikiyatr mı. Yada başka bir doktor mu.
Faydası olduğuna sevindim canım. Evet senin için zor bir dönemdi. Rabbim beterinden korusun. Spor gercekten insana iyi geliyor. Ben de yeniden namaza başladım. Ve hayatımda ki beni huzursuz eden şeyleri insanları bıraktım artık. Fakat ben öğrendim ki herşey insanın içinde bitiyor. Ben de 4 aydır osikoloğa gidiyorum. İşkoliklik de benim hayatımı mahvediyor. EMDR tedavisi görüyorum. Şimdi daha rahatım. Maddi durumlardan dolayı 2 haftadır gidemiyorum gerçi ama ilk fırsatta yine gideceğim.
aa ilk kez duyuyorum en kısa zamnda deneyeceğim o zaman teşekkürler :)Benim coktan duydugum,itibar etmedigim ama simdi tuh dedigim bi temizlik ekibi olur kendileri.celik tencereleri,çeşmeleri vs cok guzel parlatiyo
.en ucuzundan cif alinir,herhangi bir posete sıkılıp kullanilir.pas.kir.yaga veda edilir.sungerin yesili ciziyo,diger tarafi zorluyo.bu cok guzel kim bulmussa allah razi olsun
yesa çok tatlı evi 1+1 öğretmen o da maaşıın çoğu krediye gidiyor. sınav görevleriyle geçiniyo resmen ama çok sevdim 25 yaşında kendi evi var. bekar olarak iyi cesaret etti . diyoki 3 yılda 3bin biriktirdim şimdi 5-6 ayda bi sürü para verdim krediye. borçla oluyo. siz çok rahat yaparsınız ben inanıyorum. bende ev istiyorum ama hayatım çok belirsi kısmetArkadaşına ben de çok imrendim valla şu ev kredisi çekip ev alanlara o kadar özeniyorum ki:)
selam hanımlar cuöadan karşıya geçtim arkadaşımda kaldım. dünde sempozyuma gittik. kendimi çok eksik hiseetimeve döndüm üşüdüm ıslandım ve hasta oluyorum. para harcadım sayamadım ama çok abartmakdık evde doyurduk karnımızı. arkadaşım tek başına kredi çekip ev işine girişti ve becerebiliyor imrendim fazlasıyla :)
ben bu ay birikim yapamadım sadece kumpara var