daha başlamadım annemle babam burda bayramdan sonra başlayacağım evet ilk kez yalnız olacağım. üniyide abimin yanında okudum sonra memlekette çalıştım bakalım neler bekliyor beni. ya süper olurdu hazır yemek şahane :)Ama sen ev kurdun hayatım. Herrşey ihtiyaç bi evde. Süzgecinden tuzluğa kadar. Eminim sende arkadaşın gibi büyük işlerin altından kalkabilirsin
Sen ilk kez yanlız kalıyosun değilmi..keşke yakınımda olsan.eşim yemek yemiyo zaten evde,arkadaş olurdun bana. Çorbada yapardım ,bişeyciğin kalmazdı
Evet canım faydasını gördüm. Işyerinde yaşadığım bazı sıkıntılar vardı. Ayrıca işkolik olmak gibi bir sıkıntım var benim. Önce işteki sıkıntılar ile ilgili EMDR uygulandı. Son seansında da işkolikle ilgili. Şimdi daha iyiyim.EMDR nin faydasını gördün mü papatya. bir de travma ile ilgili mi uygulandı? özel değilse
çok sevindim :)Evet canım faydasını gördüm. Işyerinde yaşadığım bazı sıkıntılar vardı. Ayrıca işkolik olmak gibi bir sıkıntım var benim. Önce işteki sıkıntılar ile ilgili EMDR uygulandı. Son seansında da işkolikle ilgili. Şimdi daha iyiyim.
Teşekkür ederim canım bu yöntemi biliyor musun.çok sevindim :)
uygulayıcı olarak hayır canım. ama bi dersin içeriğinde ünide almıştım. ilgimi çekmişti. özellkikle travmalar üzerindeki etkisi etkileöişti.Teşekkür ederim canım bu yöntemi biliyor musun.
Ben de ilk duyduğum zaman Biraz araştırdım. Ve bana aslında saçma gelmişti. Göz hareketleriyle tedavi. Ama etkili imiş.uygulayıcı olarak hayır canım. ama bi dersin içeriğinde ünide almıştım. ilgimi çekmişti. özellkikle travmalar üzerindeki etkisi etkileöişti.
dimi ya ne alaka diyosun :) ama çok etkiliymiş. bir de artık freud tarzı terapiler azalıyor. oturup 1-1,5 yıl terapi saatlerce konuşmak sorunu temeline inmek vakir maddi kayıp olarak görülüyor.Ben de ilk duyduğum zaman Biraz araştırdım. Ve bana aslında saçma gelmişti. Göz hareketleriyle tedavi. Ama etkili imiş.
yesa çok tatlı evi 1+1 öğretmen o da maaşıın çoğu krediye gidiyor. sınav görevleriyle geçiniyo resmen ama çok sevdim 25 yaşında kendi evi var. bekar olarak iyi cesaret etti . diyoki 3 yılda 3bin biriktirdim şimdi 5-6 ayda bi sürü para verdim krediye. borçla oluyo. siz çok rahat yaparsınız ben inanıyorum. bende ev istiyorum ama hayatım çok belirsi kısmet
Düşününce aslında hala saçma geliyor. Ama seanslar arası baEn kötü oluyorum. Ağlıyorum sinirli oluyorum. Ne bileyim tuhaf bir durum iştedimi ya ne alaka diyosun :) ama çok etkiliymiş. bir de artık freud tarzı terapiler azalıyor. oturup 1-1,5 yıl terapi saatlerce konuşmak sorunu temeline inmek vakir maddi kayıp olarak görülüyor.
anlıyorum canım . ama iyi geleceğine inan . insan beyni ruhumuz o kdar ilginç ki .Düşününce aslında hala saçma geliyor. Ama seanslar arası baEn kötü oluyorum. Ağlıyorum sinirli oluyorum. Ne bileyim tuhaf bir durum işte
inşallah :) ona fazlasıyla yetiyo. çok özendim canım çokCanım valla o kadar iyi bir şey yapmış ki.. Hiç fark etmez ilk etapta 1+1 hayli hayli yeter sonrasında neler olur neler...Yeter ki bi başlangıç yapılsın...Allah nasip eder inşallah da buraya yazarımm "kızlarrr ev aldık biz diye"
Psikolog teeee be zamandan bir şeyler anlattırıyor sonra ilginç tespitler de bulunuyor vayyyy diyorum.anlıyorum canım . ama iyi geleceğine inan . insan beyni ruhumuz o kdar ilginç ki .
Kizlar kocam supriz yapmis bana 10euro almis :) kazandigi parayla :) birikim az ama olsun ekimde devaami gelcek ablama kelepceyi aralikta alcaz annemlerle tabidik kuyumcudan indirimli :) hemde nisan tepsisi parasi ve sandik paeasinida eklicem :)
yatirima ekimde baslicaz bi tek 179a luxel borekci alcm o kadar
Az ama cok mutlu oldum :)
Bu ay listede benmde bisi yazilcak azda olsa :)