BİRİKİMCİ HATUNLAR

Maşallah Allah bereket versin.
Yalnız bir şey soracağım, çeyrekler hediye mi geldi? Yoksa sen birikim yaparken çeyreği mi tercih ediyorsun. Çünkü ne bileyim 7-8 çeyrek yerine ben olsam 2 ata alırım.

Canlar Günaydın ;

İyi haftalar diliyorum .
Lavin aslında haklısın . Hediye gelmedi , ben o şekilde alıyorum :) Altınlar daha çok görününce motive oluyorum açıkçası :)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

arkadaşım tek başına kredi çekip ev işine girişti ve becerebiliyor imrendim fazlasıyla :)

bende ev araba düşündüm bir ara. arabanın masrafından dolayı vazgeçtim.
eve içinde üniversitenin anında 1+1 evler 75 bin.. bunu almayı düşünüyordum. kirasıda 500 600 falan olacaktı. kendini döndürsün istedim. ama bekarım muhtemenen burada yaşamıcam.. evlenirsem hem onun borcu ne olacak. yaşayacağım yerde ev almak istesek alamıcaz gibi düşünceler vazgeçirdi beni bilemiyorum yani

günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar.
hepiniz iyisinizdir umarım. bir kaç gündür bakamıyordum buraya...
birikimler paylaşılacak bugün, yarın öyle hatırlıyorum. ama benim bu ay sıfır param kaldı....ama önceki birikimler yazılacak mı bilmiyorum...

kış geldi bizde hastalıklarda başladı. oğlum gece diş ağrısından uyuyamadı. uyuduğu sürede de hep inledi zaten sabah kalktığında da baş ve karın ağrısıyla devam etti. okula bırakırken de boğazını tutuyordu :KK43:
çocuğum doğduğundan beri kışları hiç sevmez oldum :KK43:

Kizlar bi ara uydum bozuktuya serviside geri gonderdim cunku ayna gibi gosteriyordu 3gundur dun aksam yagmurda vardi kabul ama gundizde yagmur vardi cekiyordu kanallar gece yine gitti sindide yok hic bi kanal
esim garantisi gecti tamir olsa gene aynisi olursa gene para dedi aybasinda alalim yensini dedi zaten gormustuk 100tl ye ondan alcaz ama altn da alcz zorlamaz bzi
yeterki tvsiz kalmayalim evde olunca ihtiyac duyuluyor haliyle

kızlar birkaç kişi birikimlerini yazdı
herkesin yazmasını bekliyorum listede ne görmek istiyorsanız onu bildirim olarak yapabilirsiniz kızlar

örneğin ben sadece eşimin verdiği mutfak harçlığından birikimimi yazmak istiyorum
maaşım olduğu gibi birikime gidiyor ama yazmayacağım mesela ....

kış geldi bizde hastalıklarda başladı. oğlum gece diş ağrısından uyuyamadı. uyuduğu sürede de hep inledi zaten sabah kalktığında da baş ve karın ağrısıyla devam etti. okula bırakırken de boğazını tutuyordu :KK43:
canım cok gecmıs olsun
bu ara nereye kafamı cevırsem cocuk+diş görüyorum
benımde oglumun dıslerı agrıyor kara kara ona bakıyoruz bu ara
senın oglanın dıslerınde sorunumu var?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin küçük kuzuna:KK43:

dolar yükseliyor 2.28 tl yi geçti

ben de parça parça satışa geçtim
cuma günü bir parça satmıştım bugün de bir parça sattım toplamda 211 tl kar bıraktı Allah bereket versin

son parçayı da bekletiyorum bakalım
Allah bereket versin, güle güle biriktir.
Ben de düşsün biraz, az az alıp bi denemek istiyorum doları. Hem de birikimde çeşitlilik olsun.

X