olsun güzelim,en azından kazalarını kılar,borçtan kurtulursun .Canım benim çok şükür başladım yeniden. Ve o nama kılmam gerktiğini bildiğim halde yapmadığım zamanlardaki ağırlık kalktı yüreğimden. Hafta içi de elimden geldiğince okuldan gelir gelmez kılmaya çalışıyorum. Okulda kılamıyorum ama elimden geldiğince işte.
Osikoloğa her gittiğimde 125 veriyorum. Bayramdan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar. Ama faydasını gördüm sanki. Eskisi kadar iş iş diye yemiyorum kendimi. Içimde bir rahatlama. Çocuk meselesini de kapattık artık.
Rabbim yardım etsin inaşşalb sana da. Bir an önce sağlığına kavuştursun
sağol canım,allah razı olsun.Canim kayuplarin icin basin sagolsun, allah sabir versin.
Rahatsizligin icin de gecmis olsun.
Temizligin titizligin gercekten sonu yok
dedigin gibi gerektigi kadar yapmak lazim. Yoksa takinti oluyor insanda.
Spor gercekten insanin stresini sinirini aliyor. Ben cok gergin oldugumda yuruyus yada evde plates dvd.lerimden yaparim. Hatta esimi de alistirdim o da gergin olunca yuruyus yapiyoruz iyi geliyor:)
tanger ne güzel denk gelmiş bak.merhaba kızlar misafirim olduğu için bikaç gündür bakamıyorum sizlere
enson girdiğimde birikim yapamayacağımı söylemiştim komşularla güne girdik 15 günde 50 tl zaten biriktirdiğim 50 tl vardı bu ay onu gune verırım dedım.kurada ilk ben çıktım 4 kişiyiz 200 tl oluyor olsun süreklı tekrar edicez.aynı apartmandayım oyuzden toplanma ve para gecıkmesıde yok ıyı oldu yani anlayacagınız bu ay 50 tl ile kapandı derken daha bereketli oldu.
onun dısında bugun çok harcadım hepsı hastaneye gitti. eyseki kuzularımın bişeyi yok muş allah dert verip deermen aratmasın.
misafirlerim olduğu içinde kartdan mutfak masrafı harcıyorum bugün yağmurluydu pazarada gidemedim.hayırlısı artık
iyi gecelerr
Gunaydin kizlar. Esimi ise gecirdim simdi ise temizlige kaldigim yerden devam edecegim.
kolay gelsin kızlar.Günaydın kızlar
Dün akşam perdemi yıkayayım dedim. Daha doğrusu bugün için hazırlık yapayım dedim. Kruvaze perdem vardı oturma odamda. Yeni almıştım ilk eda yıkayacağım. Perdeyi indirirıen mekanizması bozuldu. Elimle çevire çevire indirdim artık. Yıkayacağım bugün de yine elimle yukarı çıkaracağım.
Yatak odamın ve oğlanın odasının perdesini ee yıkacağım. Hafta içi de salonu yıkadım okuldan dönünce
Güzel bir pazar olmasını dilerim.
Âmin canım inşallah. Elimden geldiğince yapmaya öZen gösteriyorum.olsun güzelim,en azından kazalarını kılar,borçtan kurtulursun .
cümlemize rabbim sağlık ve huzur versin.amin.
sağol canım,allah razı olsun.
tanger ne güzel denk gelmiş bak.
gün yapmak para biriktiremeyenlere iyi bir alternatif.
Kolay gelsin. Ben de attım perdeyi makineye. Bakalım nasıl takacağım. Zaten ipini geçirmek ayrı bir işkence idi. Bir de mekanizmasını elimle halledicem.kolay gelsin kızlar.
benim de dağ gibi ütüm var,birazdan girişeceğim.
azıcık eşimle ,çocuklarımla vakit geçireceğim.
temizliği de hafta içine yayar,kurbana kadar bitiririm.
Oğlan dedi ki anne çarşıya gidip gezelim mi. Olur dedim. Yağmura yakalandık hep alışveriş yaptığım bir butik var uzun zamandır upramıyordum. Bir işhanının içinde. Doludan sakınmak için oraya sığındık. Zararım 120 tl. Bir gömlek ve kazak aldım. Çok huzursuz oluyorum artık birşey alınca. Mutlu olamıyorum. Çok güSel şeyler getirmiş. Sonra bakarsın dedi. Olur ddim. Aldıklarımın parasını vermedim şimdi. Sonra bir ara veririm
:) canim gec gordum mesajini. Ben mutfak dolaplarini sildim supurge yaptim
Paspas toz alma yarina kaldi canim. Simdi de yemek yapiyorum
Canım derin temizlik demişsin, ben 1 yıllık evliyim derin temizlik daha yeni yapıyorum.
Dünden bugüne yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazayım:
Mutfak dolapları temizlendi
kiler dolapları temizlendi, tozlanan kirlenen yıkandı
koltuk takımı silindi, yastık kılıfları yıkandı
4 yolluğumu sildim
büyük parça halılar yıkamaya gönderildi
camlar silindi
perdeler yıkanacak
banyo ve tuvalet ovulacak
iyi akşamlar kızlar.
bayram temizliğine ben de başlayayım bu hafta.
mutfak dolaplarından girer,cam kapıdan çıkarım.her hafta siliyorum zaten camlarımı.
giyecek dolaplarının içlerini de her hafta siler düzenlerim.
bir de ütü takıntım var,herşey ütülenir,asılır bizde.günlük giysiler ve iç çamaşırları bile.bunu biraz aşmam lazım.
doğal beslenmeye de takığım,yoğurt,kefir,tüm reçel ve marmelatlar,meyve suları,salça,turşu hatta peynire kadar kendim yaparım.
halı yıkamaya güvenmem,çocuklarım oynuyor üstünde diye kendim yıkarım.
kadına itimat edemem,temiz yapamaz diye,dışarıdaki yiyecekleri ev halkına yedirmem,ne satılırsa aynısını evde imal ederim.lahmacun,pizza,kebap,çiğ köfte,hatta dönere kadar.
sonuç ne mi süper kadın hastalığı olarak da tanımlanan fibromiyalji.herşeye yetişip,mükemmelleşme adına yıpranma yani.
3 aydır tedavi görüyorum.ağrılarım dayanılmaz safhaya varıp,ilaçlar etki etmeyince aklım da başıma geldi.
merhaba kızlar misafirim olduğu için bikaç gündür bakamıyorum sizlere
enson girdiğimde birikim yapamayacağımı söylemiştim komşularla güne girdik 15 günde 50 tl zaten biriktirdiğim 50 tl vardı bu ay onu gune verırım dedım.kurada ilk ben çıktım 4 kişiyiz 200 tl oluyor olsun süreklı tekrar edicez.aynı apartmandayım oyuzden toplanma ve para gecıkmesıde yok ıyı oldu yani anlayacagınız bu ay 50 tl ile kapandı derken daha bereketli oldu.
onun dısında bugun çok harcadım hepsı hastaneye gitti. eyseki kuzularımın bişeyi yok muş allah dert verip deermen aratmasın.
misafirlerim olduğu içinde kartdan mutfak masrafı harcıyorum bugün yağmurluydu pazarada gidemedim.hayırlısı artık
iyi gecelerr
Gunaydin kizlar sinavuma girdim ciktim :)
dun ablami nisanladik :) hayirlisiyla
evim dandini mutfak disinda
camasirlar vs beni bekler persembeye kadar evdeyim persembe kaynanamda
oluyorum yorgunluktan yani
sizleri cok ozledimm
elbiseyi evden giy bence.M maviduvar1 neyse bari artık 15'den 2'ye düşürmek de iyi valla..
Kızlar 2 sorum var
1- Bu benim gelin olarak ilk bayramım ya :) ben hevesleniyordum bayramlık alalım diye ama ev elbiye kaynıyor o yüzden vazgeçtim, bu sefer de eşim başladı alalım alalım demeye onu ikna edip almasam evden giysem sıkıntı olmaz değil mi?
2- Bayram harçlık olaylarını ne yapacaksınız, hem eşimin tarafı hem bizim tarafta çocuklar var 20 az diyor eşim bir üstü 50 diyor ama 50'de çok bence ? Ne yapacağız zaten bu ay sıkışık toplamda
eşim tarafında 5
bizim taraf 4
toplam 9 çocuk
Elbiseyi bence ee evden giy. Varsa ne gerek var.M maviduvar1 neyse bari artık 15'den 2'ye düşürmek de iyi valla..
Kızlar 2 sorum var
1- Bu benim gelin olarak ilk bayramım ya :) ben hevesleniyordum bayramlık alalım diye ama ev elbiye kaynıyor o yüzden vazgeçtim, bu sefer de eşim başladı alalım alalım demeye onu ikna edip almasam evden giysem sıkıntı olmaz değil mi?
2- Bayram harçlık olaylarını ne yapacaksınız, hem eşimin tarafı hem bizim tarafta çocuklar var 20 az diyor eşim bir üstü 50 diyor ama 50'de çok bence ? Ne yapacağız zaten bu ay sıkışık toplamda
eşim tarafında 5
bizim taraf 4
toplam 9 çocuk
kızlar birikimlerinizi özelden yazın listeye ekleyeyim