BİRİKİMCİ HATUNLAR

Oğlan dedi ki anne çarşıya gidip gezelim mi. Olur dedim. Yağmura yakalandık hep alışveriş yaptığım bir butik var uzun zamandır upramıyordum. Bir işhanının içinde. Doludan sakınmak için oraya sığındık. Zararım 120 tl. Bir gömlek ve kazak aldım. Çok huzursuz oluyorum artık birşey alınca. Mutlu olamıyorum. Çok güSel şeyler getirmiş. Sonra bakarsın dedi. Olur ddim. Aldıklarımın parasını vermedim şimdi. Sonra bir ara veririm

Canım birbirimizi gaza mı getirsek acaba? Ben mutfağı ve odaları topladım, çamaşır attım, 5 parça da ütü yaptım, kaldım öyle...1 saat 15 dk sonra eşim gelecek o gelmeden bir şeyler daha yapsam?
:) canim gec gordum mesajini. Ben mutfak dolaplarini sildim supurge yaptim

Canım derin temizlik demişsin, ben 1 yıllık evliyim derin temizlik daha yeni yapıyorum.
Dünden bugüne yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazayım:

Mutfak dolapları temizlendi
kiler dolapları temizlendi, tozlanan kirlenen yıkandı
koltuk takımı silindi, yastık kılıfları yıkandı
4 yolluğumu sildim
büyük parça halılar yıkamaya gönderildi
camlar silindi
perdeler yıkanacak
banyo ve tuvalet ovulacak

iyi akşamlar kızlar.
bayram temizliğine ben de başlayayım bu hafta.
mutfak dolaplarından girer,cam kapıdan çıkarım.her hafta siliyorum zaten camlarımı.
giyecek dolaplarının içlerini de her hafta siler düzenlerim.
bir de ütü takıntım var,herşey ütülenir,asılır bizde.günlük giysiler ve iç çamaşırları bile.bunu biraz aşmam lazım.
doğal beslenmeye de takığım,yoğurt,kefir,tüm reçel ve marmelatlar,meyve suları,salça,turşu hatta peynire kadar kendim yaparım.
halı yıkamaya güvenmem,çocuklarım oynuyor üstünde diye kendim yıkarım.
kadına itimat edemem,temiz yapamaz diye,dışarıdaki yiyecekleri ev halkına yedirmem,ne satılırsa aynısını evde imal ederim.lahmacun,pizza,kebap,çiğ köfte,hatta dönere kadar.
sonuç ne mi süper kadın hastalığı olarak da tanımlanan fibromiyalji.herşeye yetişip,mükemmelleşme adına yıpranma yani.
3 aydır tedavi görüyorum.ağrılarım dayanılmaz safhaya varıp,ilaçlar etki etmeyince aklım da başıma geldi.

Banucum ne yaptın sen ya. Neden kendine bu kadar yüklemiyorsun.
Dikkat et kendine. Dünyaya bir kere geliyoruz. Bu kadar yapma canım ya.
Seni okuyunca ben kendime ev hanımı falan demşyeyim
4 yıldır evimi yardımcım temizliyor ütümü yemeğimi o yapıyor. Çamaşırımı topluyor yerleştiriyor.
Ama ben yapı olarak buna çok uygun bir insan değilim aslında. Hafta sonları mutfağa bayıla bayıla giriyorum.
Fakat yoğun çalışa tempomdan dolayı böyleniz çözüm buldum ne yapayım.
Geçmiş olsun canım. Tedavin olumlu sonuç veriyor mu. Şimdi basılsın

canım,çok sağol.
doktorum gerilim,stres yasak,düzenli beslenme ve sporla sıkıntıları en aza indirgersin diyor.
ilaçları bana çok ağır geldi,kullanamıyorum.biraz homeopatik tedaviyle gideceğim sanırım.
en önemlisi huzur,son iki yıl ömrümün en zor yıllarıydı,allah beterini göstermesin.
bugün koşu bandımın tozunu aldım,45 dk ile başladım spora.
nisan ayında eniştemi kaybettiğimden beri hiç spor yapamadım,üstüne de babam gitti zaten.
yavaştan motivasyonumu oluşturuyorum.
kardio dan çok pilates gibi kas odaklı çalışma yapmam lazım.
moralimi yükseltecek meşgalelere,olumlamalara ihtiyacım var.
bu yazı kuran okumayı öğrenerek geçirdim,boş durmadım.
bol bol okudum,binlerce,onbinlerce sayfa.
bir çok konuda araştırma yaptım,beynimi hep meşgul ettim.
artık rahatlamak,günlük rutinin içinde kendimi yıpratmadan oyalanmak istiyorum.

Psikolog mu görüyor seni yoksa psikiyatr mı. Yada başka bir doktor mu.
Faydası olduğuna sevindim canım. Evet senin için zor bir dönemdi. Rabbim beterinden korusun. Spor gercekten insana iyi geliyor. Ben de yeniden namaza başladım. Ve hayatımda ki beni huzursuz eden şeyleri insanları bıraktım artık. Fakat ben öğrendim ki herşey insanın içinde bitiyor. Ben de 4 aydır osikoloğa gidiyorum. İşkoliklik de benim hayatımı mahvediyor. EMDR tedavisi görüyorum. Şimdi daha rahatım. Maddi durumlardan dolayı 2 haftadır gidemiyorum gerçi ama ilk fırsatta yine gideceğim.

romatolojiye gidiyorum canım.
iyi geliyorsa aksatma güzelim,maddiyat her zaman bulunur,yeter ki sağlık gitmesin elden.
az önce yatsıyı kılarken sen geçtin aklımdan inan ki[zaten arkadaşlarıma da dua ediyorum namaz sonraları].
acaba papatya başladı mı namaza bir sorayım diye.
ne zamandır aklımda ama konu ince olunca zorlandım sormaya.
ve çok çok sevindim.
hiç bırakmadan kılmayı nasip etsin rabbim hepimize.

Canım benim çok şükür başladım yeniden. Ve o nama kılmam gerktiğini bildiğim halde yapmadığım zamanlardaki ağırlık kalktı yüreğimden. Hafta içi de elimden geldiğince okuldan gelir gelmez kılmaya çalışıyorum. Okulda kılamıyorum ama elimden geldiğince işte.
Osikoloğa her gittiğimde 125 veriyorum. Bayramdan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar. Ama faydasını gördüm sanki. Eskisi kadar iş iş diye yemiyorum kendimi. Içimde bir rahatlama. Çocuk meselesini de kapattık artık.
Rabbim yardım etsin inaşşalb sana da. Bir an önce sağlığına kavuştursun

Canim kayuplarin icin basin sagolsun, allah sabir versin.
Rahatsizligin icin de gecmis olsun.
Temizligin titizligin gercekten sonu yok
dedigin gibi gerektigi kadar yapmak lazim. Yoksa takinti oluyor insanda.
Spor gercekten insanin stresini sinirini aliyor. Ben cok gergin oldugumda yuruyus yada evde plates dvd.lerimden yaparim. Hatta esimi de alistirdim o da gergin olunca yuruyus yapiyoruz iyi geliyor:)

Spor gercekten insanin stresini sinirini aliyor. Ben cok gergin oldugumda yuruyus yada evde plates dvd.lerimden yaparim. Hatta esimi de alistirdim o da gergin olunca yuruyus yapiyoruz iyi geliyor:)

Banucum kayiplarin icin basin sagolsun,allah sabir versin.

merhaba kızlar misafirim olduğu için bikaç gündür bakamıyorum sizlere
enson girdiğimde birikim yapamayacağımı söylemiştim komşularla güne girdik 15 günde 50 tl zaten biriktirdiğim 50 tl vardı bu ay onu gune verırım dedım.kurada ilk ben çıktım 4 kişiyiz 200 tl oluyor olsun süreklı tekrar edicez.aynı apartmandayım oyuzden toplanma ve para gecıkmesıde yok ıyı oldu yani anlayacagınız bu ay 50 tl ile kapandı derken daha bereketli oldu.

onun dısında bugun çok harcadım hepsı hastaneye gitti. eyseki kuzularımın bişeyi yok muş allah dert verip deermen aratmasın.

misafirlerim olduğu içinde kartdan mutfak masrafı harcıyorum bugün yağmurluydu pazarada gidemedim.hayırlısı artık
iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…