niye komik olsun ki damlaya damlaya göl olur
yesa evet bence mantıklı ama suan 60 bin var mı sizde? Çünkü bir şekilde ev fiyatları seneden seneye artıyor .
yok ulaşım geliyor yok doğalgaz yok metro vs vs.
Evin gayet de ısınır.
ki 140-160 bin suan için makul rakamlar. Bazı semtlerde öyle ucuk fiyatlar oluyor ki ben ağzım acık kalıyorum.
önceden 100 BİNLER yüksek gelirdi. şimdi evlere 300 bin nerdeyse gidiyor.
faiz oranları düşük diye biliyorum. maaş ve borç durumunuza göre tablo yapıp uygun ödeme yapabilirsiniz.
güne gir istersen o zaman borcun var gibi veriyorsun sonra da hopp para geliyor :)ne kadar güzel bende sizinle birikim yapsam.. ben elinde para tutamayanlardanım.. biliyorum ama işte..
ne kadar güzel bende sizinle birikim yapsam.. ben elinde para tutamayanlardanım.. biliyorum ama işte..
Zeytincim bu paraya da altın alırdım ben olsam. Yani aaaar azar farklı şekilde değerlendirirdim. Dolar düşerse tüm paran da azalma olmaz. Bilmem anlayabildim mi
Valla kızlar öncelikle hepinize bravo, gerek altın gerek dolar gerek para iyi biriktirdiniz:) hatta biriktirdik diyelim kendimi de katayım:)
Ben de hepinize çok ama çok teşekkür ederim o kadar çok lüzumsuz harcamalarım varmış ki gerek market alışverişlerinde gerekse kozmetik alışverişinde...