BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aman yok açmam ben oralara.
Eşim çok iyi. insandır ben hep dedim o olmasaydı ben işimde bu konuma gelemezsim
Ev işlerinde çok yardımcıdır. Balkon yıkar çamaşır asar B'm doldurur boşaltır.
Biz çıkarken bile uyuyup kaldığı için buluşmalarımıza gelmediği samanlar olurdu. O zaman telefon yok ki ben de sap gibi bekler dururdum
Başından beri böyle. Uyku düAeni yok. Yeme düSeni yok. Sürekli tatlı şeyler yer. Onun sağlığı için endişe ediyorum.
Eşim okul müdürü. Bana göre daha az yoğun bir işi var ama o hiç şikayet etmez. Be gelene kadar çocukla ilgilenir. Bazen yemeği ısıtır. Genel olarak iyidir ama ben biraz daha kaliteli vakit geçirmek istiyorum

adam yıllardır böyleseyse şimdi durup değişmez canım ya. zannetmiyorum keşke olsa ama bu ürünü aldığında da böyleymiş :) eşin değişme taraftarı da değildir sen konuştukça kafaya taktıkça olaylar belki genel yaşantınıı da bozacak. oldukça da ilgiliymiş. daha kötüsünü düşünüp az avutsan canım kendini. :)

ben bu durumu ona bağlıyorum canım 6:30 ta ayakta olunca tüm gün kötü geçiyo. dene bakalım işe yarar inşallah

Yok kuzum ya genel olarak tabi li memnunum eşimden de ne zaman oturup birlikte bir dizi Yada film izledik. Veya bir bardak çay içtik. Hatırlamıyorum bile. Mesela şu anda ben oturma odasındayım o mutfakta. Diyorum ki gel odada otur sigara içeceğin zaman git mutfağa. Ama yok adam o sandalyeye yapılmış halde.
Anlatıyorum anlamıyor. Bu Zaten yeni bir problem değil de. Yıllardır mücadele halindeyim de tv telefon ve sigara alt ediyor beni.

Bırakacak mısın? Ayyyy ben bile heyecan yaptım.
Sigarasız hayatın nasıl güzel bir hayat olduğu anlatılmaz yaşanır....
Hadi bakalım arkandayım destekçinim

Baştan sona okudum. Şu anda bile bırakasım var.ama misafirlerim var,annemde burda agresif olmaktan,yada orda bi arkadaş yazmış elim kolum kalkmıyo diye bende öyle olurum diye pazartesi dedim. Yoksa öyle güzel motive ettiniz ki beni anlatamam. Cesaret geldi. Hiç denememiştim şimdiye kadar,yine denemiycem bırakıcam inşallah.
Desteğin içinde sebep olduğun içinde çok teşekkürler canımm.

Inanılmaz mutlu oldum. Böyle güzel birşeye vesile olmak beni çok mutlu etti.
Ilk 3 gün zor geçiyor. Bol bitki çayı ve su. Krşse girdiğinde dışarı çıkıp derin derin nefes Alman'ı öneririm
Ben hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar güSel hissetmemiltim.
İşyerinde sigara içen bayanların cildine bakıyorum delik delik. Bir tuhaf. Ilk değişimi cildinde hissedeceksin.
Sonra vücudunda dişlerinde saçlarında.
Dilinin bile rengi değişecek.
Ben buradayım biliyorsun değil mi?
Allah yardımcın olsun...
Süreç zor, ödülü hayat.....

Papatyacim benim kocamda cok yardimcidir :) cnm skkn oldugum zaman evi toparla desem toparlar sagolsun tvde flm flan izlemk bize gorede degl telefonla internetle asla isi olmaz aksi gibi ben bagimliyim ama anlayislidir :)
Benm kocam tv izlemyi daha cok sever dvd aldik flm doldurttuk ama yabanci duzilere ilgisi yok beraber izlyemeyiz cani skilir hemen turl sinemasina bayilir turk sinemasi izleriz anck beraber cokta dert etmiom artilari cok olunca eksiler siliniyor
cabuk parlar sinirlenir ama hemencicik unutur gelip ozur diler gonlumu alir
asik etti resmen kendine deli dolu asigim ve cok sansliyim ki onun ilk ve son askiyim
gercekten kimseyi sevmemis tum ilkleri benle yasadi tabi bende onla sevmeyi asik olmayi birbirimizden ogrendik evleninceye kadar sadecs heyecanimiz vardi evlendik
Bi dunya sorunlar olustu ozel hayatimizda ama gogus gerdik bazen tek basima ben bazende ikimiz sonunda beraberce zorlugu asabilcegimizi dusunduk ve astik
sorunlarimizi yillardir seven iki asik gibiyiz simdi
kocam bana benim onla ilgilendigimden kat kat fazla ilgilenir asiri ilgisi vardir hergun guzel ask cumleleri duyarim
baEn hatyta yeter derim o kadar ilgilenme falan derim :)

Ayol ne cok ovdum :) nazar degmesin k.bakmayin kizlar birden gaza geldm sanirim :)

Ayy ne güzel yazmışsın..önerilerini mutlaka dikkate alıcam. Diğer topiğinide hem telefonuma,hem tablete kaydettim,kriz geldiğinde okumak için. videosundan bahsetmişsin allen carr ın,kitabı vardı bende. Okumaya niyetlenmemiştim bile,onuda başlıyorum okumaya.
Benim cildimde delik deşik biliyomusun papatya. Bu bile bırakma sebebi aslında,kendimi yaşlı hissediyorum çok.
Zor olduğunu biliyorum ama okuduktan sonra imkansızda değilmiş hani..bana hep öyle gelirdide...
Yanımda olduğun için mutluyum,cesaretimi arttırıyo,teşekkür ederim. sigaranın yaşattığı boşluğu burda tamamlamayı düşünüyorum.yandınız hanımlarrr

Nispetmi yapıyon kızım senŞaka yapıyorum canımm,allah ağzınızın tadını bozmasın. Maşallah,bir ömür daim olsun inşallah.

günaydın fıstıklar.
zeytin haydi bakalım,inşallah bırakırsın sigarayı.
ben de bıraktım, bu martta 18 sene olacak.hayatımda verdiğim en iyi karardı.
papatyacım mutfağı kapat eşine,ya balkonda içsin ya da hiç içmesin.balkonda tüm geceyi geçiremeyeceğine göre yanına gelecektir mecburen.zaten çocuk varken evin içinde sigara ne kuzum ya.
benim eşim de benim ilgi duyduğum hiç bir şeye ilgi duymaz.ortak paylaşımımız günlük hayatın getirdiklerinden ibarettir.
ben alıştım bu duruma sanırım,öyle canımı sıkmıyor.evde istediğim tek şey huzur,eşim de bana bunu veriyor çok şükür.

Zeytinim... Başarırsın hiç meraklanma. Ama şunu unutma vücudun sana eziyet edecek. Çünkü sen yıllarca ona nikotin verdin ve şimdi vermeyeceğim diyorsun. Tabi ki isyan edecek bağıracak ver diye. Bu süreci atlatmak önemli.
Ben en çok oğlum uyuduktan sonra sigara içerdim. Bırakmaya karar verdikten sonra oğlanı uyutunca spor yapmaya başladım. Sonrasında duş dalan derken o tehlikeli zamanları atlattım. Senin eşin sigara içmiyormuş. Düşünsene bi yemek yiyorduk. Eşim balkona çıkıp sigara içiyordu ve ben kuduruyırdum.
Sigara.net diye bir site vardı. Orayı okuyordum sürekli.
Bana tanıdıklarım hep soruyor cildine ne kullanıyorsun diye. Bebek yüzlü diyor bana arkadaşlarım. Gerçi ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani cilde gerçekten çok zarar veriyor. Allah kolaylıkversin.
Delimideli Allah bozmasın. Maşallah diyeyim. Valla nazar değer çok anlatma insanlara.
Banucum sigara konusunda çok haklısın ama ne desem olmuyor. Adam k kadar çok tiryaki ki. Sabah kalkar kalkma sigaraya koşuyor. Sonra beni öpmeye geliyor. Allahım o koku yokmu. İyyyyyyy.... Ben öptürmüuorum. Sonra ben istedim sen izin vermedin oluyor. Sonra ben hemen sigaraya koştun diyorum. Öyle öyle idare ediyorum.
Ben de böyle oturalım saatlerce muhabbet edelim demiyorum zaten. Ama şu teknolojiden kurtulalım istiyorum.

Canim masallah nazar degmez insallah :)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :)
bende sigara içiyorum içmiyorum gibi bişi. akşam 6ya kadar hiç içmiyorum. iş yerinde içmiyorum. evdeykende 3 4 tane içiyorum. bazen günde 1tane bile oluyor. bende zaten az içiyorum ne gerek var bırakmaya diyorum. erkek arkadaşım nefret eder sigaradan. zaten içtiğimide bilmiyor

Benim esim de telefonuyla cok oynar iyice ssinirlenince ben de ona mesaj atarim nnapiyorsun diye mesajla konusurum onunla. o da mesaji hemen anlar yuzume bakar sonra da telefonu hemen birakir elinden
napayim uyardim uyardim olmuyor ben de ona uyuyorum artik

bir kere 15 gün içmedim hemen kilo almıştım. herkes ne güzel olmuşşsun diyordu. zaten 48 kiloyum. kilo alsamda iyi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…