- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Aman yok açmam ben oralara.paptya sakın bdvye konu açma direk boşan derler :) hep mi böyleydi peki. uzun zamandır evlisiniz ilişkiniz bu şekilde oturmuş olabilir mi ? bir de işi ne esşinin esnek mi iş saatleri. okul varken haylazlık yapamıyorum mesela zorla düzene giriyorum
adam yıllardır böyleseyse şimdi durup değişmez canım ya. zannetmiyorum keşke olsa ama bu ürünü aldığında da böyleymiş :) eşin değişme taraftarı da değildir sen konuştukça kafaya taktıkça olaylar belki genel yaşantınıı da bozacak. oldukça da ilgiliymiş. daha kötüsünü düşünüp az avutsan canım kendini. :)Aman yok açmam ben oralara.
Eşim çok iyi. insandır ben hep dedim o olmasaydı ben işimde bu konuma gelemezsim
Ev işlerinde çok yardımcıdır. Balkon yıkar çamaşır asar B'm doldurur boşaltır.
Biz çıkarken bile uyuyup kaldığı için buluşmalarımıza gelmediği samanlar olurdu. O zaman telefon yok ki ben de sap gibi bekler dururdum
Başından beri böyle. Uyku düAeni yok. Yeme düSeni yok. Sürekli tatlı şeyler yer. Onun sağlığı için endişe ediyorum.
Eşim okul müdürü. Bana göre daha az yoğun bir işi var ama o hiç şikayet etmez. Be gelene kadar çocukla ilgilenir. Bazen yemeği ısıtır. Genel olarak iyidir ama ben biraz daha kaliteli vakit geçirmek istiyorum
ben bu durumu ona bağlıyorum canım 6:30 ta ayakta olunca tüm gün kötü geçiyo. dene bakalım işe yarar inşallahHaklısın, sabah belki de zor uyandığımızdan tüm günümüz etkileniyor. Pharmaton pek çok kişide etkili olmamış, ben de aldım artık. İçerim bitene kadar.Bir arkadaşım da imuneks önerdi, kendisinin bebek ikizleri var, bu sayede ayakta kaldım, tavsiye ederim. Fayda bulmazsan pharmatondan bi düşün dedi. Bakalım.
Yok kuzum ya genel olarak tabi li memnunum eşimden de ne zaman oturup birlikte bir dizi Yada film izledik. Veya bir bardak çay içtik. Hatırlamıyorum bile. Mesela şu anda ben oturma odasındayım o mutfakta. Diyorum ki gel odada otur sigara içeceğin zaman git mutfağa. Ama yok adam o sandalyeye yapılmış halde.adam yıllardır böyleseyse şimdi durup değişmez canım ya. zannetmiyorum keşke olsa ama bu ürünü aldığında da böyleymiş :) eşin değişme taraftarı da değildir sen konuştukça kafaya taktıkça olaylar belki genel yaşantınıı da bozacak. oldukça da ilgiliymiş. daha kötüsünü düşünüp az avutsan canım kendini. :)
Çok özendim ..Pazartesi'ni iple çekiyorum
Bırakacak mısın? Ayyyy ben bile heyecan yaptım.Çok özendim ..Pazartesi'ni iple çekiyorum
Bırakacak mısın? Ayyyy ben bile heyecan yaptım.
Sigarasız hayatın nasıl güzel bir hayat olduğu anlatılmaz yaşanır....
Hadi bakalım arkandayım destekçinim
Inanılmaz mutlu oldum. Böyle güzel birşeye vesile olmak beni çok mutlu etti.Baştan sona okudum. Şu anda bile bırakasım var.ama misafirlerim var,annemde burda agresif olmaktan,yada orda bi arkadaş yazmış elim kolum kalkmıyo diye bende öyle olurum diye pazartesi dedim. Yoksa öyle güzel motive ettiniz ki beni anlatamam. Cesaret geldi. Hiç denememiştim şimdiye kadar,yine denemiycem bırakıcam inşallah.
Desteğin içinde sebep olduğun içinde çok teşekkürler canımm.
Inanılmaz mutlu oldum. Böyle güzel birşeye vesile olmak beni çok mutlu etti.
Ilk 3 gün zor geçiyor. Bol bitki çayı ve su. Krşse girdiğinde dışarı çıkıp derin derin nefes Alman'ı öneririm
Ben hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar güSel hissetmemiltim.
İşyerinde sigara içen bayanların cildine bakıyorum delik delik. Bir tuhaf. Ilk değişimi cildinde hissedeceksin.
Sonra vücudunda dişlerinde saçlarında.
Dilinin bile rengi değişecek.
Ben buradayım biliyorsun değil mi?
Allah yardımcın olsun...
Süreç zor, ödülü hayat.....
Nispetmi yapıyon kızım senPapatyacim benim kocamda cok yardimcidir :) cnm skkn oldugum zaman evi toparla desem toparlar sagolsun tvde flm flan izlemk bize gorede degl telefonla internetle asla isi olmaz aksi gibi ben bagimliyim ama anlayislidir :)
Benm kocam tv izlemyi daha cok sever dvd aldik flm doldurttuk ama yabanci duzilere ilgisi yok beraber izlyemeyiz cani skilir hemen turl sinemasina bayilir turk sinemasi izleriz anck beraber cokta dert etmiom artilari cok olunca eksiler siliniyor
cabuk parlar sinirlenir ama hemencicik unutur gelip ozur diler gonlumu alir
asik etti resmen kendine deli dolu asigim ve cok sansliyim ki onun ilk ve son askiyim
gercekten kimseyi sevmemis tum ilkleri benle yasadi tabi bende onla sevmeyi asik olmayi birbirimizden ogrendik evleninceye kadar sadecs heyecanimiz vardi evlendik
Bi dunya sorunlar olustu ozel hayatimizda ama gogus gerdik bazen tek basima ben bazende ikimiz sonunda beraberce zorlugu asabilcegimizi dusunduk ve astik
sorunlarimizi yillardir seven iki asik gibiyiz simdi
kocam bana benim onla ilgilendigimden kat kat fazla ilgilenir asiri ilgisi vardir hergun guzel ask cumleleri duyarim
baEn hatyta yeter derim o kadar ilgilenme falan derim :)
Ayol ne cok ovdum :) nazar degmesin k.bakmayin kizlar birden gaza geldm sanirim :)
Canim masallah nazar degmez insallah :)Papatyacim benim kocamda cok yardimcidir :) cnm skkn oldugum zaman evi toparla desem toparlar sagolsun tvde flm flan izlemk bize gorede degl telefonla internetle asla isi olmaz aksi gibi ben bagimliyim ama anlayislidir :)
Benm kocam tv izlemyi daha cok sever dvd aldik flm doldurttuk ama yabanci duzilere ilgisi yok beraber izlyemeyiz cani skilir hemen turl sinemasina bayilir turk sinemasi izleriz anck beraber cokta dert etmiom artilari cok olunca eksiler siliniyor
cabuk parlar sinirlenir ama hemencicik unutur gelip ozur diler gonlumu alir
asik etti resmen kendine deli dolu asigim ve cok sansliyim ki onun ilk ve son askiyim
gercekten kimseyi sevmemis tum ilkleri benle yasadi tabi bende onla sevmeyi asik olmayi birbirimizden ogrendik evleninceye kadar sadecs heyecanimiz vardi evlendik
Bi dunya sorunlar olustu ozel hayatimizda ama gogus gerdik bazen tek basima ben bazende ikimiz sonunda beraberce zorlugu asabilcegimizi dusunduk ve astik
sorunlarimizi yillardir seven iki asik gibiyiz simdi
kocam bana benim onla ilgilendigimden kat kat fazla ilgilenir asiri ilgisi vardir hergun guzel ask cumleleri duyarim
baEn hatyta yeter derim o kadar ilgilenme falan derim :)
Ayol ne cok ovdum :) nazar degmesin k.bakmayin kizlar birden gaza geldm sanirim :)