Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef ki masraflar hiç bitmiyor.Gunaydin canlarim :) guxel mesajlariniz icin sagolun
bi masraf daha cikti yaa uydu almamiz lazim ekimde dun amcasi bakti sifirla ayni fiyata gelir tamiri dedi ekimde maasla alcaz uydu kasimda da kelepce alcaz of of birikim yok nerdeyse iki ay belki ekimde yaparim gram altn ama kasimds zannetmiorm bakalm bu ay benden bildirim yok
Bizimde pyle maastan otomatik olarak 109tl bes yatiyormaalesef ki masraflar hiç bitmiyor.
ben artık ne olursa olsun ayda yüz tl kredi kartıma talimat verdim.
çekecek.
nasılsa veriliyor öyle yada böyle
delimideli
Olsun canım ya sonuçta onlarda ihtiyaç....
Bence birikimin azı çoğu olmaz, böyle böyle biriktireceğiz inşallah...
Benim eşim bu aralar ağzına arabayı değiştirme lafını alıyor nedense:) direk kestirip atacağım valla önce ev diye:)
@herkese
Allah hepimizin evine dirlik düzen versin, eşlerimizi başımızdan eksik etmesin:) Biz şimdi daha cicim aylarında olduğumuz için rahatız:) İnşallah hep böyle devam eder
Sigarayı bırakmaya karar vermek bile çok güzel bir başlangıç bence... İnşallah sonu da çok güzel olur... Darısı benim eşime her ne kadar pek yanaşmasa da belki zamanla bırakır inşallah...
günaydınlar..biz pıtırcıkla oglene girdik sayılır:) galiba tum erkekler aynı..eşim hiç tv sevmez...internetlede alakası yoktur..oyle arkadaş cevresi felanda yok..14 senedir işten eve evden işe..evinde mutlu olduğunu soyluyor..ama buda aşırı...arasıra biryerlere git diyorum..eşim hiç kendiliğinden gelin sizide suraya goturuyum demez..en cok buna sinir oluyorum..ama ben cok yorgunda olsa bizi goturdedigim yere hiç hayır demez..hep kararları ben verıyorum...hafta sonlaru-ı ben arkadaşlarla gezince karışmaz...cocuklarıda ona bırakırım...aksam 5 de gelince bebeğimiz var ..hemen ona veriyorum ve ben dinleniyorum..sagolsun çocuklarıyla ilgilenmekten cok hoşlanıyor...gecede kalkıp bakar...Allah razı olsun...ama insan bazen ortak noktalarımız olsa diyor..galiba cok sey istiyoruz...ben burda bazen arkadaşların eslerinden dert yandıklarını goruyorum..ne eşler var..
Kesinlikle katılıyorum. Biz de yeni evli sayılırız, birikim yaparken eşimden bazen 'Araba da yatırım, araba alalım. 'diyor. Hemen kestirip atıyorum. Araba bizim için masraf demek. Zaten ikimizin de okulu yakın yürüyoruz, evimiz merkezde. Gerek yok ama bize 2+1de olsa ev lazım.
Sen de bence lafını ettirme şimdilik.
Cicim aylarınız hiç bitmesinnn
İnşallah eşin de sigarayı bırakır, temiz nefes aldığı bir hayata başlar.
Cnm bu tur islerden anlamam ama malesef bu devirde kredi flan cekmeden ev alamiyor kimse insl ev alirsiniz cnm100.000 çekip demek istemiştim :)
niye komik olsun ki damlaya damlaya göl olurBizimde pyle maastan otomatik olarak 109tl bes yatiyor
bi de gulunc bi miktar olabailir ama her maastan 10tl kuveytturk hesabimiza aktarcaz az cok birikim olur die dusunuyorz bakalim hayirlisi
cnm oğlum 14 yasında..kızımda 9 aylık:)Benim eşim de önceden yardım ederdi geceleri
Ama oğlum artık ben yanına gitmeden uyumuyor
Yani eşim bazen sallardi uyurdu
Simdi emmek istiyor
Yani geceleri yalnız bakıyorum
Gündüz de eşimin işi anca aakşam7 gibi bitiyor
Sağolsun ilgileniyor ama yükün büyük kısmı bende
Allahtan ailem yakın
Onlar kurtarıyor beni
Kaç çocuğun var bu arada
Ve yaş araliklari nasıl